EBUKU PANDUAN PELABURAN EMAS DAN TIP-TIP PELABURAN EMAS PERCUMA, PERCUMA.. !!!
SILA ISIKAN NAMA & EMAIL DAN BUAT PENGESAHAN

Name
Email


PERINGATAN : BILA ANDA DAH KLIK 'SUBMIT' SILA SEMAK eMAIL ANDA UNTUK BUAT PENGESAHAN BAGI MENDAPATKAN eBUKU dan TIPS PELABURAN EMAS..TERIMA KASIH.

Tuesday, November 29, 2011

Keuntungan Pelaburan Emas Suatu Kenyataan Sebenar !.


Pelaburan Emas Fizikal mampu memberikan pulangan yang lumayan setiap tahun dan ditentukan oleh anda banyak mana yang anda mahu..

Hari saya akan kongsikan bagaimana anda mampu perolehi pendapatan lumayan dengan pelaburan emas fizikal dengan hanya BELI DAN SIMPAN EMAS...

HARGA EMAS PUBLIC GOLD PADA BULAN JANUARI 2011 DAN 29 NOVEMBER 2011

Katakan pada 14 Januari 2011 anda beli 20 keping emas bar Public Gold dengan harga PG SELL RM3125.0 dan anda inginkan pulangan daripada pelaburan anda pada tahun ini.

     20 x RM3125 = RM65,500


Anda inginkan pulangan daripada pelaburan anda pada tahun ini...hari ini juga...so apa yang anda perlu lakukan adalah bawa kesemua 20 keping emas PG ini ke cawangan PG berdekatan dan menjual semula kesemua emas itu pada harga PG BUY..

Dalam kes kita ni harga PG BUY untuk bar 20 gram adalah RM3567.0. Oleh itu nilai emas anda sekarang adalah;

    20 x RM3567 = RM71,340.

Oleh itu keuntungan dalam pelaburan emas anda adalah;

          RM71,340.0 - RM65,500.0 = RM5,840 !..

Amat mudah dan berbaloikan....ini jika anda jual semula kepada syarikat Public Gold...bagaimana pula anda jual kepada peminat emas yang lain dengan harga PG SELL , yakni pada harga RM3795.0

 RM3795.0 - RM3125 = RM670.0 (x 20 keping)  = RM13,400 ! ....

Anda tak perlu tunggu setahun penuh ..untuk dapat untung...anda yang tentukan sendiri ..bila nak jual kepada Public Gold semula....dan berapa banyak anda nak untung...

Beli emas anda sekarang..call saya ASIKIN 017 345 7478...



Sunday, November 27, 2011

SALAM MA'AL HIJRAH 1433H



Saya mengucapkan selamat menyambut tahun baru hijrah 1433 H kepada semua pembaca dan pelanggan saya semuga di awal tahun sama -sama lah kita berhijrah kejalan yang di redhai oleh Allah s.w.t jua..

Tahun sudah berubah, marilah sama - sama kita muhasabah diri dan merancang dan bertindak kearah yang lebih baik demi kebaikan dunia dan akhirat...

Suka saya kongsikan khutbah Jumaat ..;

HIJRAH MEMBINA MASA DEPAN UMMAH

Muslimin Yang di Rahmati Allah,

Di kesempatan berada pada hari Jumaat yang mulia ini, saya berpesan kepada diri saya dan kepada sidang Jumaat sekalian marilah sama-sama kita meningkatkan ketakwaan kita kepada Allah SWT dengan bersungguh-sungguh melaksanakan segala perintah-Nya dan meninggalkan segala larangan-Nya. Mudah-mudahan kita memperolehi keberkatan dan keredhaan serta perlindungan Allah SWT di dunia dan di akhirat. Mimbar pada hari ini akan menyampaikan khutbah bertajuk: “HIJRAH MEMBINA MASA DEPAN UMMAH ”.

 Muslimin Yang di Rahmati Allah,

Sedar ataupun tidak, kita sekarang  berada di penghujung bagi tahun 1432H. Pelbagai peristiwa telah berlaku sepanjang tahun yang telah kita lalui, ada yang mengembirakan dan ada juga yang menyedihkan, namun semua itu mengamit memori dan kenangan dalam hidup kita sebagai insan  hamba Allah SWT yang serba kekurangan dan kerdil ini. Dua hari lagi kita akan menyambut kedatangan tahun baru hijrah, pelbagai usaha dan cara dilakukan oleh umat Islam dalam menyambut kedatangan tahun baru hijrah ini. Ma’al Hijrah telah mengingatkan kita kepada peristiwa hijrah Rasulullah SAW dan para sahabat RA.  Program hijrah adalah satu langkah Rasulullah SAW yang amat strategik dalam menegakkan dakwah Islamiah. Perlu kita ingat bahawa dengan berjayanya hijrah menjadi jambatan tertegaknya Daulah Islamiah kerana hijrah tersebut dipandu dan didukung oleh keimanan dan ketakwaan yang padu. Kejayaan hijrah ini juga telah mengubah lanskap akidah, ibadah, akhlak dan membina masa depan ummah. 

Firman Allah SWT dalam surah an-Nisa’ ayat 100:

Maksudnya: “Dan sesiapa yang berhijrah di jalan Allah, nescaya ia akan dapati dibumi ini tempat berhijrah yang banyak dan rezeki yang makmur: dan sesiapa yang keluar dari rumahnya untuk berhijrah kepada Allah dan Rasul-Nya, kemudian ia mati sesungguhnya telah tetap pahala hijrahnya di sisi Allah. Dan Allah Maha Pengampun lagi Maha Mengasihani.”

Muslimin Yang di Rahmati Allah,

Kejayaan Nabi SAW tiba di Madinah al-Munawwarah diteruskan pula dengan agenda membina masa depan ummah yang berteraskan petunjuk al-Quran al- Karim. Dalam masa 10 tahun sahaja umat Islam di  Madinah telah berjaya mengalahkan kuasa besar seperti Rom timur dan Parsi. Pengajaran yang penting kepada kita daripada peristiwa ini ialah perlunya kita mengikuti jejak langkah Rasulullah SAW yang menjadikan tuntutan iman dan takwa sebagai faktor pendorong kepada tugas berhijrah.  Justeru, kita perlu berusaha menyuburkan iman dan takwa agar ia menjadi panduan kepada kehidupan. Adalah satu hakikat bahawa pemantapan iman amat berkait rapat dengan ilmu dan pendidikan. Maka, Islam memberi penekanan terhadap penguasaan ilmu dan pendidikan melalui penjelasan yang terkandung dalam al-Quran dan as-Sunnah. 

Firman Allah SWT dalam surah al-Mujadalah ayat 11:

Maksudnya: “Allah meninggikan darjat orang yang beriman di antara kamu, dan juga orang yang diberi ilmu pengetahuan beberapa darjat. Dan (ingatlah), Allah Maha Mengetahui tentang apa yang kamu lakukan.”

Muslimin Yang di Rahmati Allah,

Dalam membina masa depan ummah, pendidikan adalah matlamat utama melahirkan individu muslim yang berilmu dan membina masa depan sebagai ummah contoh. Peredaran zaman telah memberi kesan kepada perubahan gaya hidup manusia itu sendiri termasuklah cara bertindak dan berfikir. Bagi menjana ummah berkualiti, pendidikan yang bersepadu dan menyeluruh yang melibatkan semua bidang perlu dititikberatkan.

Umat Islam dituntut memperkukuh ilmu fardhu ‘ain dengan mendalami pengetahuan agama seperti dalam bidang tafsir al-Quran, hadith, fiqh, akidah dan sebagainya sebagai benteng kepada keutuhan dan kekuatan iman serta pegangan kepada agama Islam itu sendiri. Bagi memantapkan  ilmu fardu ‘ain ini, kita diseru agar mengikuti kuliah-kuliah agama di masjid dan surau melalui pengajian kelas fardu ‘ain dan takmir yang telah disediakan.

                Namun, persoalan besar timbul ialah sejauh manakah penguasaan umat Islam dalam bidang ilmu pengetahuan di negara ini?. Berdasarkan pemerhatian dalam bidang-bidang tertentu seperti ilmu matematik, sains fizik, kimia, biologi, kejuruteraan, perubatan dan bidang-bidang sains yang lain, di dapati bahawa umat Islam ketinggalan jauh berbanding pencapaian kaum-kaum lain. Ini merupakan cabaran hebat kepada kita dalam usaha membina masa depan yang cemerlang.

Membina masa depan sebagai ummah yang unggul menutut kebijaksanaan yang amat tinggi. Dalam bidang ilmu dan pendidikan mestilah ada perubahan iaitu tajdid. Pembaruan ilmu dan pendidikan yang bersifat semasa mampu melepaskan seseorang itu dari belenggu kebekuan yang bersifat tradisi. Dengan cara ini akan melahirkan ilmuan yang selari dan senafas dengan zaman serta cabaran lingkungan terkini. Umat Islam mestilah diberikan suasana kebebasan dalam membuat pandangan-pandangan yang membina supaya setiap pihak merasa selesa bahawa kritikan yang membina adalah untuk kebaikan kepada semua. Syeikh Dr. Yusof Al-Qaradhawi seorang tokoh ulama’ semasa yang amat berpengaruh  menyatakan, “pendidikan merangkumi keseluruhan hidup termasuklah akal, hati, rohani, jasmani, akhlak dan tingkahlaku, ia bertujuan untuk membentuk manusia bagi menghadapi masyarakat yang sering berhadapan dengan kebaikan, kejahatan, kemanisan dan kepahitan”.

Umat Islam pada hari ini perlu juga dibangunkan dengan asas-asas kerohanian yang kukuh agar mereka tidak mudah cair dengan pengaruh persekitaran dan himpitan hawa nafsu. Umat Islam yang lemah kerohanian akan menyebabkan berlakunya kepincangan dalam pelbagai perkara seperti krisis moral, akhlak, keruntuhan institusi keluarga dan masyarakat. Justeru bagi memastikan kedudukan umat Islam terjamin maka kita sebagai umat Islam perlu mengatur segala urusan kehidupan berdasarkan prinsip-prinsip yang telah digariskan oleh syarak, disamping itu kita perlu memperkasakan institusi Islam seperti masjid, surau dan sebagainya sebagai medan pengembangan kerohanian.Umat Islam juga hendaklah bersatu dalam semua perkara terutama dalam pembangunan pendidikan demi kebaikan bersama.

Muslimin Yang di Rahmati Allah,

Kita semua sedia maklum bahawa pendidikan yang berkesan tidak akan terlaksana jika ia tidak dijayakan secara bersungguh-sungguh serta mendapat kejasama dan sokongan dari semua pihak terutama institusi keluarga. Ibu bapa sebagai ketua keluarga seharusnya peka dan prihatin terhadap tanggungjawab yang perlu dilaksanakannya bersama. Ibu- bapa perlu menyediakan prasarana yang baik di rumah bagi memastikan anak-anak dapat belajar dan mengulangkaji pelajaran mereka dengan selesa dan sempurna.

                Proses pendidikan rasmi dibangku sekolah merupakan medan terbaik untuk membentuk generasi pelajar yang berilmu dan berakhlak mulia seterusnya membawa mereka kemercu kecemerlangan dan kegemilangan. Akan tetapi usaha ini tidak akan mencapai matlamat yang diharapkan, sekiranya ibu- bapa menyerahkan tugas mendidik anak-anak ini kepada pihak sekolah secara mutlak. Sewajarnya tugas mendidik diteruskan oleh ibu- bapa ketika anak-anak bersama dengan mereka.

Muslimin Yang di Rahmati Allah,

Mengakhiri khutbah pada minggu ini, Bersempena dengan kedatangan tahun baru hijrah ini, mimbar menyeru semua umat Islam, marilah kita sama-sama bertindak secara proaktif bagi memastikan masa depan ummah lebih cemerlang dengan mengambil usaha-usaha seperti berikut: Pertama: Melakukan penghijrahan dengan memperkasa sektor pendidikan yang menjadi teras membina masa depan keluarga, generasi dan negara; Kedua: Membuat kajian dan analisis dari masa ke masa tentang kekuatan, kelemahan, cabaran dan ancaman yang dihadapi dalam membina ummah yang cemerlang; dan Ketiga: Merancang dan menyediakan pelan tindakan supaya matlamat membina  masa depan ummah yang cemerlang memenuhi keperluan dunia dan akhirat. Marilah sama-sama kita merenung firman Allah SWT dalam surah Az-Zumar ayat 9:

Maksudnya: “ Katakanlah: adakah sama orang yang mengetahui dengan orang yang tidak mengetahui. Sesungguhnya orang yang dapat mengambil peringatan hanyalah orang yang berakal sempurna.”

sumber : http://www.islam.gov.my/khutbah-online








Wednesday, November 23, 2011

PELABURAN EMAS FIZIKAL PUBLIC GOLD BERSAMA TEAM ASIKIN MUDAH DAN BERBALOI



Pelaburan Emas Berbaloi begitulah tajuk yang tersiar dalam BERITA HARIAN dalam kolum ANGGUN BERKARISMA yang memaparkan cerita saya dalam pemasaran emas fizikal Public Gold.

Talipon saya mula berdering seawal jam 10 pagi dan banyak yang bertanya dan berminat untuk menyertai perniagaan emas bersama saya..syukur Alhamdulillah..semakin ramai yang sedar kepentingan pelaburan emas fizikal ini..

Pernyertaan perniagaan emas fizikal Public Gold ini amat berbaloi dan penyertaan perniagaan emas bersama team saya AMAT BERBALOI kerana anda akan dilatih dan dikongsikan cara nak buat perniagaan emas ini supaya berjaya seperti saya.

Saya mempunyai group khas untuk team saya di FACEBOOK dan ini menjadikan setiap ahli berdiskusi secara online SETIAP MALAM ..bagi membincangkan strategi pemasaran emas ini.

Ini group khas team kami ..berdiskusi secara maya..so dari rumah anda  pun , mampu saya ajar dan kongsi pengalaman bisnes emas ini.

Banyak sudah ahli team kami yang telah berjaya menjalankan perniagaan emas bersama saya.

TESTIMONI SEBAHAGIAN TEAM EMAS KAMI

“saya rasa sangat bertuah kerana berada dalam group ni, sbb semua ahli & MD Asikin sangat supportive dalam memberi ilmu kepada ahli2nya...walaupun info hanya diberi melalui FB Group ini, live support turut diberikan pada waktu malam untuk ahli2 berchatting & bertanyakan tentang apa2 jenis persoalan yang mereka xfaham... semoga dengan bimbingan MD Asikin, group ini akan lebih berkembang di masa akan datang.. InsyaAllah... Arina Azfar

Arina Azfar- Shah Alam


"syukur alhamdulillah.... sejak joint gpoup nie, saya dah kumpul 100gram, 20gram x3 unit.... 1 dinnar x 3 unit..... semua ilmu bagaimana nak gandakan emas saya perolehi dari team nie... tq puan & tuan... tahun depan gugur je bonus ASB boleh tambah stok emas lagi..... amin..... " Sapura Che Ibrahim . 017-3179518

Oleh itu marilah serta Pelaburan Emas bersama saya atau pun anda juga boleh menghubungi ahli - ahli team saya

Jika minat nak beli emas atau sertai PERNIAGAAN EMAS FIZIKAL  ini ..

HUBUNGI SAYA DI TALIAN 017 345 7478


ATAU  DARIPADA AHLI TEAM KAMI DI SELURUH NEGARA :



  1. ASIKIN AB.HAMID : MASTER DEALER SHAH ALAM : PG001228 :HP : 017 345 7478
  2. ZAMRI MAT RANI: MASTER DEALER:  (PG 001523)/019-986 4491. MACHANG , PASIR PUTEH, TANAH MERAH, KELANTAN.
  3. ARINA AZFAR ABD LATIF:PRIORITY DEALER : PJ, Shah Alam, Kelana Jaya, Subang, Bangsar: PG4083 : HP:  013-3989161
  4. BUDIMAN DAUD     : DEALER BERA TEMERLOH PHG:  PG013240: HP : 013 219 1934
  5. AZHAR AHMAD TAJUDIN DEALER PG009819 : 0122380739/016 - 4409916. KUALA LUMPUR
  6. JURAIZA ABDUL AZIZ (NOMIE AZIZ) DEALER PG013907, KLANG HP: 016 295 1473
  7. MUHD RIDWAN B. M.YUSOFF DEALER PG011007,TELUK INTAN.PERAK,HP:017-6866180
  8. MYCO/FIZAN/MAT :PG011700 BENTONG/RAUB/KARAK, HP:  016-9535267
  9. RIZALEMAN NAWI : 0129357536 TELUK INTAN, TAPAH, PASIR PUTEH, KOTA BHARU
  10. INTAN RODZIAH  PG08640.KUALA SELANGOR, KLANG, TANJUNG KARANG, SG. BESAR. 019-3543166.
  11. ABDULLAH TAMLIKHA PG012945 0139943817: HULU SELANGOR, BATANG KALI, SERENDAH, RASA ULU YAM, TANJUNG MALIM, PASIR PUTEH, WAKAF BARU.
  12. AZUAN NIEJAZ ,  0139151691 : PONTIAN JOHOR..



JANGAN LUPE DOWNLOAD eBUKU SAYA DAN DAPATKAN TIP -TIP PELABURAN EMAS ..ye...

Jumpa lagi...

Wednesday, November 16, 2011

3 RAHSIA SULIT PELABURAN EMAS FIZIKAL TERUNGGUL !


Hari ini saya ingin kongsikan sedikit rahsia pelaburan emas fizikal yang terunggul yang sulit serta jarang orang nak beri perhatian. Ramai diantara kita bila nak sertai pelaburan emas ini bertanyakan soalan..berapa untungnye melabur pelaburan emas ni ?..

Pelaburan emas fizikal merupakan pelaburan jangkamasa panjang dan ia pun ada rahsia tersembunyi lagi tersendiri..yang saya akan kongsikan rahsia ini antaranya;

Rahsia 1 : Belajar Ilmu Pelaburan Emas


Saya lihat sebahagian yang menyertai pelaburan emas hari ini tanpa ilmu yang cukup, menyebabkan sebahagiannya terjebak dalam pelbagai skim cepat kaya atau pun skim manipulasi emas dan seterusnya berkesudahan laba dimana, hutang bertimbun -timbun..

Cara mudah nak dapatkan sebahagian  ilmu emas ini adalah download ebuku yang saya dah sediakan dan baca serta fahami..semuga ada manafaat.

Rahsia 2 : Ada Mentor atau Guru yang Didikasi

Setiap benda baru yang kita nak ceburi perlu ada guru atau mentor, sebab itu dalam pelaburan emas Public Gold  ini, satu syarat jika nak join perlu ada INTRODUCER..Ya introducer inilah yang sepatutnya banyak membantu anda yang masih baru dalam bidang ini....

Bagi mereka yang sertai pelaburan emas fizikal Public Gold ini sebagai AGENT dan jadikan saya , ASIKIN AB.HAMID  NOMBOR AGENT PG001228..saya , Insya Allah akan membantu anda dimana jua anda berada...

Saya sebenarnya ada group khas untuk rakan niaga yang menyertai perniagaan emas dan saya sebagai introducer di facebook..setiap ahli akan dapat berkomunikasi dengan saya di Facebook setiap malam antara jam 9-10 malam..Oleh itu mereka dapat bimbingan terus dan setiap rakan niaga dibimbing hingga mereka berjaya seperti saya..Insya Allah...

Inilah screen shoot group team saya dibimbing setiap malam !..


Rahsia 3 : TEAMWORK ATAU KERJASAMA


Satu lagi asas kejayaan dalam pelaburan emas fizikal ini adalah bekerja secara TEAM .

TEAM = TOGETHER EVERYBODY ACHIEVE MORE 
Kerja berpasukan amat penting untuk kejayaan pelaburan emas ini ..tanpa kerjasama, mentor yang hebat dan ilmu yang sesuai ..adalah lambat dan mungkin sukar untuk anda menempa kejayaan dalam pelaburan emas fizikal ini.

Oleh itu jika anda nak join pelaburan emas fizikal atau nak beli emas hubungi saya ASIKIN 017 345 7478 atau jadikan saya ASIKIN PG 001228 sebagai INTRODUCER anda..

Insya Allah ..anda akan dibimbing hingga berjaya..

Tuesday, November 15, 2011

PELABURAN EMAS FIZIKAL BERSAMA PUBLIC GOLD BOLEH DISERTAI DENGAN PROGRAM TUKAR..!!


Pelaburan emas fizikal boleh anda sertai tanpa perlu pening kepala lagi..Kini  Public Gold mempromosikan program tukar emas anda kepada emas Public Gold..


Ya kini pelaburan emas fizikal bersama Public Gold boleh anda serta dengan tukar emas anda kepada emas Public Gold mengikut terma dan syarat yang ditetapkan,

Terma dan syarat..Klik untuk besarkan

Sebagai contoh..anda boleh tukar dari Bar Emas JENAMA X kepada rantai i series..pastu rantai boleh pi gadai ke AR RAHNU untuk buat pijaman..Ingat Emas bar dah tak boleh di gadai..

Saturday, November 12, 2011

MAKAN MALAM TAHUNAN KE 3 PELABURAN EMAS FIZIKAL PUBLIC GOLD

Team saya bergambar dengan CEO Public Gold...

Semalam pada 11.11.2011, syarikat Public Gold telah mengadakan makan malam tahunan ke 3, untuk agen pemasar  pelaburan emas fizikal dan juga sebagai khidmat sosial syarikat kerana sambil makan malam ini juga , semua agen yang hadir turut berderma dengan membeli tiket untuk makan malam ini.

Hasil jualan tiket dalam jumlah RM150,000.00 didermakan kepada Yayasan Anak-Anak Yatim Sultanah Haminah.

 Aturcara majlis

Saya dan 9 ahli team telah membeli sebuah meja untuk majlis ini dan kami hadir makan dan juga mengeratkan silaturahim bersama ahli.

Sebelum makan bermula sesi beramah mesra dan sembang bisnes dah bermula..

 Tip -tip peniagaan dan pelaburan emas turut juga di kongsikan sesama ahli..


Hadir makan malam pun saya sempat buat sale lagi...

 Makan habis dan sentiasa ceria 





Oleh itu jika anda berminat nak join atau beli emas ..hubungi saya ..Asikin 017 345 7478...Insya Allah jika bersama kumpulan saya , anda pasti dibimbing hingga berjaya...Insya Allah ..amin

Sunday, November 6, 2011

Pelaburan Emas Fizikal Terbukti Menguntungkan

Pelaburan emas fizikil terbukti mampu memberikan pulangan yang lumayan walaupun belum berakhir tahun ini.

Cara pelaburan emas fizikal ini amat mudah..anda beli emas kemudian simpan dan bila harga naik anda boleh menjual semula emas fizikal itu kepada saya atau pun Public Gold.

Mari kita lihat keuntungan pelaburan emas fizikal public gold ini..berdasar harga jualan pada bulan Febuari  2011 dan juga harga jualan pada bulan Oktober 2011


Ini harga emas bar 999 yang dijual pada bulan Febuari 2011


Ini pula harga emas bar 999 pada bulan Oktober 2011

Jika anda beli emas bar pada bulan febuari, katakan anda beli 20 gram pada harga RM3058 dan pada bulan Oktober 2011 anda jual balik emas ini pada harga WE BUY kepada Public Gold dengan harga RM3479.0 , keuntungan anda adalah RM421.0 !, hanya dalam masa 7 bulan sahaja...Beli dan Simpan..

Oleh itu jika nak beli emas call saya ASIKIN 017 345 7478..

Jangan bertangguh lagi..pelaburan emas fizikal adalah pelaburan jangka masa panjang..dan hampir tiada risiko !...

Saturday, November 5, 2011

SELAMAT MENYAMBUT HARI RAYA QURBAN

Saya dan semua ahli rakan niaga Pelaburan Emas Fizikal Public Gold mengucapkan selamat menyambut hari raya qurban..
kepada semua pembaca semuga semua bahagia dan ceria selalu..

jangan lupe jika nak beli emas sebagai pelaburan emas fizikal hubung saya Asikin 017 345 7478..


Thursday, November 3, 2011

Pelaburan Emas Fizikal Bersama Public Gold Terus Mendapat Pengiktirafan



Pelaburan Emas Fizikal bersama syarikat Public Gold semakin mendapat sambutan dan pengiktirafan daripada masyarakat. 

Terkini Public Gold selaku syarikat pemasar emas fizikal telah mendapat pengiktirafan apabila telah dianugerahkan pengikiratan SILVER oleh The STAR OUTSTANDING BUSSINESS AWARD 2011, sebuah badan yang mengiktiraf kejayaan usaha niaga syarikat - syarikat di Malaysia.

Saya juga turut merasa bangga diatas periktirafan ini kerana saya selaku Master Dealer Public Gold merasakan kehebatan memasarkan emas Public Gold yang semakin di kenali ramai..

Sebenarnya saya turut dijemput hadir ke majlis penganugerahan ini namun oleh sebab kesuntukan masa, saya tidak sempat meluangkan waktu..namun saya ..Insya Allah akan hadir kemajlis ulang tahun Public Gold pada 11.11.2011 nanti..


Oleh itu bagi mereka yang nak beli ataupun nak join perniagaan emas ini ..hubungi saya..Asikin di talian 017 345 7478.

Kini dengan pelbagai pengiktirafan yang diberikan pada Public Gold, anda usah merasa ragu lagi untuk membeli ataupun menyertai perniagaan emas ini dengan Public Gold, marilah join group saya menjalankan perniagaan emas ini.

Untuk pengetahuan anda sehinggan kini lebih 40 orang telah menyertai perniangaan emas bersama saya dan mereka telah berjaya .

Jika anda nak beli atau join boleh call saya di 017 345 7478..

Untuk butiran penganugaran SOBA ini boleh rujuk di ;

http://biz.thestar.com.my/news/story.asp?file=/2011/11/3/business/9823812&sec=business

Tuesday, November 1, 2011

PELABURAN EMAS FIZIKAL MEMBANTU MEREKA YANG MEMERLUKAN...


Pelaburan emas fizikal semakin rancak bersama Public Gold..dan sehingga kini telah lebih 15500 orang telah menjadi agen pengedar yang emas fizikal Public Gold ini..


Dalam kemeriahan memperolehi laba keuntungan yang berganda daripada pelaburan emas fizikal dan penjualan emas fizikal ini, syarikat Public Gold juga tidak melupakan pada mereka yang kurang bernasib baik dan yang memerlukan bantuan..


Sebagai sebuah syarikat Malaysia yang perihatin, Public Gold akan mengadakan  suatu jamuan makan malam sempena menyambut dan meraikan ulang tahun ke 3 kejayaan syarikat disamping menderma dengan menjual tiket makan malam kepada semua ahli dan juga orang ramai .


Hasil jualan tiket akan di dermakan kepada Yayasan Anak-Anak Yatim Sultanah Haminah (YAYSH) yang ditubuhkan oleh Sultanah Kedah untuk membantu kedua-dua kanak-kanak yang kehilangan tempat tinggal dan orang yang lebih tua memerlukan.


Harga tiket ini bernilai RM150 dan boleh didapati di semua pejabat Public Gold. Saya dan kumpulan saya pun dah beli satu meja untuk 10 orang..Inin bagi saya peluang untuk menyumbang kepada yang memerlukan disamping bertemu rakan -rakan bisnes dalam kumpulan saya dan juga rakan - rakan yang lain..


Oleh itu jika anda nak temui saya, boleh hadir ke majlis ini..Insya Allah..



Nama peniaga yang membeli meja akan menjadi tempat dalam buku khas yang dihasilkan selepas Majlis Makan Malam Gala yang akan diberikan kepada Sultanah.

Bagi mereka yang menjalankan perniagaan mereka sendiri, kita mempunyai ruang pameran menaja tersedia untuk mempromosikan perniagaan anda di RM3000 booth (3m x 5m).

Rebutlah jadual atau tiket anda dari cawangan terdekat anda sebelum mereka habis dijual. Menunjukkan sokongan anda kepada syarikat itu dan menunjukkan hati emas anda dengan baik untuk membantu golongan yang memerlukan. Butiran adalah seperti berikut:

Tema: A Heart Golden for Charity
Amal Foundation: Yayasan Anak-Anak Yatim Sultanah Haminah
Tempat: Sunway Pyramid Convention Centre
Sunway Resort Hotel & Spa, Persiaran Lagoon, Bandar Sunway, 46150 Petaling Jaya,
Selangor Darul Ehsan, Malaysia
Tarikh: 11 November 2011 (Jumaat)
Masa: 7:30 hingga 10:30

Jumpa disana ..Insya Allah..

Jika ingin membeli emas Public Gold hubungi saya, Asikin 017 345 7478


EBUKU PERCUMA

TERIMA KASIH MELAYARI WEB SAYA..PASTIKAN ANDA DOWNLOAD EBUKU PERCUMA DAN DAPATKAN TIP-TIP PELABURAN EMAS DARI SAYA...INSYA ALLAH..

BELI EMAS, SIMPAN EMAS, JUAL EMAS ...INSYA ALLAH ..ANDA TAK LEMAS DUIT..