EBUKU PANDUAN PELABURAN EMAS DAN TIP-TIP PELABURAN EMAS PERCUMA, PERCUMA.. !!!
SILA ISIKAN NAMA & EMAIL DAN BUAT PENGESAHAN

Name
Email


PERINGATAN : BILA ANDA DAH KLIK 'SUBMIT' SILA SEMAK eMAIL ANDA UNTUK BUAT PENGESAHAN BAGI MENDAPATKAN eBUKU dan TIPS PELABURAN EMAS..TERIMA KASIH.

Friday, November 2, 2012

KOPERASI KOPERASI ANGKATAN TENTERA MALAYSIA BHD ADA AR RAHNU


Kini Koperasi Angkatan Tentera Malaysia telah pun menawarkan perkhidmatan Ar Rahnu dan sambutannya amat baik. Perkhidmatan ar rahnu ini bukan sahaja terhad kepada anggota tentera tapi ia terbuka juga untuk orang ramai mendapat perkhidmatan ar rahnu ni.


Ar-Rahnu KT (Koperasi Tentera) menawarkan pinjaman sehingga 70% dari nilai emas dan nilai pinjaman Sehingga RM250,000. Wow..banyak tu..dengan upah simpan serendah RM0.55. 

Untuk keterangan boleh hubungi cawangan sg besi, Kuala Lumpur . ditalian: 03-90545900, cawangan Sungai Udang, Melaka ditalian : 06-3574870, ibupejabat ditalian :03-4027600, cawangan Kluang ditalian 07-7711861 .

Pihak koperasi memaklumkan mereka merima gadaian barang kemas & barang emas ( Contoh : Pamp Suisse,Public Gold,GCP,Kinebar, Dinar Kelantan dan sebagainya)..


BOLEH JUGA RUJUK FACEBOOK KOPERASI ANGKATAN TENTERA klik SINI

Inilah antara kelebihan membeli dan menyimpan emas fizikal..jika kita terdesak duit, boleh kita pinjam duit dengan cara ar rahnu daripada pelbagai institusi yang semakin banyak menawarkan perkhidmatan ar rahnu ini..

Klik untuk besarkan..dapatkan akhbar ini dipasaran.
Oleh itu pembaca semua jangan ragu-ragu lagi untuk beli dan simpan emas Public Gold ini..anda beli emas , dapat emas dan bawa balik emas fizikal...jika terdesak nak pakai duit , rantai emas public gold boleh di Ar Rahnu..di mana - mana ar rahnu..Insya Allah..

Namun jangan lupa, jika anda  nak beli atau berniaga emas, cari ilmu dan sertai perniagaan emas bersama saya ye..boleh  dengan hubungi saya segera ;

ASIKIN AB.HAMID  017 345 7478  DAN JIKA ANDA MEMBELI DI PEJABAT PUBLIC GOLD ATAU NAK JADI DEALER...JADIKAN SAYA ASIKIN AB.HAMID  PG CODE PG 001228 INTRODUCER ANDA.

No comments:

EBUKU PERCUMA

TERIMA KASIH MELAYARI WEB SAYA..PASTIKAN ANDA DOWNLOAD EBUKU PERCUMA DAN DAPATKAN TIP-TIP PELABURAN EMAS DARI SAYA...INSYA ALLAH..

BELI EMAS, SIMPAN EMAS, JUAL EMAS ...INSYA ALLAH ..ANDA TAK LEMAS DUIT..