Monday, December 24, 2012

PAKAI BARANG KEMAS MAHAL LAMBANG STATUS ORANG KAYAMemakai barang kemas mahal tanda tanda status tinggi..dengan kata lain memiliki emas fizikal sebagai perhiasan diri menandakan orang kaya le..

Itulah yang saya faham daripada laporan akhbar berita harian..yang merupakan satu kajian yang dijalankan oleh sebuah universiti yang telah menunjukkan ramai orang membeli emas fizikal sebagai perhiasan diri bagi meningkatkan tahap status..

Sebab itu ramai rakyat sesetengah negeri banyak beli dan pakai barang kemas dan yang penting beli dan simpan barang kemas pasti tak rugi dan tidak membebankan kita, selain menaik imej dan juga untuk meningkatkan aura kecantikkan diri..jika terdesak barang kemas boleh kita gadai untuk dapat tunai yang cepat..

Oleh itu milikilah rantai emas public hari ini ..lagi pon bonus dah dapatkan untuk kakitangan kerajaan..simpan sebahagian dengan beli rantai emas untuk anak isteri ye..


Namun jangan lupa, jika anda  nak beli atau berniaga emas, cari ilmu dan sertai perniagaan emas bersama saya ye..boleh  dengan hubungi saya segera ;

ASIKIN AB.HAMID  017 345 7478  DAN JIKA ANDA MEMBELI DI PEJABAT PUBLIC GOLD ATAU NAK JADI DEALER...JADIKAN SAYA ASIKIN AB.HAMID  PG CODE PG 001228 INTRODUCER ANDA.


No comments: