Saturday, March 5, 2011

3 Keistemewaan Menyimpan Emas Pada Bulan Mac Tahun 2011

Stok sedia ada ditempah pelanggan..

Ramai yang dah beli emas dan yang mula membuat pelaburan emas.Harga emas semakin naik dan akan naik lagi.

Hari ini saya akan kongsikan keistemewaan membeli emas public gold daripada saya pada bulan MAC ini..

1. HARGA EMAS akan naik dengan cepat pada bulan ini dan insya Allah dijangkan akan naik lagi pada bulan April 2011 ini. Oleh itu beli emas anda sekarang daripada saya kerana stok tersedia ada. Lihat pergerakan harga emas ini.


Dalam masa 6 hari sahaja harga emas telah melambung naik dengan cepat. Oleh itu jika anda membeli dan menyimpan anda sekarang anda cepat untung kerana nilai emas anda telah meningkat naik !. Contoh mudah begini.katakan pada 1 Mac 2011 lalu anda dah dapat gaji..RM3154.0 dan anda beli emas Public Gold 20gram pada tarikh berkenaan dan pada hari 6 Mac 2011..nilai emas yang anda miliki itu telah naik menjadi RM3201.0..berapa anda untung ? RM3201.0 - RM3154.0 = RM47.0 ..TANPA BERBUAT  APA - APA PUN !.
Bagaimana jika wang RM3154.0 itu anda simpan dalam kocek atau bawah bantal, ada dia nak bertambah ?.

Anda mungkin bertanya macam mana nak dapat duit RM47.0 itu..Ya lain tidaknya ..jika anda mahu anda jual emas itu lah..

INI RAHSIANYA..: 
JIKA ANDA BUKAN AGENT PUBLIC GOLD ANDA BOLEH JUAL EMAS YANG ANDA MILIKI TU PADA SESIAPA SAHAJA DAN PADA HARGA ANDA SUKA LAH. anda boleh JUAL PADA HARGA WE SELL PADA ORANG LAIN..bukan pada dealer..

TAPI JIKA  ANDA NAK JUAL BALIK KEPADA SAYA ..SAYA KENA BELI PADA HARGA WE BUY..sebab ini syarat dan peraturan yang saya perlu patuhi sebagai agent Public Gold.

Namun jika masa yang lama ..harga WE BUY itu pun akan naik melebihi harga WE SELL..tak percaya ? Lihat


Katakan pada 19 Julai 2010 anda dah beli PG 20 gram pada harga RM2769.0 ( wow murahnya..he he)...dan jika anda jual kepada saya sekarang ..saya akan beli pada harga WE BUY RM3009.0 , mana kata anda dah untung RM3009.0 - RM2769.0 = RM240.0 !.

Tapi jika anda bukan dealer ..anda juga boleh jual pada harga ikut anda suka ..kepada sesiapa aje..dengan harga WE SELL..contoh Harga WE SELL 6 Mac 2011 adalah RM3201.0. Oleh itu untung laba anda adalah ..RM3201.0 (Harga sekarang) - RM2769.0 (Harga semasa beli) = RM432.0 ( ini untung berganda!).

Jika tiada orang nak beli..BILA HARGA WE BUY NAIK ( melebihi harga and beli)..JUAL BALIK PADA PUBLIC GOLD lah pada HARGA WE BUY...apa susah..

.INGATLAH PELABURAN EMAS ADALAH PELABURAN JANGKA MASA PANJANG...INSYA ALLAH PASTI UNTUNG...

2. Harga emas dijangka naik pada bulan April ni sebab kekacauan masih lagi berlaku dinegara Libya...bila negara kacau rakyat Libya yang kaya akan beli emas..untuk bawa lari keluar negara..depa tak akan bawa duit kertas..sebab..jika kerajaan bertukar..mungkin wang kertas yang dibawa tu tak laku..mereka rugi...pokai la.. 

Kalau dia bawa emas, emas mana - mana boleh jual. Oleh itu permintaan kepada emas akan meningkat..bila permintaan meningkat HARGA PASI NAIK LE.. tak caya ? tengok ni..


Saya ada miliki 2 keping duit dinar Iraq ni..ikut nilai adalah 500 dinar...laku lagi kah ? Bayangkan kalau dinar ini adalah dinar emas...Kaya kita weh...

3. Beli Emas Public Gold dengan saya akan saya kongsikan TEKNIK Rahsia Pantas nak ganda emas...

HUBUNGI SAYA SEGERA UNTUK MEMBELI & MEMILIKI EMAS ANDA
017 345 7478..

Jumpa lagi..@ Perniagaan Emas


No comments: