Sunday, January 29, 2012

HADIAH 1 KILO EMAS ..TAK NAK KE ?


Pelaburan emas fizikal semakin difahami dan diyakini serta disertai oleh ramai rakyat Malaysia sekarang ini. Pelaburan emas fizikal merupakan pelaburan jangkapanjang dan cukup mudah serta tidak memeningkan kepala.

Ini kerana pelaburan emas fizikal hampir tiada risiko, ia cuma anda beli emas fizikal dan simpan emas fizikal itu ditempat yang selamat dan pada masa harga emas naik yang memberikan pulangan yang lumayan pada anda, anda jual emas itu dan meraih keuntungannya ..itu sahaja !.

Hari ini saya terbaca iklan disurat khabar Mingguan Malaysia bahawa BSN ada menawarkan hadiah 1 kilo emas bagi mereka yang menyertai program promisi yang dianjurkan oleh pihak bank..GOLD RUSH !.


Untuk keterangan lanjut KLIK > BSN

Lihatlah promo yang dibuat " KETENANGAN MINDA DALAM KILAUAN EMAS"..sungguh menarik !. Apa yang dapat saya lihat, kini semakin ramai yang dah sedar peri pentingnya menyimpan emas fizikal kerana jika dahulu banyak promosi atau peraduan-peraduan yang dijalankan oleh syarikat-syarikat, kebanyakkannya  akan menawarkan hadiah kereta mewah ..tapi kini dah banyak yang menawarkan hadiah emas fizikal.!..betapa hebatnya emas fizikal..ya..ini kerana simpan emas fizikal harganya sentiasa naik dari tahun ke tahun..

Anda pula bagaimana ?..Dah mula membeli dan menyimpan emas fizikal sebagai simpanan pelaburan masa depan yang gemilang ?. Jika belum mulakan SEKARANG !.

Satu cara untuk mempunyai kewangan yang cukup untuk membeli emas fizikal ini adalah dengan merancang perbelanjaan anda dan mula menabung. Kajilah dan selidiki serta perhalusi, kemana wang gaji kita habis dibelanjakan !..

Kita semua sepatutnya menyimpan sedikit daripada gaji yang diperolehi untuk masa depan dan masa kecemasan dan wang ini boleh kita gunakan untuk membeli emas. Adakah ini suatu perkara yang mustahil ?. Bagi saya tidak..jika kita mahu ..insya Allah ..lambat laun dengan menabung sedikit demi sedikit , suatu hari nanti anda akan mampu memiliki emas..Walaupun anda menyimpan hanya 30 sen sebulan...bukti lihat...

Simpan hanya 30sebulan !

Oleh itu..berusahalah..menabung dan miliki emas fizikal ..Insya Allah ..pasti anda  mampu melakukannya

Kepada pembaca yang ingin menyertai pelaburan dan perniagaan emas bersama saya dan  Public Gold , boleh  dengan hubungi saya segera ASIKIN AB.HAMID 017 345 7475 
DAN 

JIKA ANDA MEMBELI DI PEJABAT PUBLIC GOLD ATAU NAK JADI DEALAER...
JADIKAN SAYA ASIKIN AB.HAMID INTRODUCER ANDA , PG CODE PG 001228.
No comments: