Monday, September 17, 2012

PELABURAN EMAS FIZIKAL PUBLIC GOLD TERBUKTI MENGUNTUNGKAN JANGKA PANJANG


Pelaburan emas fizikal Public Gold ternyata menguntungkan untuk jangkamasa yang panjang kerana nilai emas semakin meningkat setiap tahun.

Pelaburan emas fizikal Public Gold merupakan suatu pelaburan yang selamat dan sesuai untuk masa kini kerana pelaburan emas fizikal ini adalah antara yang terbaik. Pendekatan yang diambil dalam pelaburan emas fizikal ini amat mudah kerana kita hanya perlu beli emas dan simpan sendiri.

Bila harga emas naik kita boleh jual emas itu pada syarikat semula pada harga PG BUY. Hari ini saya yakin ramai yang telah sedar bahawa pelaburan emas fizikal adalah penyimpan nilai yang terbaik..


Apa yang lebih menarik adalah harga emas akan naik dari tahun ketahun, ini memberikan pulangan yang lumayan untuk jangka masa yang panjang...


Oleh itu jika anda masih lagi belum menyertai pelaburan emas fizikal, anda dah boleh mulakan hari ini kerana saya perhatikan harga emas akan naik untuk tahun - tahun hadapan.

Lihat kenaikan harga emas fizikal public semenjak tahun 2009 hingga kini..anda pasti terkejut kerana harganya sentiasa naik..Cuba kita buat perbandingan harga emas fizikal Public Gold  pada berat emas 20 g.

Ia bermula pada tahun 2009, pelaburan emas terus berkembang hingga kini..

HARGA EMAS FIZIKAL 20 GRAM TAHUN 2009 & 2010
 HARGA EMAS 17 SEPTEMBER 2012

Anda mungkin tertanya tanya jika dah beli emas fizikal nak simpan kat mana ?..Simpan sahaja emas anda itu di safebox bank atau pun syarikat swasta yang lain, bagi menjamin keselamatan.

Inilah rupa peti safe deposit  sebuah syarikat yang menawarkan servis peti simpanan.


Oklah jumpa  lagi...jangan lupe..Jika anda  nak beli atau berniaga emas, cari ilmu dan sertai perniagaan emas bersama saya ye..boleh  dengan hubungi saya segera ;


ASIKIN AB.HAMID  017 345 7475  DAN JIKA ANDA MEMBELI DI PEJABAT PUBLIC GOLD ATAU NAK JADI DEALER...

JADIKAN SAYA ASIKIN AB.HAMID  PG CODE PG 001228 INTRODUCER ANDA.
No comments: