EBUKU PANDUAN PELABURAN EMAS DAN TIP-TIP PELABURAN EMAS PERCUMA, PERCUMA.. !!!
SILA ISIKAN NAMA & EMAIL DAN BUAT PENGESAHAN

Name
Email


PERINGATAN : BILA ANDA DAH KLIK 'SUBMIT' SILA SEMAK eMAIL ANDA UNTUK BUAT PENGESAHAN BAGI MENDAPATKAN eBUKU dan TIPS PELABURAN EMAS..TERIMA KASIH.

Thursday, January 12, 2012

PANAS !..PANAS ! CHINA PEMBELI EMAS FIZIKAL TERBANYAK !


Panas, panas dan sedang hangat diperkatakan dalam dunia perniagaan emas fizikal ini serta tersebar diinternet bahawa negara China kini telah menjadi pembeli emas terbesar didunia untuk tahun 2011 !.Pada kebiasaannya negara India lah pembeli terbesar emas dunia, namun pada tahun yang lalu, import emas fizikal oleh negara China telah mengatasi negara India..Ini bermakna semakin ramai rakyat China  membeli dan memiliki emas !."China's demand for physical gold bullion has rocketed past India with the country now overtaking India in the third quarter as the largest gold jewellery market according to the World Gold Council."


Saya lihat kesan daripada pemilikan emas ini, harga emas akan terus melonjak naik dalam masa terdekat dan setiap tahun !.

Bagaimana pula negara kita ?, .....Ya dinegara kita emas fizikal semakin menjadi pilihan pelaburan sebahagian rakyat Malaysia kini..

Sumber: Utusan Online

Kini semakin ramai orang telah sedar pentingnya menyimpan emas fizikal sebagai suatu pelaburan yang menguntungkan untuk JANGKA PANJANG..

Bagaimana pula dengan anda ?..Masih menunggu dan melihat sahaja ? . Sertailah pelaburan emas yang menguntungkan ini sekarang dengan bertindak sekurang - kurangnya beli 1 Dinar Emas...

Hubungi saya segera ASIKIN AB.HAMID 017 345 7475 DAN JIKA ANDA MEMBELI DI PEJABAT PUBLIC GOLD ATAU NAK JADI DEALAER...JADIKAN SAYA ASIKIN AB.HAMID INTRODUCER ANDA , PG CODE PG 001228.

Sumber: http://www.goldcore.com/goldcore_blog/chinas-gold-imports-hong-kong-surge-highest-ever%E2%80%8ENo comments:

EBUKU PERCUMA

TERIMA KASIH MELAYARI WEB SAYA..PASTIKAN ANDA DOWNLOAD EBUKU PERCUMA DAN DAPATKAN TIP-TIP PELABURAN EMAS DARI SAYA...INSYA ALLAH..

BELI EMAS, SIMPAN EMAS, JUAL EMAS ...INSYA ALLAH ..ANDA TAK LEMAS DUIT..