EBUKU PANDUAN PELABURAN EMAS DAN TIP-TIP PELABURAN EMAS PERCUMA, PERCUMA.. !!!
SILA ISIKAN NAMA & EMAIL DAN BUAT PENGESAHAN

Name
Email


PERINGATAN : BILA ANDA DAH KLIK 'SUBMIT' SILA SEMAK eMAIL ANDA UNTUK BUAT PENGESAHAN BAGI MENDAPATKAN eBUKU dan TIPS PELABURAN EMAS..TERIMA KASIH.

Friday, July 20, 2012

Selamat Menyambut Bulan RamadhanSalam sejahtera kepada semua pembaca dan kepada pembaca muslimin dan muslimat terlebih dahulu saya ucapan selamat menyambut bulan ramadhan 1433H semuga kita semua sama sama merebut peluang keemasan dalam mendapat rahmat dan keampunan dari Allah s.w.t dibulan yang mulia dan penuh berkat ini.
Di bulan yang berkat ini juga saya mengambil kesempatan ini untuk memohon maaf jika ada sebarang kesilapan dan kesalahan yang saya lakukan samaada dalam penulisan disini atau dalam tutur bicara..

Dibulan yang mulia ini sama -sama lah kita memperbanyakan amal kebaikan kerana  setiap amalan kita akan digandakan berganda - ganda pahalanya....Insya Allah...kerana emas yang kekal adalah emas yang dikurniakan Allah s.w.t didalam syurga  jua..


[Surah Al-Hajj,Ayat 23] : "Sesungguhnya Allah akan memasukkan orang-orang yang beriman dan beramal soleh ke dalam Syurga yang mengalir padanya beberapa sungai; mereka dihiaskan di situ dengan gelang-gelang emas dan mutiara, dan pakaian mereka di situ dari sutera."


[Surah Az-Zukhruf,Ayat 71]
Diedarkan kepada mereka pinggan-pinggan besar dan piala-piala dari emas; dan di dalam Syurga itu pula disediakan segala yang diingini oleh nafsu serta di pandang indah oleh mata; dan (dikatakan kepada mereka): “Kamu adalah tetap kekal di dalamnya”.

Sekian..selamat menjalani ibadah puasa....

No comments:

EBUKU PERCUMA

TERIMA KASIH MELAYARI WEB SAYA..PASTIKAN ANDA DOWNLOAD EBUKU PERCUMA DAN DAPATKAN TIP-TIP PELABURAN EMAS DARI SAYA...INSYA ALLAH..

BELI EMAS, SIMPAN EMAS, JUAL EMAS ...INSYA ALLAH ..ANDA TAK LEMAS DUIT..