Monday, May 13, 2013

KEPUTUSAN PRU 13 DAN HARGA EMAS
Keputusan Pilihanraya Umum Ke 13 atau PRU 13 telah seminggu diumumkan dan ramai yang dah tahu keputusannya. Saya juga ada keluar mengundi di tempat saya pada pagi - pagi hari lagi pada 5 Mei 2013 yang lalu.

Apa yang menarik semasa suasana kempen pilihanraya, harga emas merosot dan menjadi murah dan pada masa ini, ada yang merungut dan ada juga yang gembira.

Di Kelantan , bila harga emas jatuh baru - baru ini, berduyun - duyun orang Kelantan membanjiri kedai emas untuk beli emas, sebagaimana yang di laporkan oleh akhbar KOSMO .

SUMBER: KOSMO

Walaubagaimana pun selepas keputusan PRU 13 di keluarkan, harga emas tiadalah naik mendadak ataupun jatuh merundum..harga emas berada pada harga biasa sahaja.

Oleh itu dapat saya katakan bahawa keputusan PRU 13 negara kita tidak mempengaruhi harga emas di negara kita kerana saya yakin harga emas adalah dikawal oleh permintaan dan penawaran emas pada pasaran dunia.

Apa yang penting sekarang ini adalah, adakah anda sudah membuat keputusan untuk memiliki emas ?.

Jika belum dapatkan tip dan informasi emas dengan isi nama dan email di ruang sebelah..

Namun ,jika anda dah buat keputusan  nak beli atau berniaga emas, cari ilmu dan sertai perniagaan emas bersama saya ye..boleh  dengan hubungi saya segera ;

ASIKIN AB.HAMID  017 345 7478 ,DAN JIKA ANDA MEMBELI DI PEJABAT PUBLIC GOLD ATAU NAK JADI DEALER...
JADIKAN SAYA ASIKIN AB.HAMID  PG CODE PG 001228 INTRODUCER ANDANo comments: