Tuesday, February 1, 2011

TAWARAN HEBAT BERNIAGA EMAS..MULAKAN BERSAMA SAYA HARI INI..!!

Tawaran hebat peluang memilik PERCUMA Blackberry Smart Phone melalui CABUTAN BERTUAH...SETIAP BULAN bagi anda yang menjadi DEALER Public GOLD bermula FEBUARI 2011 hingga OGOS 2011...

Rebut peluang ini SEGERA..modal untuk menjadi DEALER adalah RM20,000.0 sahaja dan duit ini digunakan untuk beli STOK EMAS untuk anda pasarkan..

Sertai SEGERA menjadi DEALER PUBLIC GOLD bersama saya...Insya Allah KEJAYAAN PASTI BERSAMA KITA...SEMUA..

Sehingga kini telah terhasil 2 MASTER DEALER didalam kumpulan saya setelah mereka bersama saya selama lebih kurang 6 bulan..Tahukah anda apakah  pangkat MASTER DEALER ini ?.

Untuk melayakan seseorang itu menjadi MASTER DEALER ..ahli perlu membuat JUALAN PRIBADI sebanyak RM300,000. ! (2010). Terbukti dengan TEKNIK RAHSIA yang saya kongsikan ..dalam 6 bulan sahaja 2 ahli ini yang terdiri seorang wanita dan seorang lelaki telah berjaya membuat jualan RM300,000.0 dan telah  dilantik menjadi MASTER DEALER !.
 

Oleh itu MARI BERSAMA SAYA ; ASIKIN AB.HAMID..MASTER DEALER PUBLIC GOLD Shah Alam..untuk kita raihkan kejayaan BERSAMA..

Cara nak jadi dealer telah saya tulis dilaman WEB ini..dan jika ada pertanyaan SILA hubungi saya ASIKIN, di talian 017 -345 7478..

Bagi semua Wanita di Malaysia ..mari bersama saya menjalankan perniagaan emas ini..bagi meningkatkan ekonomi diri dan juga keluarga demi MASA DEPAN YANG LEBIH TERJAMIN DAN GEMILANG...

Rakan dan pembaca wanita semua, Emas dan wanita amat sinonim..jadikan perniagaan emas..aura emas menyerlahkan lagi bukan sekadar kejelitaan anda ..bahkan kekukuhan ekonomi kerana ia mampu memberikan pulangan yang lumyaan ..Insya Allah..

Semuga semua wanita hari ini dipandang mulia dan dihormati..bagi mengembalikan kegemilangan wanita mukmin..umpama SAIDATINA SITI KHADIJAH BT HUWALID (r.a) . ..Kita bukan sekadar BERBICARA KOSONG..

Ingatlah kehidupan kita hari ini sebahagian besarnya memerlukan wang..oleh itu tak salah kita mencari sumber pendapatan kedua..

Jumpa anda di PUNCAK Kejayaan EMAS ...


ASIKIN AB.HAMID
MASTER DEALER PUBLIC GOLD SHAH ALAM
017 345 7478.

No comments: