Wednesday, February 1, 2012

LOKET EMAS 5 GRAM DAN 10 GRAM PRODUK TERBARU PUBLIC GOLD MAMPU ANDA MILIKI !


Loket emas merupakan peroduk terbaru dan terkini dipasarkan oleh Public Gold hari ini. Loket ini dibuat dari emas 916 dan didatangkan dengan berat 5 gram dan juga 10 gram.Loket emas ini dibuat dengan bermotifkan bunga raya bunga kebangsaan negara kita dan sterusnya yang mencerminkan ianya produk buatan Malaysia.


Harga yang ditawarkan adalah mengikut harga emas semasa sebagaimana anda boleh rujuk pada sebelahkan web saya ini pada harga emas i series 22k 5gram dan 10 gram.

LOKET EMAS PUBLIC GOLD 10 GRAM JENIS EMAS 916

LOKET 10 GRAM DI PADAN DENGAN RANTAI i SERIES 20 GRAM, 
Jadilah orang pertama memilki loket yang menarik ini..untuk dipandankan dengan rantai i series yang juga boleh anda beli daripada public gold.

Bagi menggalakan lagi pembelian loket ini, Public Gold juga menawarkan tawaran hebat, dengan membeli 100 gram rantai i series, anda juga diberi baucer bernilai RM100 yang boleh digunakan untuk belian emas anda .Tawaran ini tertakluk kepada terma dan syaratnya..Buat tempahan anda sekarang....


Kepada pembaca yang ingin membeli loket ini atau pun menyertai pelaburan dan perniagaan emas bersama saya dan  Public Gold , boleh  dengan hubungi saya segera 
ASIKIN AB.HAMID 017 345 7475

DAN 
JIKA ANDA MEMBELI DI PEJABAT PUBLIC GOLD 

ATAU

 NAK JADI DEALER...


JADIKAN SAYA 


ASIKIN AB.HAMID  PG CODE PG 001228


INTRODUCER ANDA...

No comments: