EBUKU PANDUAN PELABURAN EMAS DAN TIP-TIP PELABURAN EMAS PERCUMA, PERCUMA.. !!!
SILA ISIKAN NAMA & EMAIL DAN BUAT PENGESAHAN

Name
Email


PERINGATAN : BILA ANDA DAH KLIK 'SUBMIT' SILA SEMAK eMAIL ANDA UNTUK BUAT PENGESAHAN BAGI MENDAPATKAN eBUKU dan TIPS PELABURAN EMAS..TERIMA KASIH.

Sunday, August 18, 2013

PELABURAN EMAS PUBLIC GOLD BERSAMA TALIPON PINTAR ANDROID SAMSUNG GALAXY GRAND DUO PANTAS DAN TERKINI.


Pelaburan Emas Public Gold kini boleh kita permudahkan dengan penggunaan talipon pintar atau smartphone android. Baru - baru ini saya ada membeli talipon pintar samsung galaxy yang menggunakan andriod jelly bean.
Hari ini saya bukan nak cerita pasal talipon ni atau gajetnya..yang saya sendiri pun tak de berapa faham pun. Apa yang saya ingin kongsikan bawa pelaburan emas dan perniagaan emas bersama syarikat Public Gold ini telah dimajukan dengan pihak syarikat Public Gold telah buat satu aplikasi android untuk memudahkan kita menjalankan bisnes emas ini dengan guna handphone pintar aje.

Dengan ada nya aplikasi ini kita boleh download percuma dan install kat handphone kita dan guna untuk bisnes emas ini. Ini memudahkan pengguna dan juga agen perniagaan emas Public Gold untuk berurusan dengan pelanggan serta sudah pasti lebih menyakinkan pelanggan serta ada gaya lah...

Penggunaan talipon pintar dan aplikasi ini memudahkan kita kerana kini  kita tak perlu nak bawa laptop atau note book..hanya guna handphone pintar yang boleh kita masuk dalam poket aje.

Aplikasi Emas Public Gold ini membolehkan kita lihat produk - produk emas dan perak yang di jual oleh syarikat Public Gold, harga semasa dan mudah untuk agen buat pesanan.

Harga 'LIVE" Emas Public Gold yang di screenshot daripada talipon pintar .

Untuk lihat cara guna , anda boleh lihat rakaman video yang dibuat oleh suami saya ni....








Jika anda dah buat keputusan  nak beli atau berniaga emas, cari ilmu dan sertai perniagaan emas bersama saya ye..boleh  dengan hubungi saya segera ;

ASIKIN AB.HAMID  017 345 7478 ,DAN JIKA ANDA MEMBELI DI PEJABAT PUBLIC GOLD ATAU NAK JADI DEALER...JADIKAN SAYA ASIKIN AB.HAMID  PG CODE PG 001228 INTRODUCER ANDA


Wednesday, August 7, 2013

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI DAN TIP PELABURAN EMAS MUSIM RAYA


Salamsejahtera dan Selamat Menyambut Hari Raya AidilFitri daripada saya dan juga keluarga serta warga kerja perniagaan emas dot com. Di Hari yang mulia ini saya dan keluarga serta warga kerja kami ingin memohon ampun dan maaf daripada semua pelanggan, pembaca dan juga rakan niaga perniagaan emas.

Masa berlalu begitu pantas sedar tak sedar hari ini dah merupakan hari terakhir kita di Malaysia berpuasa dan esok 1 Syawal 1434 H kita akan berhari raya.

Bila sebut hari raya, tak lari daripada tradisi balik kampung menemui ayah bonda dan di doakan semuga rakan yang balik kampung itu memandu dengan berhati - hati supaya semua selamat sampai.

Jika bergaya di Hari Raya dengan berhati - hati sedikit dan sentiasa berwaspada akan barang kemas kita takut - takut ada yang terlupa letak dan semupamanya.

Untuk makluman juga walaupun hari raya banyak kedai emas tutup, tapi nak beli emas Public Gold ini masih boleh dilakukan melalui laman web..KLIK

Jika ada barang kemas yang tak dibawa balik kampung, boleh simpan dalam safebox di bank atau pun syarikat swasta. 

Jika tak de safe box..cara mudah adalah pi ar rahnukan emas kita kat ar rahnu bank..bila balik raya boleh tebus semula..

Ok nampaknya semua orang sibuk nak beraya dah.. Sekali lagi selamat hari raya daripada kami..

Namun ,jika anda dah buat keputusan  nak beli atau berniaga emas, cari ilmu dan sertai perniagaan emas bersama saya ye..boleh  dengan hubungi saya segera ;
ASIKIN AB.HAMID  017 345 7478 ,DAN JIKA ANDA MEMBELI DI PEJABAT PUBLIC GOLD ATAU NAK JADI DEALER...
JADIKAN SAYA ASIKIN AB.HAMID  PG CODE PG 001228 INTRODUCER ANDA



-->

EBUKU PERCUMA

TERIMA KASIH MELAYARI WEB SAYA..PASTIKAN ANDA DOWNLOAD EBUKU PERCUMA DAN DAPATKAN TIP-TIP PELABURAN EMAS DARI SAYA...INSYA ALLAH..

BELI EMAS, SIMPAN EMAS, JUAL EMAS ...INSYA ALLAH ..ANDA TAK LEMAS DUIT..