EBUKU PANDUAN PELABURAN EMAS DAN TIP-TIP PELABURAN EMAS PERCUMA, PERCUMA.. !!!
SILA ISIKAN NAMA & EMAIL DAN BUAT PENGESAHAN

Name
Email


PERINGATAN : BILA ANDA DAH KLIK 'SUBMIT' SILA SEMAK eMAIL ANDA UNTUK BUAT PENGESAHAN BAGI MENDAPATKAN eBUKU dan TIPS PELABURAN EMAS..TERIMA KASIH.

Thursday, January 5, 2012

JOM NAIK KERETA EMAS

Kereta TATA NANO diperbuat daripada 80 kg EMAS dan 15 kilo PERAK di pertontonkan di  VELLORE TAMILNADU

Kereta emas pertama INDIA yang dibuat oleh syarikat TATA GROUP dipamerkan di Vellore Tamilnadu, India

Kereta ini dibuat daripada 80 kilo emas 22k jenis emas yang sama digunakan untuk buat barang kemas dan 15 kilo perak.

Rekabentuk kereta telah mula dibuat pada awal tahun 2011 dan inilah hasilnya. Ini menunjukan semakin ramai yang minat kepada emas fizikal dan ini menjadikan satu tarikan baru kepada masyarakat di negara India yang merupakan pengguna emas terbesar di dunia.

Anda bagaimana ? nak beli kereta emas ni ?..Jika ada kemampuan boleh tempah satu, jika tidak belilah emas fizikal daripada saya, kerana permintaan dan harga emas pun dijangkakan akan terus meningkat pada tahun 2012 yang mana saya jangkakan harga emas akan mencecah USD2000/oz pada tahun ini..Insya Allah...


Oleh itu sertai pelaburan emas fizikal SEKARANG..dengan beli emas anda dalam bentuk rantai i series Public Gold ini dengan hubungi saya segera ASIKIN AB.HAMID 017 345 7475 DAN JIKA ANDA MEMBELI DI PEJABAT PUBLIC GOLD ATAU NAK JADI DEALAER...JADIKAN SAYA ASIKIN AB.HAMID INTRODUCER ANDA , PG CODE PG 001228.

Sumber : http://www.bullionstreet.com/news/indias-first-gold-car-on-display-in-tamilnadu/743


No comments:

EBUKU PERCUMA

TERIMA KASIH MELAYARI WEB SAYA..PASTIKAN ANDA DOWNLOAD EBUKU PERCUMA DAN DAPATKAN TIP-TIP PELABURAN EMAS DARI SAYA...INSYA ALLAH..

BELI EMAS, SIMPAN EMAS, JUAL EMAS ...INSYA ALLAH ..ANDA TAK LEMAS DUIT..