Thursday, August 23, 2012

Emas Fizikal Tetap Jadi Buruan Dimana Jua Ia Berada


Emas fizikal merupakan logam yang amat berharga dulu kini dan selamanya. Walaupun zaman berubah emas fzikal ini tetap menjadi rebutan dan nilainya akan sentiasa naik tahun demi tahun.

Baru-baru ini emas dilaporkan telah ditemui di Kaki Gunung Tabai di Bau Sarawak dan sememangnya kerajaan ada bagi kebenaran kepada Syarikat North Borneo Gold Sdn.Bhd untuk melombong emas dikawasan ini.

Namun akibat  nilai emas semakin berharga ada juga kumpulan yang melakukan pelombongan haram di kawasan ini hingga sanggup mengorek lubang lombong yang berbahaya untuk mendapatkan lombong emas ini.

Lombong -lombong haram ini amat berbahaya pada jiwa manusia, seperti yang dilaporkan emas punya pasal manusia sanggup gadai nyawa.

Janganlah kita turuti langkah seperti ini, sebenarnya banyak cara lain yang kita boleh perolehi wang yang kemudiannya kita boleh guna untuk beli emas. Salah satu cara yang tidak memerlukan modal besar dan terbukti benar adalah KLIK > RAHSIA TAMBAH INCOME

Hari ini harga emas mula naik kenaikan nya begitu cepat juga. Bagi saya kenaikan harga emas ini sudah pasti mengembirakan pemilik emas sama ada dalam bentuk dinar , rantai ataupun jongkong emas..


Jika anda  nak beli atau berniaga emas, cari ilmu dan sertai perniagaan emas bersama saya ye..boleh  dengan hubungi saya segera ;

ASIKIN AB.HAMID  017 345 7475  DAN JIKA ANDA MEMBELI DI PEJABAT PUBLIC GOLD ATAU NAK JADI DEALER...JADIKAN SAYA ASIKIN AB.HAMID  PG CODE PG 001228 INTRODUCER ANDA.No comments: