Wednesday, August 7, 2013

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI DAN TIP PELABURAN EMAS MUSIM RAYA


Salamsejahtera dan Selamat Menyambut Hari Raya AidilFitri daripada saya dan juga keluarga serta warga kerja perniagaan emas dot com. Di Hari yang mulia ini saya dan keluarga serta warga kerja kami ingin memohon ampun dan maaf daripada semua pelanggan, pembaca dan juga rakan niaga perniagaan emas.

Masa berlalu begitu pantas sedar tak sedar hari ini dah merupakan hari terakhir kita di Malaysia berpuasa dan esok 1 Syawal 1434 H kita akan berhari raya.

Bila sebut hari raya, tak lari daripada tradisi balik kampung menemui ayah bonda dan di doakan semuga rakan yang balik kampung itu memandu dengan berhati - hati supaya semua selamat sampai.

Jika bergaya di Hari Raya dengan berhati - hati sedikit dan sentiasa berwaspada akan barang kemas kita takut - takut ada yang terlupa letak dan semupamanya.

Untuk makluman juga walaupun hari raya banyak kedai emas tutup, tapi nak beli emas Public Gold ini masih boleh dilakukan melalui laman web..KLIK

Jika ada barang kemas yang tak dibawa balik kampung, boleh simpan dalam safebox di bank atau pun syarikat swasta. 

Jika tak de safe box..cara mudah adalah pi ar rahnukan emas kita kat ar rahnu bank..bila balik raya boleh tebus semula..

Ok nampaknya semua orang sibuk nak beraya dah.. Sekali lagi selamat hari raya daripada kami..

Namun ,jika anda dah buat keputusan  nak beli atau berniaga emas, cari ilmu dan sertai perniagaan emas bersama saya ye..boleh  dengan hubungi saya segera ;
ASIKIN AB.HAMID  017 345 7478 ,DAN JIKA ANDA MEMBELI DI PEJABAT PUBLIC GOLD ATAU NAK JADI DEALER...
JADIKAN SAYA ASIKIN AB.HAMID  PG CODE PG 001228 INTRODUCER ANDA-->

No comments: