EBUKU PANDUAN PELABURAN EMAS DAN TIP-TIP PELABURAN EMAS PERCUMA, PERCUMA.. !!!
SILA ISIKAN NAMA & EMAIL DAN BUAT PENGESAHAN

Name
Email


PERINGATAN : BILA ANDA DAH KLIK 'SUBMIT' SILA SEMAK eMAIL ANDA UNTUK BUAT PENGESAHAN BAGI MENDAPATKAN eBUKU dan TIPS PELABURAN EMAS..TERIMA KASIH.

Sunday, June 10, 2012

Makan Malam Bersama Public Gold Dan Dealer Emas


Semalam saya dan rakan - rakan dealer emas Public Gold telah hadir ke makan malam bersama Public Gold di Kelantan Delights Subang Jaya..Inilah satu keseronokan buat bisnes emas dengan Public Gold kita dijemput untuk makan malam sambil sembang -sembang pasal bisnes emas Public Gold ini dan lebih menyeronok lagi semua dibelanja oleh Public Gold..saya ucapkan terima kasih Public Gold...

Perjumpaan santai-santai macam ini membolehkan kemesraan dijalinkan antara staff Public Gold dan juga dealer emas Public Gold menjadikan kita semua bergerak dalam suatu keluarga niaga emas yang bersar dan dinamik..


Menjalankan bisnes dalam keadaan santai dan enjoy ini lebih seronok dan memudahkan urusan pesanan stok dan bayaran dibuat dengan dengan mesra saling bantu membantu..Inilah satu kelebihan menjadi dealer Public Gold..


Hidangan sudah pasti bercirikan masakan pantai timur yakini kelantanese..le..yang jadi favorite saya..nasi kerabu dan juga ayam percik..


Desert lopat tikam dan bubur saku yang enak dan satu hidanga tradisional yang terkenal di kelantan..


Makan malam selesai jam 10.30 malam dan apa lagi balik le...sempat bergambar lagi itu..so kira happy ending lah..

Rakan-rakan dan staff Public Gold yang hadir..
Jumpa lagi...

No comments:

EBUKU PERCUMA

TERIMA KASIH MELAYARI WEB SAYA..PASTIKAN ANDA DOWNLOAD EBUKU PERCUMA DAN DAPATKAN TIP-TIP PELABURAN EMAS DARI SAYA...INSYA ALLAH..

BELI EMAS, SIMPAN EMAS, JUAL EMAS ...INSYA ALLAH ..ANDA TAK LEMAS DUIT..