Thursday, December 1, 2011

PELABURAN EMAS FIZIKAL TERBUKTI MENDAPAT SAMBUTAN RAMAI !

sumber the star online september 2011

Pelaburan emas fizikal semakin diminati ramai kerana ia cukup mudah kerana ia HANYA BELI DAN SIMPAN EMAS FIZIKAL ANDA...BILA HARGA NAIK JUAL BALIK..

Semalam saya terbaca the star online yang melapurkan peti simpanan dibank (safe deposit box) pun dah kehabisan ruang atau stok terutama disekitar lembah kelang..dan hingga akan ada yang lebih 700 orang terpaksa masuk dalam waiting list untuk dapat menyewa peti simpanan di bank ini..

Dimaklumkan juga larisnya sewaan peti simpanan bank - bank ini adalah kerana semakin ramai rakyat negara kita membeli dan menyimpan emas !..Apa tidaknya dealer Public Gold pun dah meningkat sehingga lebih 16,000 orang yang menjadi agent pemasar emas dan secara langsung terlibat dalam pelaburan emas fizikal ini.

Oleh itu jika anda masih belum menyertai pelaburan emas fizikal ini, sertai SEKARANG.. kerana harga emas pun telah naik dan cara nak untung dalam pelaburan emas fizikal bersama Public Gold ini pun telah saya kongsikan dalam post yang lalu..anda boleh baca di sini > http://bit.ly/sAAOiA

Penyertaan pelaburan emas fizikal dengan beli produk emas public gold boleh anda mulakan dengan membeli rantai i series dengan saya, jika anda wanita..rantai boleh kita pakai...jika anda lelaki boleh dijadikan hadiah pada isteri , anak ataupun ibu anda sebagai penghargaan atau anda boleh simpan di safe deposit bank..

Jika nak beli emas ni hubungi saya ASIKIN AB.HAMID 017 345 7478

HARGA EMAS AKAN TERUS NAIK SETIAP TAHUN ..INSYA ALLAH.

JANGAN BERTANGGUH LAGI

CALL ASIKIN 017 345 7478 ..

No comments: