Monday, February 27, 2012

Jual Beli Emas Kaki Lima Kaut Untung Puluhan Ribu Ringgit Sebulan Terbongkar !


Suatu rahsia jual emas dan beli emas hanya di kaki lima yang mampu beri pulangan ribuan ringgit setiap bulan terbongkar !. Hari ini saya akan kongsikan sebuah berita yang tersiar dalam harian metro bagaimana peraih emas mampu menjalankan perniagaan emas hanya dikaki lima kedai sahaja.

Usaha murni mencari rezeki dengan membeli emas dari orang ramai hanya dikaki lima telah lama dijalankan oleh usahawan wanita di negeri Kelantan dan juga Terengganu. Ada peraih emas ini membuat urusan jual beli emas sudah bertahun - tahun dan mampu menyara kehidupan keluarga mereka.

Kehadiran peraih emas ini banyak membantu mereka yang perlukan duit tunai dengan menjual emas mereka ataupun surat pajak kepada peraih emas ini.

Inilah yang saya cuba ajak pembaca menjadi peniaga emas public gold bersama saya..dan saya sendiri pun pernah juga menjual emas ini dipelbagai tempat antara nya di tempat letak kereta, di stesen minyak..ini rahsia saya bongkar hari ini...

Oleh itu jangan bimbang untuk kita jadi peniaga emas public gold ini bersama saya, kerana segala pengalaman berniaga emas public gold ini akan saya kongsikan kepada mereka yang menyertai team saya..

Macam mana dan jadi peniaga emas team saya adalah amat mudah ..semasa jadi ahli atau buat belian emas anda dengan public gold sila nyatakan kepada pegawai public gold, ..saya Asikin Ab.Hamid PG CODE 001228..itu sahaja..nak jadi dealer modal RM20,000.00 ++ yang mana semua duit ini kita buat beli emas..

Ok ..jumpa lagi..


No comments: