Friday, August 12, 2011

GEMPAR ..TSUNAMI EMAS Melanda Ekonomi Dunia !!!!....

Tsunami Emas kini mula melanda ekonomi dunia dengan kehebatan dan kelebihan membeli dan menyimpan emas mula digemparkan di sana sini, manakan tidak kerana Membeli  dan Menyimpan EMAS Mampu MEMBERIKAN PULANGAN PELABURAN SEHINGGA 20 % SETAHUN.

Terkini Berita TV9 telah menyiarkan informasi terkini keuntungan dan kelebihan pelaburan emas ini..luangkan sedikit masa menyaksikannya..
Emas mula menjadi tumpuan utama penyimpan aset dan pelaburan terunggul yang mantap semenjak STANDARD & POOR menurunkan kedudukan kredit negara Amerika Syarikat daripada AAA kepada AA++..kedudukan ekonomi dunia mula bergoncang dengan kebimbangan kemungkinan berlaku kemelesetan ekonomi dunia. Ramai orang diseluruh dunia mula membeli emas menyebabkan harga emas melonjak keparas USD1800/oz daripada nilai USD1740/oz..

Emas mula diyakini sebagai pelaburan terbaik dan cerita dan berita emas mula tersiar di TV negara kita dan menjadikan pelaburan emas semakin mendapat sambutan..

Kini berapa penganalisa emas dibarat telah mula menjangkankan harga emas akan mencecah USD2500/oz menjelang hunjung tahun ini..Di negara kita juga harga emas terus menaik dan kita lihat sahaja harga cadangan jualan emas yang dikeluarkan oleh Persatuan Peniaga Emas telah berubah menaik dalam tempoh 6 hari sahaja..


Harga Emas Persatuan Pengeluar Emas Pada 4 Ogos 2011 DAN pada 11 Ogos 2011 harga emas 999.0 telah mencecah RM201.0/gram (rujuk :www.fgjam.org.my)

Harga emas persatuan


HARGA EMAS 916 PUBLIC GOLD AMAT BERPATUTAN...

Oleh itu miliki RANTAI EMAS I SERIES PUBLIC GOLD SEKARANG..

SUATU PELABURAN JANGKA PANJANG yang...Insya Allah ...amat menguntungkan..

HUBUNGI SAYA ASIKIN : 017 345 7478 ...sekarang..

No comments: