EBUKU PANDUAN PELABURAN EMAS DAN TIP-TIP PELABURAN EMAS PERCUMA, PERCUMA.. !!!
SILA ISIKAN NAMA & EMAIL DAN BUAT PENGESAHAN

Name
Email


PERINGATAN : BILA ANDA DAH KLIK 'SUBMIT' SILA SEMAK eMAIL ANDA UNTUK BUAT PENGESAHAN BAGI MENDAPATKAN eBUKU dan TIPS PELABURAN EMAS..TERIMA KASIH.

Saturday, September 24, 2011

PELABURAN EMAS TERUS MENDAPAT SOKONGAN DAN SARANAN DI BULLETIN UTAMA TV3

PELABURAN EMAS TERKINI:

Petikan Bulletin Utama TV3
Pelaburan Emas terus mendapat sokongan dan saranan serta dorongan daripada pelbagai pihak. Malam ini tepat jam 8.00 malam saya ada menonton Bulletin Utama TV3 dan amat terkejut bahawa tag atau maklumat baris pada papar Bulletin Utama turut MENASIHATI PARA PELABUR MELABUR DALAM EMAS !.


Pelaburan Emas kini semakin mendapat dapat tempat dikalangan masyarakat dan mungkin para pakar ekonomi sehinggakan informasi bergerak atau streamer di TV pun dah sarankan kita semua menyertai Pelaburan Emas ini..

Lihat rakaman gesaan pelaburan emas ini yang saya ambil daripada TV3..lihat pada streamer atau informasinya yang bertulis perkataan
  " PARA PELABUR DINASIHATI MELABUR DALAM EMAS"





Oleh itu bagi anda yang telah berkemampuan beli emas fizikal i series Public Gold sekarang .Hubungi saya untuk membantu anda membuat pesanan dan belian emas fizikal anda yang pertama !

Dengan membeli dan menyimpan emas, anda dengan mudah dapat menyertai Pelaburan Emas ini..Emas yang anda beli daripada saya, anda simpan sendiri.....cukup mudah...

Oleh itu hubungi saya sekarang Asikin 017 345 7478
@ PELABURAN EMAS.

Sunday, September 18, 2011

PELABURAN EMAS FIZIKAL DENGAN EMAS NAGA TERKINI !



Pelaburan Emas fizikal semakin rancak diseluruh dunia dengan kini negara China pun mula menyertai pelaburan emas secara aktif pula dengan mengeluarkan jongkong emas dan juga jongkong perak bermotifkan naga emas seperti mana yang dilaporkan oleh akhbar KOSMO pada keluaran 16 September 2011.

Bagi saya ini suatu berita dan petanda baik bagi mereka yang menyertai pelaburan emas fizikal kerana ini bermakna negara China akan membenarkan secara meluas rakyatnya membeli dan menyimpan emas fizikal. Saya juga yakin bahawa dengan peluasan pelaburan emas fizikal oleh negara China ini akan menyebabkan permintaan terhadap pelaburan emas fizikal akan meningkat..dan apa yang kita dapat jangkakan ..harga emas pasti akan meningkat  !.

Saya ada juga membaca bahawa Kerajaan China juga telah menetapkan Standard Emas bagi negara China yang menyamai standard piawaian antarabangsa yang mana mereka telah mentapkan piawaian emas jongkong keluaran negara mereka  adalah bersamaan dengan emas 999.999 , iaitu sama dengan standard jongkong emas antarabangsa..Jika selama ini emas keluaran negara China mempunyai standard tersendiri yang hanya di iktiraf dan diperakukan oleh kalangan peniaga negara China sahaja.

Kesan pembentukan piawaian standard emas negara China ini bermakna emas jongkong keluaran negara China boleh didagangkan dipasaran antarabangsa..Bagi saya yang tersirat dalam perkara ini adalah negara China secara tak langsung akan membenarkan rakyat negaranya menyertai perdagangan emas antarabangsa..dan seperti yang kita sedia maklum, seperti rakyat negara India..rakyat dinegara China pun amat gemar membeli dan menyimpan emas sebagai suatu pelaburan emas jangkamasa panjang...

Suatu pekara yang dapat kita lihat juga adalah kehebatan pelaburan emas fizikal ini mula ditawarkan kepada rakyat negara China...kenapa tidak ditawarkan pelaburan emas buku atau gold saving account...fikirkan lah...

Oleh itu mulakan pelaburan emas anda sekarang ..hubungi saya Asikin di 017 345 7478 untuk memiliki pelaburan emas fizikal anda yang pertama..beli  emas i series Public Gold daripada saya hari ini juga...jangan bertangguh lagi...

@ PELABURAN EMAS

Wednesday, September 14, 2011

Pelaburan Emas Fizikal Tidaklah Susah.. Tapi Mampu Beri Pulangan Hebat !

Sumber Harian Metro Online


Pelaburan Emas fizikal tidaklah sesukar yang difikirkan oleh sesetengah orang namun pulangan dalam pelaburan emas fizikal ini sebenarnya amat menguntungkan. Saya yakin sebenarnya pelaburan emas fizikal ini telah pun dimulakan oleh ibu-ibu kita sejak dari dahulu lagi..

Saya sebagai orang Kelantan tahu ramai orang Kelantan amat suka beli barang kemas..mereka beli, pakai dan juga simpan..Inilah cara mudah pelaburan emas..beli emas fizikal dan simpan..ia pelaburan emas fizikal adalah untuk jangka masa yang panjang..ia cukup mudah !..Beli dan Simpan..tak de rsikio..

Pelaburan Emas dengan beli emas Public Gold terutama rantai i series amat berbaloi kerana susut nilainya amat rendah kira - kira 10% sahaja..dan sememang pun rantai i series ini dibuat khusus untuk anda ..jika pembeli seorang wanita lagi beruntung lepas beli terus boleh pakai...manakala pembeli lelaki boleh beli dan simpan..

Pelaburan Emas fizikal cara mudah begini tidak penting kepala kerana emas yang anda beli untuk pelaburan emas ini anda simpan sendiri..anda beli emas untuk pelaburan emas ini ..anda dapat emas dan anda simpan sendiri..bila harga dah naik ..anda boleh jual balik emas pelaburan emas ini pada saya atau terus kepejabat Public Gold..

Pelaburan Emas fizikal bersama Public Gold ini saya yakin merupakan pelaburan emas yang terbaik bagi saya..oleh itu mulakan pelaburan emas anda sekarang..

Hari ini ramai yang minat nak ceburi pelaburan emas ini..namun munkin kesilapan fahaman pelaburan emas entah kemana. Saya amat sedih juga bila baca akhbar Harian Metro hari ini..ada orang sanggup buat pelaburan emas dengan beli kebun emas ghaib..hingga kini berhutang dengan along pula..yang akhirnya pelaburan emas entah kemana..hidup merana...

Oleh itu jika anda minat untuk menyertai pelaburan emas ..boleh download ebuku saya percuma di web ini dan jua boleh call saya jika nak beli emas atau dinar public gold..

Jumpa lagi dalam catitan pelaburan emas yang lain pula..Insya Allah...

@ PELABURAN  EMAS

Saturday, September 10, 2011

HARGA EMAS SEMAKIN NAIK BELI EMAS PUBLIC GOLD UNTUK PELABURAN EMAS JANGKAMASA PANJANG SEMAKIN RANCAK !!!


Agent - agent emas Public Gold sesak di Pejabat PG di Sunway..
Harga emas semakin naik namun beli emas dan jual emas Public Gold untuk pelaburan emas jangkamasa panjang semakin rancak setiap minggu. Hari ini saya pagi - pagi dah pergi ke pejabat PG di Sunway untuk mengambil stok rantai emas i series yang telah di tempah oleh pelanggan.

Pejabat PG ini buka pukol 9 pagi, namun bila saya tiba jam 8.45 pagi, saya dapati agent - agent emas PG ni dah mula ramai datang berduyun-duyun sebaik jam 8.50..nasib saya baik kerana datang awal dapat lah no 2 hari ini. Saya dimaklumi oleh staff PG ni jumlah agent Public Gold (PG) kini telah mencecah sehingga lebih 10,000 orang yang mana sebahagian besar terdiri daripada orang melayu.

Saya sendiri pun hari ini ambil emas tempahan pelanggan dalam nilai RM20K..setelah ambil saya terus sahaja deliver kepada pelanggan yang memesan emas ini..

Ini yang ajaib sikit berniaga emas ni, bila harga emas naik maka berduyun ramai yang akan membeli dan membuat tempahan. Sebenarnya emas merupakan pelaburan jangka masa panjang, jika anda ada duit dan minat maka beli saya emas ni pada harga semasa..kerana harga yang anda beli hari ini, Insya Allah ..TIDAK AKAN ANDA PEROLEHI LAGI UNTUK TAHUN DEPAN ..EMAS TETAP NAIK SETIAP TAHUN..!!.


Oleh itu hubungi saya jika nak beli emas , 017 345 7478

Mari kita semak harga emas sepanjang tahun ini..tahun ni sahaja pun dia naik...


Mari kita lihat harga -harga emas PG pada masa yang sama (lebih kurang ) 2 tahun lepas berbanding harga hari ini...

HARGA EMAS PUBLIC GOLD OGOS 2009.
LIHAT HARG EMAS PG 20GRAM = RM2276.0

HARG EMAS PUBLIC GOLD SEPTEMBER 2010.
LIHAT HARGA EMAS PG 20 GRAM = RM2852.0 !
HARGA EMAS PUBLIC GOLD HARI INI..
LIHAT EMAS PG 20 GRAM = RM3,953.0 !
Lihatlah kenaikan harga emas ini setiap tahun, bayangkan jika anda dah beli emas public gold 100 gram pada tahun 2009 dengan harga RM11,275.0 dan menjualnya hari ini pada harga PG buy RM18,604.0..Berapa keuntungan anda ?..
Mari kita kira RM18,604 - RM11,275.0 = RM7,329.0 ATAU pulangan 65% dalam masa 2 tahun..!

Oleh itu beli emas sekarang untuk PELABURAN JANGKA MASA PANJANG..

Call ME 017 345 7478 untuk BELI EMAS ANDA !


@ BELI EMAS JUAL EMAS HARGA EMAS BERPATUTAN.

Monday, September 5, 2011

Beli Emas Dan Jual Emas Suatu Pelaburan Emas Yang Amat Menguntungkan..


Beli emas dan jual emas merupakan suatu pelaburan emas yang amat menguntungkan hingga kucing pun mampu tersenyum bila tuannya menjual emas. Hari ini saya telah menjual semula 8 keping emas bar Public Gold yang telah saya beli pada awal bulan Januari 2011 yang pada masa itu emas bar ini berharga RM3050.0 sahaja..

Emas Bar 20 gram ini saya beli pada harga RM3050 setiap keping..
Hari ini saya pergi jual lah emas bar ni kepejabat Public Gold di Sunway dengan harga PG BUY 3749.0..Nak jual bukan payah..bawa emas dan pergi aje pejabat PG tu...

Walaubagaimana pun jika anda jual terus kepada pejabat PG ni..duit jualan hanya akan di BANK IN KE AKAUN ANDA DALAM MASA 1 - 2 HARI..ye...NAK MUDAH anda boleh jual kepada saya pada HARGA PG BUY..anda dapat CASH ON THE SPOT !...

Lock harga dan serahkan emas..

Pastu isi sikit borang resit PG buy macam ni ha..

Ini borang resit PG Buy..


Selepas borang di isi seperti ni ha..


Kemudian staff pg akan timbang emas - emas kita tu..hu hu..kucing pun mampu tersenyumm...Inilah sikap berhati - hati pembeli emas PG yang mana kita semua patut contohi...emas sendiri jual pun timbang woooo...

Bila timbang confirm GOLD 24 CARAT ..EMAS 999.9 le..

Apa yang dapat kita kongsikan disini adalah kita mesti sentiasa berhati - hati bila membeli emas..walaupun emas itu kita keluarkan sendiri..tapi bila telah berada ditangan orang..macam-macam boleh jadi ma...

Oleh mari kita buat kiraan mudah berapa saya untung hasil jual balik kepada PG dalam masa 8 bulan saya beli dan simpan emas Public Gold Bar 20 gram ini...

Saya beli awal Januari 2011 pada harga RM3050.00 dan saya jual semula kepada PG pada harga RM3749.0 ( Harga PG BUY )..maka RM3749.0-RM3050 = RM699 ( x 8 keping ) = RM5592.0.. syukur Alhamdulillah hanya dalam masa 8 bulan sahaja emas bar 20 gram PG ini mampu menambah kewangan saya sebanyak RM5592.0 !..

Jika kita kira peratus keuntungan RM699/RM3050 X 100% = 22.9 atau dibundarkan = 23.0 % ! Keuntungan pelaburan di raih dalam masa 8 Bulan sahaja..buat apa...BELI DAN SIMPAN...SAHAJA..Alhamdulillah...mudah bukan ?
Ini suatu kelebihan beli dan simpan emas bar 999.9 ni..harga naik cepat ...

Oleh itu  jika nak beli emas boleh call saya ..ye Asikin 017 345 7478...
jika anda pergi terus membeli emas di pejabat PG..
jangan lupa sebut nama saya 
Asikin Ab.Hamid, Agent Number PG0505 sebagai INTRODUCER ..

NAK BELI EMAS..CALL ME 017 345 7478...
UNTUK SAYA BANTU..



EBUKU PERCUMA

TERIMA KASIH MELAYARI WEB SAYA..PASTIKAN ANDA DOWNLOAD EBUKU PERCUMA DAN DAPATKAN TIP-TIP PELABURAN EMAS DARI SAYA...INSYA ALLAH..

BELI EMAS, SIMPAN EMAS, JUAL EMAS ...INSYA ALLAH ..ANDA TAK LEMAS DUIT..