Sunday, April 1, 2012

Sudahkah Anda Bersedia Membuat Persiapan ? Jika Tidak Mari Berniaga Emas


Hari ini suka saya menarik perhatian pembaca berkenaan masa depan yang akan kita semua tempuhi..ya zaman muda belia kita pasti akan berlalu pergi..ini suatu kepastian yang tidak dapat kita tolak. 

Hari ini pun dah 1 April 2012, sudah 3 bulan berlalu untuk tahun ini. Bagaimana dengan anda dan pencapaian anda terutama dari aspek pengukuhan ekonomi diri ? .Saya doakan anda sentiasa beroleh bahagia didunia dan akhirat.

Hari tuan pasti akan mendatang, jika kita hari ini bekerja, sampai masa kita akan pencen dan lihat keratan akhbar yang saya pamerkan..ada yang dah jangkakan, jika kita tiada persedian awal maka kita mungkin jadi miskin selepas pencen dan perlu bekerja keras lagi. Isunya mampukah kita berkerja pada usia 55 ataun 60 tahun ?.


Dan lebih mengejutkan duit RM1 juta pun dikatakan tidak cukup untuk kita selepas kita bersara nanti !. Oleh itu bagi saya, kita semua perlu buat persediaan daripada sekarang . Jalan paling mudah adalah menceburi bidang perniagaan emas ini ataupun kita semua mula mengumpul emas dan menyimpan emas.

Ini kerana dari tahun ketahun emas sentiasa naik harga, makna nya jika kita berniaga emas, stok emas itu akan sentiasa naik harga..inilah rahsia kenapa kita jarang dengar kedai emas bangkrap dan lingkup !.

Jika anda simpan wang kertas..lihat apa hakikatnya wang kertas ini :


Kepada pembaca yang ingin membeli emas fizikal ini atau pun menyertai pelaburan dan perniagaan emas bersama saya dan  Public Gold , boleh  dengan hubungi saya segera
ASIKIN AB.HAMID

 017 345 7475

 DAN

JIKA ANDA MEMBELI DI PEJABAT PUBLIC GOLD

ATAU

 NAK JADI DEALER...
 
JADIKAN SAYA

ASIKIN AB.HAMID  PG CODE PG 001228

INTRODUCER ANDA...


No comments: