Sunday, December 16, 2012

PEMILIK RANTAI EMAS DAN EMAS BAR BOLEH DI AR RAHNU UNTUK DAPATKAN WANG TUNAI SEGERAPemilik emas fizikal samaada dalam bentuk rantai atau emas bar apa jua jenama kini tak perlu risau untuk dapatkan wang tunai..kerana kini semakin banyak kedai pajak gadai berlandas syariah muncul bagaikan cendedawan disana sini.

Terkini sebuah kedai pajak baru dibuka di Seksyen U3 Shah Alam dekat dengan Maybank pusat bandar di U3 Shah Alam yang boleh terima emas bar untuk gadaian..Oleh itu bagi pemilik emas bar public gold anda tak perlu lagi risau nak jual emas anda jika terdesak nak pakai duit...gadai aje kat sini..

Oleh itu pilihan kita nak simpan emas untuk jangka masa panjang..semakin kukuh..kerana emas bar public gold dah boleh digadai kat sini..

Nak tahu kat mana lokasi tepat..kesini..anda pergi aje ke Lapangan Terbang Sultan Abdul Aziz Shah atau juga di kenali Subang Airport atau Subang Skypark dan anda cari MAYBANK Subang ini..so dia pun dekat situlah..lihat gambar..tapi hari AHAD TUTUP ye..

Ini dia map cari MAYBANK SUBANG PERDANA ..KLIK GAMBAR UNTUK BESARKAN..Oleh itu jangan takut nak beli emas bar Public Gold.....

No comments: