Saturday, August 18, 2012

ZAKAT EMAS 2012Salamsejahtera..dan bertemu lagi..
Hari ini saya berasa syukur ..Alhamdulillah kerana dalam kesibukan persiapan hari raya yang akan menjelang pada 1 Syawal ini..saya sempat juga meluang masa membantu pelanggan menunaikan zakat emas miliknya di Pusat Zakat Selangor ..di Selayang pagi tadi..

Dengan kadar emas zakat RM157.64/gram jumlah keseluruhan zakat emas yang ditunaikan oleh pelanggan adalah senilai RM6701.50...ini dikira dari nilai 2.5%..

Bagi saya ini adalah suatu kepuasan kerana saya bukan saya memberikan khidmat nasihat pelaburan emas fizikal kepada pelanggan namun saya turut juga membantu pelanggan melaksanakan tanggungjawab ibadah zakat nye..

Inilah anda kelebihan berniaga emas fizikal..bagi saya , saya akan cuba berikan khidmat terbaik sebelum dan selepas jualan dibuat..setakat mana yang saya mampu dalam keterbatasan waktu yang ada..

Saya doakan pelanggan saya akan sentiasa dirahmati Allah kerana telah menunaikan suatu tuntutan agama, walaupun ia menyimpan emas fizikal..

Bagi anda yang baru bercadang nak balik beraya dikampung tu berhati - hati lah memandu ye..maklum lah kenderaan banyak dijalan raya..


Jika anda  nak beli atau berniaga emas, cari ilmu dan sertai perniagaan emas bersama saya ye..boleh  dengan hubungi saya segera ;

ASIKIN AB.HAMID  017 345 7475  DAN JIKA ANDA MEMBELI DI PEJABAT PUBLIC GOLD ATAU NAK JADI DEALER...JADIKAN SAYA ASIKIN AB.HAMID  PG CODE PG 001228 INTRODUCER ANDA.Jumpa lagi insya Allah....No comments: