Sunday, May 13, 2012

SISTEM DAN TEKNOLOGI EMAS UNTUK DUIT SAMPINGAN SETIAP BULAN TERBONGKAR !

DRONE: TEKNOLOGI KAPAL TERBANG TANPA PEMANDU !.

Sistem dan teknologi emas yang baru sahaja diperkenalkan di Malaysia kini sedang meletop dikalangan pengiat  pemasaran dan pencari duit sampingan melalui internet.

Pada zaman yang serba canggih ini hanya mereka yang memilki ilmu dan teknologi yang hebat sahaja mampu menguasai dunia. Kita lihat sahaja dalam peperangan antarabangsa, bagaimana teknologi yang luar biasa hebat telah digunakan dalam menguasai dan memusnahkan pihak lawan.  

Kita lihat sahaja bagaimana teknologi terbaru DRONE , yaitu pesawat terbang tanpa pemandu atau pilot telah digunakan dengan sepenuhnya oleh negara barat dalam peperangan di Afghanistan. Penggunaan sistem dan  teknologi Drone , pesawat kawalan jauh ini mampu mengurangkan kemalangan jiwa dipihak yang memilkinya.

Sistem dan teknologi yang canggih seperti ini layak kita panggil sistem dan teknologi emas kerana ia amat berharga serta canggih seperti mana bahan berharga yang lain seperti minyak mentah atau ' crude oil' ia juga dikenali sebagai emas hitam.

Bagaimana dengan anda ?. Sudahkah mempelajari dan menggunakan teknologi yang hebat dalam perniagaan emas ataupun pelaburan emas anda ?. Jika anda masih lagi berada ditahap yang ' biasa-biasa' mungkin anda akan tersingkir dalam dunia persaingan pada hari ini.

Bukti jelas dapat kita lihat pada syarikat gergasi tersohor sesuatu masa dahulu, syarikat KODAK. 


Syarikat Kodak sebenar sebuah syarikat yang amat banyak berjaya kerana dengan kamera serta filem yang dikeluarkan oleh mereka banyak kenangan manis kita pada suatu masa dapat kita rakam untuk tatapan generasi hari ini. Namun kerana tidak mengikut arus sistem dan teknologi masa kini , ia kini telah jauh ditinggal oleh pesaing yang lebih baru muncul daripadanya.

Kini satu sistem dan teknologi yang baru telah diperkenalkan dinegara kita dan sedangan hangat di perkatakan dan yang lebih hebat lagi sistem dan teknologi ini mampu anda miliki serta anda mampu menjana pendapatan sampingan dengan menggunakan dan memilki sistem dan teknologi hebat ini.

Jadikan anda antara orang yang terawal memilki sistem dan teknologi pemasaran yang baru diperkenalkan dinegara kita ini.

Untuk keterangan lanjut berkaitan sistem dan tekonlogi ini ,

No comments: