EBUKU PANDUAN PELABURAN EMAS DAN TIP-TIP PELABURAN EMAS PERCUMA, PERCUMA.. !!!
SILA ISIKAN NAMA & EMAIL DAN BUAT PENGESAHAN

Name
Email


PERINGATAN : BILA ANDA DAH KLIK 'SUBMIT' SILA SEMAK eMAIL ANDA UNTUK BUAT PENGESAHAN BAGI MENDAPATKAN eBUKU dan TIPS PELABURAN EMAS..TERIMA KASIH.

Monday, February 27, 2012

Jual Beli Emas Kaki Lima Kaut Untung Puluhan Ribu Ringgit Sebulan Terbongkar !


Suatu rahsia jual emas dan beli emas hanya di kaki lima yang mampu beri pulangan ribuan ringgit setiap bulan terbongkar !. Hari ini saya akan kongsikan sebuah berita yang tersiar dalam harian metro bagaimana peraih emas mampu menjalankan perniagaan emas hanya dikaki lima kedai sahaja.

Usaha murni mencari rezeki dengan membeli emas dari orang ramai hanya dikaki lima telah lama dijalankan oleh usahawan wanita di negeri Kelantan dan juga Terengganu. Ada peraih emas ini membuat urusan jual beli emas sudah bertahun - tahun dan mampu menyara kehidupan keluarga mereka.

Kehadiran peraih emas ini banyak membantu mereka yang perlukan duit tunai dengan menjual emas mereka ataupun surat pajak kepada peraih emas ini.

Inilah yang saya cuba ajak pembaca menjadi peniaga emas public gold bersama saya..dan saya sendiri pun pernah juga menjual emas ini dipelbagai tempat antara nya di tempat letak kereta, di stesen minyak..ini rahsia saya bongkar hari ini...

Oleh itu jangan bimbang untuk kita jadi peniaga emas public gold ini bersama saya, kerana segala pengalaman berniaga emas public gold ini akan saya kongsikan kepada mereka yang menyertai team saya..

Macam mana dan jadi peniaga emas team saya adalah amat mudah ..semasa jadi ahli atau buat belian emas anda dengan public gold sila nyatakan kepada pegawai public gold, ..saya Asikin Ab.Hamid PG CODE 001228..itu sahaja..nak jadi dealer modal RM20,000.00 ++ yang mana semua duit ini kita buat beli emas..

Ok ..jumpa lagi..


Wednesday, February 22, 2012

PERNIAGAAN EMAS SEMAKIN RANCAK DILUAR NEGARA..JANGGAN BERTANGGUH LAGI !..BELI EMAS SEKARANG..

sumber Berita Harian 21 Febuari 2012

Perniagaan emas dan pelaburan emas semakin rancak diluar negara dan terkini kerajaan Singapura pula bersedia memansuhkan cukai emas demi menggalakan syarikat luar membuka kemudahan untuk menyimpan emas dan akan bertindak menjadi hab penentu harga emas di Asia..hebat betui lah emas ini..

Begitu juga di Thailand dan Vietnam semakin ramai rakyat mereka membeli dan menyimpan emas. Anda boleh baca info disini > THAILAND  dan Vietnam 

Oleh itu jangan bertangguh lagi ..jadikan tekad dan azam anda tahun ini akan sekurang-kurangnya memiliki 1 dinar emas...

HUBUNGI SAYA UNTUK MEMBELI EMAS DINAR PERTAMA ANDA...ASIKIN 017 345 7478..

Saturday, February 11, 2012

Rahsia Beli Emas Terbongkar Lagi Terhad..


Ramai bertanya saya apa rahsia beli emas ini ? Hari ini saya  suka nak kongsikan perkara inilah yakni rahsia terunggul beli emas dan buat duit dengan pelaburan emas. Anda mungkin tertanya kenapa ada gambar helang emas ini ?.

Helang suatu burung yang sangat hebat dengan penglihatan yang tajam bagi saya nak beli dan juga sertai perniagaan emas mahu pun pelaburan emas perlu juga dengan mata yang tajam..tapi bukan sahaja mata fizikal namun ia lebih kepada mata hati kita..

Mata hati dapat ditajamkan dengan ILMU..Oleh itu sebelum beli atau sertai pelaburan emas, belajar dan carilah ilmu. Saya disini cuma mampu dapat kongsikan pengalaman dan sedikit ilmu . Saya juga kongsi ilmu emas percuma yang anda boleh download ebuku disebelah kanan..

Ilmu ini amat luas dan sentiasa ada penemuan dan teknik baru, apa yang penting anda faham konsep dan asas pelaburan emas ini, jika tidak anda akan jadi keliru dan mudah tertipu oleh golongan yang tidak bertanggungjawab dalam pelaburan emas.


Jika anda sudah faham dan masih kekurangan modal untuk beli emas, dapat kan buku ini untuk mencari jalan supaya boleh anda kumpul duit untuk beli emas..


Saya yakin dengan memiliki buku ini anda akan lebih faham cara untuk berjimat dan menambung..Ingatlah pelaburan terbaik dan memberi pulangan sepanjang hayat adalah pelaburan dalam menuntut ILMU...

Jangan sayang duit nak belajar dan beli buku...
HELANG MAMPU MAKAN KAMBING GURUN..lihat..




Jumpa lagi..

Wednesday, February 1, 2012

LOKET EMAS 5 GRAM DAN 10 GRAM PRODUK TERBARU PUBLIC GOLD MAMPU ANDA MILIKI !


Loket emas merupakan peroduk terbaru dan terkini dipasarkan oleh Public Gold hari ini. Loket ini dibuat dari emas 916 dan didatangkan dengan berat 5 gram dan juga 10 gram.



Loket emas ini dibuat dengan bermotifkan bunga raya bunga kebangsaan negara kita dan sterusnya yang mencerminkan ianya produk buatan Malaysia.


Harga yang ditawarkan adalah mengikut harga emas semasa sebagaimana anda boleh rujuk pada sebelahkan web saya ini pada harga emas i series 22k 5gram dan 10 gram.

LOKET EMAS PUBLIC GOLD 10 GRAM JENIS EMAS 916





LOKET 10 GRAM DI PADAN DENGAN RANTAI i SERIES 20 GRAM, 




Jadilah orang pertama memilki loket yang menarik ini..untuk dipandankan dengan rantai i series yang juga boleh anda beli daripada public gold.

Bagi menggalakan lagi pembelian loket ini, Public Gold juga menawarkan tawaran hebat, dengan membeli 100 gram rantai i series, anda juga diberi baucer bernilai RM100 yang boleh digunakan untuk belian emas anda .Tawaran ini tertakluk kepada terma dan syaratnya..



Buat tempahan anda sekarang....


Kepada pembaca yang ingin membeli loket ini atau pun menyertai pelaburan dan perniagaan emas bersama saya dan  Public Gold , boleh  dengan hubungi saya segera 
ASIKIN AB.HAMID 017 345 7475

DAN 
JIKA ANDA MEMBELI DI PEJABAT PUBLIC GOLD 

ATAU

 NAK JADI DEALER...


JADIKAN SAYA 


ASIKIN AB.HAMID  PG CODE PG 001228


INTRODUCER ANDA...

EBUKU PERCUMA

TERIMA KASIH MELAYARI WEB SAYA..PASTIKAN ANDA DOWNLOAD EBUKU PERCUMA DAN DAPATKAN TIP-TIP PELABURAN EMAS DARI SAYA...INSYA ALLAH..

BELI EMAS, SIMPAN EMAS, JUAL EMAS ...INSYA ALLAH ..ANDA TAK LEMAS DUIT..