Monday, March 21, 2011

JIHAD BISNES EMAS !


Adakah masih belum terdetik dihati anda untuk membeli emas, menyimpan emas ataupun menyertai perniagaan emas ?. Adakah anda masih tunggu dan lihat walaupun sudah yakin emas penyimpan kekayaan yang sebenar ?.

Saudara, hari ini bermula era baru dunia berikut serangan tentera bersekutu yang diketuai oleh Amerika Syarikat menyerang sebuah negara Islam Libya yang kaya dengan MINYAK..Adakah kita masih selesa menenonton berita - berita ini ?. Saya merasakan cukup sedih, bagaimana dengan mudah sesebuah negara Islam yang maju dilanyak begitu mudah !.

Kemungkinan  negara Libya akan menjadi seperti negara Iraq dan juga Afghanistan hancur. Oleh itu buatlah persiapan menggukuhkan kedudukan ekonomi dan menyimpan kekayaan yang sebenar dengan menyimpan emas atau sertai segera bersama saya dalam menjalankan perniagaan emas, Jihad Bisnes Emas !.

Jihad Bisnes merupakan saranan yang dibuat oleh Tokoh Koporat Tan Sri Muhammad Ali Hashim bagi meningkatkan ekonomi umat islam sebagaimana dalam siarkan dalam utusan online.

Klik untuk ke sumber

‘‘JIHAD bisnes akan menyedarkan kita bahawa kita berjuang bukan untuk peribadi. Kita mempunyai ramai ahli korporat yang berjuang, menerajui syarikat besar untuk kerajaan dan masyarakat. ‘‘Sebenarnya orang Melayu tidak lemah dalam ekonomi tetapi individu Melayu.’’

Penegasan itu dilontarkan tokoh korporat, Tan Sri Muhammad Ali Hashim dalam wawancara bersama Mingguan Malaysia yang berlangsung kira-kira dua jam.Lihat video ini.dan fikirkan lah..Hidup ini bukan sia - sia..

Penyertaan anda dalam perniagaan emas bukan sahaja kita berurusan jual emas dan beli emas, bahkan kita sebenarnya membantu umat islam khususnya dan rakyat Malaysia amnya menyimpan kekayaan yang sebenar. Ingatlah apa yang sedang menimpa bumi Libya dan yang telah menimpa bumi Iraq dan Afghanistan, tiada jaminan ia tidak berlaku kepada kita.

Mari kita lihat negara jiran - jiran kita tentang simpanan emas mereka !.
KILIK Untuk BESARKAN
Kita masih belum tersenarai pengguna dan penyimpan emas !. Kemana wang kita belanjakan ?

Penduduk Vietnam, Indonesia, Thailand mereka kuat menyimpan EMAS !. Kita ?. Saya masih teringat lagi semasa disekolah dahulu, masa kita masih budak sekolah, ketika peperangan Vietnam , dimana Amerika
Syarikat telah serang Vietnam.

Banyak rakyatnya lari dan sebahagian kenegara kita..Kini baru saya tahu bahawa mereka lari bukan lari kosong tapi membawa kepingan emas bersama mereka, walaupun pada masa itu bapa dan bapa saudara kita telah bercerita orang Vetnam bawa emas yang banyak...

Kepingan Emas yang dibawa oleh rakyat Vietnam dahulu..


Oleh itu mulakan simpanan emas anda sekarang hubungi saya Asikin Ab.Hamid 017 345 7478..

Berikutan serangan ini, harga emas dipasaran global mula melambung dan saya jangkakan ia akan terus naik lihatlah sejarah  harga emas ;
 HARGA SEKARANG:


Harga emas awal pagi

Harga Emas jam 9.30 pagi
Harga tahun 2010..

HARGA EMAS PUBLIC GOLD TAHUN 2009..Harga Kini ?..Berapa peratus KENAIKAN ?.. kiralah..
KALKULATOR DAH ADE..KIRA JANGAN TAK KIRA....


powered by math calculator at calculator.net
Oleh itu beli emas anda sekarang atau sertai bisnes emas ini hubungi saya 017 345 7478
Duit makin mengalami kemerosotan nilai..emas semakin naik nilai nye

Asikin 017 345 7478
Membantu Anda Menyimpan Kekayaan Sebenar..
BELI EMAS SEKARANG

No comments: