Friday, October 5, 2012

JONGKONG EMAS DAN JONGKONG PERAK PUBLIC GOLD BOLEH DI AR RAHNU TERKINI

Klik gambar untuk besarkan

Jongkong Emas dan jongkong perak Public Gold kini dah boleh di Ar Rahnu.. Penerimaan gadaian mengikut syariah yakni ar Rahnu untuk produk keluaran Public Gold kini ditawarkan oleh Ar Rahnu milik Koperasi Dagang Emas Pulau Pinang Berhad.yang beralamat di 88 E & F, 1st Floor, Jalan Tun Dr. Awang, 11900 , Bayan Lepas Pulau Pinang..talian 04-644 9999..

Kini pemilik dan peniaga serta penyimpan emas bar dan juga bar perak Public Gold boleh menarik nafas lega kerana jongkong emas dan perak Public Gold boleh kita gadai di ar rahnu disini..

Dengan had pijaman sehingga 70% dan tempoh gadaian 6bulan + 2bulan + 2 bulan serta upah simpan bulanan adalah 1 %., saya merasakan ia amat berpatutan.

Keboleh upayaan mengadai secara Islam ini amat menarik bagi penyimpan emas dan perak untuk jangkamasa panjang, kerana ramai dari kita yang beli emas bar akan cuba simpan untuk beberapa lama yang boleh..namun kehidupan kita penuh dengan cabaran yang mana kadang - kadang kita memerlukan duit tambahan..

Kini dengan ada sistem gadaian  secara Islam yang menerima gadaian bar emas dan silver Public Gold, jika kita terdesak nak pakai duit..bolehlah digadaikan di Ar Rahnu ini..

Oleh itu kini tiada sebab lagi anda tidak menyimpan emas dan perak keluaran Public Gold, jika anda berkemampuan dari segi kewangan..


Oklah jumpa  lagi...jangan lupe..Jika anda  nak beli atau berniaga emas, cari ilmu dan sertai perniagaan emas bersama saya ye..boleh  dengan hubungi saya segera ;


ASIKIN AB.HAMID  017 345 7478  DAN JIKA ANDA MEMBELI DI PEJABAT PUBLIC GOLD ATAU NAK JADI DEALER...

JADIKAN SAYA ASIKIN AB.HAMID  PG CODE PG 001228 INTRODUCER ANDA.

No comments: