EBUKU PANDUAN PELABURAN EMAS DAN TIP-TIP PELABURAN EMAS PERCUMA, PERCUMA.. !!!
SILA ISIKAN NAMA & EMAIL DAN BUAT PENGESAHAN

Name
Email


PERINGATAN : BILA ANDA DAH KLIK 'SUBMIT' SILA SEMAK eMAIL ANDA UNTUK BUAT PENGESAHAN BAGI MENDAPATKAN eBUKU dan TIPS PELABURAN EMAS..TERIMA KASIH.

Thursday, January 2, 2014

BAJU DARI EMASJika suatu masa dahulu emas hanya digunakan untuk buat barang kemas, kini Ahmet Atakan seorang artis barangan kemas di Itali , mencipta kelainan apabila menghasilkan beberapa pakaian yang diperbuat daripada emas tulen.
Beliau memperolehi idea tersebut selepas melihat ramai peminat fesyen memilih gaya labuci dan manik untuk digayakan pada busana mereka.

Baju emas itu direka tanpa lengan dan mempunyai potongan skirt pendek dan untuk  menghasilkan baju unik itu, Ahmet menggunakan kira-kira 78,000 kepingan emas dan harganya dijangka mencecah 85,000 pound (RM442,000) dan  berat baju ini kira-kira tiga kilogram.

Paling menarik semua baju yang Ahmet telah menghasilkan sebanyak lapan baju emas dan kesemuanya sudah dijual !. Begitulah hebatnya hasilan emas ini..harga RM442,000 sehelai pun ada yang mampu beli.

Sambutan yang menggalakkan ini menjadikan Ahmet bercadang untuk menghasilkan lebih banyak baju emas pada tahun ini


Anda nak beli ?..ada duit banyak boleh beli ..jika tidak beli rantai atau barang kemas ajelah ye.. boleh guna pakai..

Jika beli emas Public Gold  jangan lupa ye..

JADIKAN SAYA ASIKIN AB.HAMID  PG CODE PG 001228 SEBAGAI INTRODUCER ANDA YA..DAN JIKA ADA PERTANYAAN BOLEH SMS ATAU CALL SAYA , ASIKIN 017 345 7478.


-->

No comments:

EBUKU PERCUMA

TERIMA KASIH MELAYARI WEB SAYA..PASTIKAN ANDA DOWNLOAD EBUKU PERCUMA DAN DAPATKAN TIP-TIP PELABURAN EMAS DARI SAYA...INSYA ALLAH..

BELI EMAS, SIMPAN EMAS, JUAL EMAS ...INSYA ALLAH ..ANDA TAK LEMAS DUIT..