EBUKU PANDUAN PELABURAN EMAS DAN TIP-TIP PELABURAN EMAS PERCUMA, PERCUMA.. !!!
SILA ISIKAN NAMA & EMAIL DAN BUAT PENGESAHAN

Name
Email


PERINGATAN : BILA ANDA DAH KLIK 'SUBMIT' SILA SEMAK eMAIL ANDA UNTUK BUAT PENGESAHAN BAGI MENDAPATKAN eBUKU dan TIPS PELABURAN EMAS..TERIMA KASIH.

Monday, August 15, 2011

RAKYAT NEGARA INDIA BEREBUT MEMBELI EMAS BARANG KEMAS

Rantai Tangan Emas I Series Public Gold Panjang 16cm dan berat 10 gram  diperbuat daripada emas 916
Rakyat negara India dilaporkan berpusu -pusu membeli emas dalam bentuk barang kemas , walaupun harga emas mahal..kerana mereka yakin harga emas akan naik lagi pada masa hadapan.

Ini dilaporkan oleh berita CNBC online ni..lihat;



Untuk baca berita penuh klik rujukan ; CNBC ONLINE

Beli emas ni merupakan budaya rakyat India dan jika di Malaysia, kaum wanita di negeri Kelantan antara yang terbanyak beli emas ni..Kalau tak ade seutas emas ditangan wanita Kelantan..bagaikan tak sah la ..nak berhari raya...

Pada pandangan saya keghairahan rakyat India membeli emas ini, mungkin telah menjadikan negara India antara GAGASAN EKONOMI baru yang sedang muncul bakal menguasai ekonomi dunia , selain CHINA yang kini popular dikenali..CHINDIA..gabungan perkataan negara CHINA dan INDIA...diikuti rapat oleh negara VIETNAM...negara kita...Insya Allah..saya yakin jika kita semual mula membeli dan menyimpan emas..

Saya sendiri pun dah beli dan jual beberapa utas tangan i series ini , jika rantai berat 10 gram; ia adalah rantai tangan manakala jika berat 20gram keatas ia merupakan rantai leher..Sambutan membeli emas ini amat menggalakkan dan saya cadangan semua pembaca beli emas  dan simpan ..baru dapat rasakan aura emas ini...

Rantai emas i series ini antara hot produk yang saya jual kini..ye lah bagi kawan-kawan yang kerja gomen tu..esok lusa dah nak dapat bonus..boleh beli rantai ini untuk hadiah kepada yang tersayang...Isteri ka , anak-anak perempuan ataupun beli dan simpan untuk keuntungan jangka masa panjang.

Membeli dan menyimpan rantai emas i series Public Gold ini, tidak dikenakan upah tukang atau workmanship seperti kedai emas lain dan susut nilainya hanya sekitar 10 % sahaja ..berbanding dengan kedai emas..kos workmanship boleh cecah antara RM50.0 hingga RM200.0 dan susut nilai antara 20% hingga 40%...Inilah kelebihan rantai emas i series Public Gold ini..

Dan berita baik , sedikit masa lagi Public Gold juga akan keluarkan loket emas yang boleh dipadankan dengan rantai leher ini...design dah ada cuma nak tunggu pelancaran sahaja...

Loket - loket yang bakal dikeluarkan oleh Public Gold...ini belum boleh oder lagi ye...sabar..klik gambar untuk besarkan.
Membeli dan menyimpan emas amat berbaloi..kerana harga emas akan sentiasa naik..oleh itu dapatkan rantai emas i series ini sekarang...call me 017 345 7478...untuk pesanan...

SEMUA BELIAN ADALAH TUNAI DALAM RINGGIT MALAYSIA..

No comments:

EBUKU PERCUMA

TERIMA KASIH MELAYARI WEB SAYA..PASTIKAN ANDA DOWNLOAD EBUKU PERCUMA DAN DAPATKAN TIP-TIP PELABURAN EMAS DARI SAYA...INSYA ALLAH..

BELI EMAS, SIMPAN EMAS, JUAL EMAS ...INSYA ALLAH ..ANDA TAK LEMAS DUIT..