Monday, July 4, 2011

RAHSIA CARA MUDAH BERNIAGA EMAS PUBLIC GOLD TERKINI: BERTINDAK SEGERA !!

Hari ini saya akan kongsikan satu lagi rahsia bagaimana untuk menjadi peniaga emas dengan mudah bersama syarikat Public Gold dengan menjadi agent pemasaran emas yang dikeluarkan oleh syarikat ini

Bermula 1hb Julai 2011 hingga 31 Ogos 2011, Syarikat Public Gold telah membuka satu lagi peluang terhebat untuk anda menjalankan perniagaan emas, menjadi agent nya dan menjual barang kemas . Modal yang anda perlukan hanyalah sebanyak RM15,000.0 sahaja.

Duit modal ini adalah untuk anda membeli barang kemas emas dengan rekabentuk yang terkini bagi memudahakan anda membuat jualan. Ya lah..berniaga pasti perlukan modal ..dan produk..betui dak..lihat tawaran ini.

REBUT TAWARAN HEBAT INI..klik untuk besarkan.
Kelebihan menjadi agen adalah anda akan mendapat komisyen jualan sebanyak 1% dari nilai jualan anda..disamping itu juga SEMUA BARANGAN YANG DI JUAL TIDAK DIKENAKAN UPAH TUKANG ( NO WORKMENSHIP CHARGES !) ini pasti menarik.

Jika membeli barang kemas di kedai emas, anda dikenakan upah tukang atau workmenship ini. Antara contoh barang kemas ini lihat gambar ini;

Reka bentuk menawan hati..mudah dijual ..Insya Allah..
 Untuk rekabentuk lain rujuk > BARANG KEMAS PG

Oleh itu bertindak SEGERA MENJADI AGENT BERSAMA SAYA, DENGAN MENJADIKAN SAYA ASIKIN BT AB.HAMID SEBAGAI INTRODUCER ANDA..BILA ANDA MENGISI BORANG JADI AGENT PUBLIC GOLD.

PERTANYAAN BOLEH 
CALL/SMS SAYA di 017 345 7478

 Untuk wanita inilah masa yang sesuai untuk jadi tokey emas kerana EMAS DAN WANITA PASTI TIDAK DAPAT DIPISAHKAN...

Jika anda menjadi agen Public Gold bersama saya, segala ilmu perniagaan emas,.. Insya Allah akan saya kongsikan untuk menjadikan anda peniaga emas yang berjaya...call me 017 345 7478.


No comments: