Wednesday, August 31, 2011

SELAMAT HARI MERDEKA KE 54 DAN MERDEKA KAN SIMPANAN WANG TUNAI ANDA

MERDEKA...MERDEKA..MERDEKA

Selamat menyambut hari kemerdekaan yang ke 54 saya ucapkan kepada semua pengunjung dan pembaca ..Saya juga ingin merakamkan jutaan terima kasih kepada semua pejuang kemerdekaan yang telah berjuang memerdekakan bumi bertuah lagi tercinta negara kita MALAYSIA.

Saya menyeru pada diri sendiri dan juga pembaca beragama Islam, marilah kita sama -sama membaca surah al - fatehah dan menghadiahkan kepada semua pejuang kemerdekaan yang telah kembali ke rahmatulah...al Fatihah..dan kita juga berdoa semuga roh mereka di cucuri rahmat dan di tempatkan bersama orang - orang soleh...amin..

Hari ini  kita telah 54 tahun merdeka, kemerdekaan amat bererti buat kita semua..Kemerdekaan bermakna bagi saya kita bebas melakukan apa jua selagi mana ia dibenarkan oleh Ugama Islam dan juga Perundangan Negara, oleh itu marilah sama - sama kita memelihara kemerdekaan ini dan tanggungjawab kita adalah mengisi kemerdekaan ini dengan kebaikan dan kemajuan diri, keluarga dan juga negara..

Ingatlah kemerdekaan yang kita kecapi pada hari ini boleh hilang jika kita semua tidak memeliharnya dengan baik, lihat sahaja negara Iraq, Afhanistan dan kini Libya..pada padangan saya mereka telah dijajah semula..negara kacau bilau akibat campur tangan kerajaan luar..oleh itu mari sama - sama kita pelihara kemerdekaan dengan menjaga keharmonian hidup bermasyarakat serta nilai - nilai murni yang telah lama terpahat dalam budaya melayu dan agama Islam yang kita anuti.

Kemerdekaan amat besar erti bagi saya kerana dengan kemerdekaan ini..kita bebas memilih dan berkongsi apa jua yang kita inginkan. Perkongsian ini terlalu luas antaranya perkongsian Ilmu, Budaya dan juga Perniagaan serta sumber rezeki.

Pada hari ini juga saya ingin merakamkan ribuan terima kasih kepada syarikat Public Gold Sdn.Bhd kerana memberi saya peluang untuk menjalankan perniagaan emas dengan modal hanya RM40,000.00 pada mula - mula saya menyertai perniagaan emas ini. Kini peluang perniagaan menjalankan perniagaan emas bersama Public Gold telah ditelah diturunkan kepada modal permulaan sebanyak RM20,000.0 sahaja.

Bagi saya ini satu hasil daripada kemerdekaan kerana bagaimana sebuah syarikat yang dimiliki oleh orang cina sanggup memberi peluang perniagaan emas yang amat menguntungkan ini kepada orang - orang melayu seperti saya. Sehinggi lebih daripada 8,000 orang - orang melayu berpeluang menyertai perniagaan emas ini bersama Public Gold dan penyertaan orang melayu berniaga emas bersama Public Gold ini diberikan sokongan dan latihan yang berterusan hingga kita pandai berniaga emas, apa yang penting kita hanya perlu memerdekan diri untuk dilatih dengan hadir ke kelas ataupun sesi penerangan yang diberikan PERCUMA..kalau dikenakan bayaran pun sekitar RM10 -RM20 sahaja.

Saya juga ingin mengucapkan ribuan terima kepada semua guru - guru saya yang telah mendidik saya hingga mampu..Al Hamdulillah menjadi orang yang baik..Saya juga merakamkan ribuan terima kasih kepada sifu - sifu emasa saya, saudara Syukor Hashim, Pokli dan juga saudara Mohd Hasfarizan Md Hasim yang antara sifu terawal yang saya belajar ilmu emas daripada zero...ilmu pengetahuan..

Saya juga ingin merakamkan ribuan terima kasih kepada semua rakan -rakan yang telah menyertai perniagaan emas bersama kumpulan saya dan pelanggan-pelanggan saya, .. yang mana hasil daripada sokongan serta ilmu pengetahuan, pengalaman serta pembelian daripada saya..hingga kini saya telah berjaya menjual emas bernilai hampir RM2.2 juta sebagai jualan kumpulan.

Perniagaan emas ini merupakan suatu perniagaan yang menguntungkan dan hampir tiada risiko kerugian !..Inilah hasil pengalaman yang saya perolehi setelah hampir 2 tahun menyertai perniagaan emas bersama Public Gold ini dan saya telah kongsikan di web ini dan juga pada ebuku saya yang anda boleh download PERCUMA pada sebelah kanan web ini..

Saya juga mencadangan jika anda mempunyai simpanan wang tunai yang banyak..memerdekakan wang tunai anda itu dengan membeli dan menyimpan emas kerana harga emas sentiasa naik dan sudah pasti mampu memberikan pulangan yang lumayan pada anda , dalam jangka masa yang panjang...paling singkat pun dalam masa 6 bulan anda akan lihat hasilnya...Jika berminat nak beli emas, jangan lupa hubungi saya asikin 017 345 7478..


Semua kejayaan yang saya capai dalam perniagaan emas ini bagi saya adalah suatu kurnia Allah s.w.t jua..serta berkat dua kedua ibupada serta rakan-rakan semua.

Suatu amalan kemurahan rezeki yang ingin saya kongsikan yang saya terima daripada seorang ustaz adalah sama-samalah kita semua sentiasa mengerjakan solat sunat dhuha dan berdoa dengan doa dhuha ini.Insya Allah..segala urusan kita dipermudahkan Allah jua...amin
Maksud Doa Dhuha:

Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu  DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu,
keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu,
kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika  di dalam bumi, keluarkanlah,
jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu,
limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.
Jumpa lagi..ingat emas..Ingat Perniagaan Emas Dot Com...

BELI EMAS, SIMPAN EMAS, JUAL EMAS ..INSYA ALLAH ANDA PASTI TAK LEMAS DUIT...


Asikin Ab.Hamid
31 OGOS 2011
017 345 7478No comments: