Sunday, February 6, 2011

Jual Emas Beli Emas Serta Simpan Emas Bersama Asikin Suatu Pilihan Bijak

Insya Allah jika anda menjalankan perniagaan emas bersama Team Asikin..Segala Teknik Rahsia Perniagaan Emas Akan Saya Kongsikan Secara Beradab Serta Bersulamkan Warisan Tradisi Keilmuan Islam dan Melayu 

Perniagaan emas semakin rancak dengan harga emas dijangkakan akan makin meningkat pada minggu ini. Jika anad belum lagi melibatkan diri dengan emas ini samaada jual emas ,beli emas atau pun beli emas dan simpan kekayaan anda dalam emas, saya cadangkan bertindak sekarang .

Ini kerana harga emas dijangkakan akan melonjak kembali pada minggu ini dan seterusnya.Jika anda ingin menjalankan perniagaan emas , marilah join bersama saya ..Insya Allah saya akan kongsikan cara menjalankan perniagaan emas ini dengan anda..supaya kita sama - sama berjaya dalam menjalankan perniagaan emas ini.

Hari ini saya baru kembali  semula kerumah di Shah Alam daripada Kota Bharu sempena cuti Tahun Baru Cina. Dikesempatan ini juga saya telah sempat memberikan latihan dan perkongsian dengan dealer emas didalam kumpulan saya di Restoran Mat Spicy Jalan Wakaf Siku..hampir 3 jam saya dan suami berada direstoran berkenaan berkongsi TEKNIK dan TAKTIK RAHSIA yang kami gunakan dalam menjalankan perniagaan emas ini.


Perkongsian Teknik Hanya Jauhari Yang Kenal Mutu Manikam..


Teknik Terkam Harimau Menangkap Untung


Jangan lupa bertawakal pada Allah s.w.t..yang esa.


Teknik memenangi hati pelanggan..

Video sedutan perbincangan..saksikan..Oleh itu jika anda nak beli emas call saya ..Asikin 017 - 345 7478..Jika minat nak jalankan perniagaan emas..mari join kumpulan saya..modal yang diperlukan hanya RM20,000.0..untuk anda buat beli emas..

Download borang KLIK > BORANG NAK JADI AGENT PUBLIC GOLD BERSAMA ASIKIN

Semuga bertemu lagi , Insya Allah

Di doakan pembaca semua bahagia dan kaya raya

Asikin Ab.Hamid 
MASTER DEALER PUBLIC GOLD
SHAH ALAM
017 345 7478
admin@perniagaanemas.com

p/s Saya tidak berbicara kosong jika benar anda ingin berniaga emas..pastikan komitmen anda...

No comments: