Thursday, November 3, 2011

Pelaburan Emas Fizikal Bersama Public Gold Terus Mendapat PengiktirafanPelaburan Emas Fizikal bersama syarikat Public Gold semakin mendapat sambutan dan pengiktirafan daripada masyarakat. 

Terkini Public Gold selaku syarikat pemasar emas fizikal telah mendapat pengiktirafan apabila telah dianugerahkan pengikiratan SILVER oleh The STAR OUTSTANDING BUSSINESS AWARD 2011, sebuah badan yang mengiktiraf kejayaan usaha niaga syarikat - syarikat di Malaysia.

Saya juga turut merasa bangga diatas periktirafan ini kerana saya selaku Master Dealer Public Gold merasakan kehebatan memasarkan emas Public Gold yang semakin di kenali ramai..

Sebenarnya saya turut dijemput hadir ke majlis penganugerahan ini namun oleh sebab kesuntukan masa, saya tidak sempat meluangkan waktu..namun saya ..Insya Allah akan hadir kemajlis ulang tahun Public Gold pada 11.11.2011 nanti..


Oleh itu bagi mereka yang nak beli ataupun nak join perniagaan emas ini ..hubungi saya..Asikin di talian 017 345 7478.

Kini dengan pelbagai pengiktirafan yang diberikan pada Public Gold, anda usah merasa ragu lagi untuk membeli ataupun menyertai perniagaan emas ini dengan Public Gold, marilah join group saya menjalankan perniagaan emas ini.

Untuk pengetahuan anda sehinggan kini lebih 40 orang telah menyertai perniangaan emas bersama saya dan mereka telah berjaya .

Jika anda nak beli atau join boleh call saya di 017 345 7478..

Untuk butiran penganugaran SOBA ini boleh rujuk di ;

http://biz.thestar.com.my/news/story.asp?file=/2011/11/3/business/9823812&sec=business

No comments: