EBUKU PANDUAN PELABURAN EMAS DAN TIP-TIP PELABURAN EMAS PERCUMA, PERCUMA.. !!!
SILA ISIKAN NAMA & EMAIL DAN BUAT PENGESAHAN

Name
Email


PERINGATAN : BILA ANDA DAH KLIK 'SUBMIT' SILA SEMAK eMAIL ANDA UNTUK BUAT PENGESAHAN BAGI MENDAPATKAN eBUKU dan TIPS PELABURAN EMAS..TERIMA KASIH.

Sunday, March 6, 2011

Berniaga Emas Boleh Menjadi Sumber Pendapatan Kedua..

Pada zaman ini pada pandangan saya, mencari pendapatan yang kedua merupakan suatu perlu kita lakukan. Satu cara adalah dengan berniaga emas ataupun membeli dan menyimpan emas.

Jika dahulu orang tua -tua kita, bila ada duit sikit..depa dok beli tanah..la.Bila tanya kenapa beli tanah ?Nak bagi anak cucu..dan juga nak buat pi Mekah..la..bila nak pi Mekah atau anak masuk U..depa jual sekeping..

Zaman saya budak - budak dahulu tanah murah..la..Dengan duit RM1000.0 dah boleh beli tanah se ekar dua..Hari ini..duit RM1000.0 ? tanah baja bunga boleh le..tanah baja tahi kambing pun RM20 sekilo..mahal daripada daging kambing. Oleh itu apa backup ..duit kita ?. 

Satu daripada cara terbaik adalah berniaga emas ataupun beli dan simpan emas. Ye lah duit RM3200.0 nak beli tanah apa..Jika beli emas..emas seperti tanah tetap naik harga setiap tahun..boleh jual jika kita mahu ..cara nak jual saya dah kongsikan dalam post yang lalu..

Beli dan kumpul serta simpan emas ..senang nak kita warisi..kita beli dan kumpul emas Public Gold 20 gram..senang nak diwarisi atau nak bagi kat anak -anak..beli dan beri kat mereka sekeping seorang..mudah..

Jika tanah ..kadang - kadang susah .nak bagi..lebih - lebih lagi jika tiada persefahaman antara pewaris..berebut sampai ke mahkamah tak sudah - sudah..Last - last tanah tu langsung tak boleh buat apa -apa pun..

Saya teruja nak menulis hari ini keran petang tadi tengok rancangan Nona..ada majlis perkahwinan..duit hantaran sahaja RM70,000.0..wow..buat pulak kat tempat ekslusif..terpikir juga jika ini takdir kepada anak -anak kita..mana nak cekau duit tu...kalau tak menyimpan dari sekarang..

Kini nak sekolah pun belanja semakin naik..Oleh itu suka tak suka kita perlu ( bagi saya wajib la) cari pendapatan kedua..Ini merupakan satu sebab saya berniaga emas..Berniaga emas ni risiko nak rugi..hampir tiada..marketnya cukup besar..

Jika minat nak join berniaga emas atau nak beli emas boleh call saya 017 345 7478..

No comments:

EBUKU PERCUMA

TERIMA KASIH MELAYARI WEB SAYA..PASTIKAN ANDA DOWNLOAD EBUKU PERCUMA DAN DAPATKAN TIP-TIP PELABURAN EMAS DARI SAYA...INSYA ALLAH..

BELI EMAS, SIMPAN EMAS, JUAL EMAS ...INSYA ALLAH ..ANDA TAK LEMAS DUIT..