Monday, April 25, 2011

AWAS DEMAM EMAS SEMAKIN MENULAR ..!!!


Beli Emas dan memiliki emas serta menyimpan emas semakin hangat diperkatakan disana sini. Suatu wabak pemilikan emas sedang merebak dan panas diperkatakan dinegara kita pada hari ini. Ini merupakan suatu petanda baik bagi kita semua rakyat Malaysia.

Setelah akhbar KOSMO diikuti akhbar BERITA HARIAN...dan terkini THE STAR pun telah melapur dan mengulas KEBAIKAN MEMBELI DAN PENYIMPAN EMAS SEBAGAI SUATU BENTUK PELABURAN dan PENYIMPAN KEKAYAAN YANG MANTAP !.
Bacalah pada post saya yang lalu..
.(KLIK > http://www.perniagaanemas.com/2011/04/harga-emas-terus-melonjak-naik-pada.html)

sumber : http://thestar.com.my/news/story.asp?file=/2011/4/24/nation/8526721&sec=nation
Oleh itu bagi anda yang masih lagi belum memiliki emas..walaupun barang 1 Dinar ( 4.25 gram Emas 916) bertindak segera membeli dan menyimpan emas.. 

HUBUNGI SAYA , ASIKIN 017 345 7478 SEGERA..

Ini kerana harga emas akan naik lagi !! dan saya jangkakan harga 1 Dinar Emas Public Gold akan mencecah RM700..dalam waktu terdekat...
SUMBER KOSMO 14 APRIL 2011
 Demam perniagaan emas serta pelaburan emas turut menjangkiti artis - artis popular dan orang tersohor tanahair

SUMBER KOSMO 19 APRIL 2011

Ini jelas beli emas dan simpan kekayaan anda dalam bentuk emas PASTI MENGUNTUNGKAN..kerana harga emas naik lebih 20% setahun..

HARGA DINAR PUBLIC GOLD

Public Dinar Daily PriceSebagai persediaan membantu rakan - rakan khususnya serta bakal pelanggan dan anda..saya juga turut memantapkan dan menambah lagi ilmu pengetahuan emas sesuai dengan dengan perkembangan semasa dunia hari ini.

Semalam, Ahad 24 April 2011, saya turut menghadirkan diri ke kursus ' THE KEY OF HOW TO BE FINANCIALLY FREEDOM' di HOTEL PUTRA Kuala Lumpur anjuran Tune Profit Network yang dikendalikan oleh sifu saya POKLI dan En.Faizan.

Bersama sifu POKLI..
 Banyak ilmu pengetahuan baru yang dapat saya perolehi dari seminar ini, antaranya TEKNIK MENGANDAKAN EMAS ANDA DALAM MASA 7 HARI... yang akan saya kongsikan bersama pembeli emas dari saya dan rakan niaga emas bersama saya nanti..Insya Allah..Inilah kelebihan menjadi pelanggan emas saya ataupun join group saya dalam menjalankan perniagaan emas..

HUBUNGI SAYA 017 345 7478 
ATAU 
admin@perniagaanemas.com 

BELI EMAS, SIMPAN EMAS, JUAL EMAS, BERNIAGA EMAS...INSYA ALLAH ...ANDA PASTI TAK LEMAS DUIT...

JOM 1 MALAYSIA BELI DAN SIMPAN EMAS

017 345 7478 CALL ME

Beli Emas Sekarang !

No comments: