Saturday, January 8, 2011

Taktik dan Strategi Bila Harga Emas Bergelora Awal Tahun 2011


Harga emas nampaknya bergelora beberapa hari ini menjadikan pemikiran sebahagian daripada kita turut berpusing seperti ombak membedal pantai..Hakikat sebenarnya jika anda ingin berdampingan dengan emas..samada sebagai peniaga emas ataupun penyimpan emas, maka kita perlu memiliki MINDA EMAS !.

Kita perlu persiapkan minda atau pemikiran yang betul iaitu keuntungan membeli dan menyimpan emas ataupun menjalankan perniagaan emas adalah lebih kepada keuntungan jangkamasa panjang .Jika pembeli..beli emas..simpan..bila harga naik jual balik pada harga 'WE BUY"...


Ini kerana harga emas akan naik sepanjang tahun 2011 ini hingga keparas USD1500.00 per oz..ini bukan saya kata tapi Taiko POH KONG sendiri..bukti lihat keratan akhbar terkini ini  ...
sumber:  Utusan Online

" Harga emas dunia bakal mencecah paras USD1,500 ( RM4,650.00) satu auns pada tahun ini" kata Pengerusi Eksekutif dan Pengarah Urusan Poh Kong Holding Bhd..Datuk Eddie Choon.."

Lebih menarik syarikat Poh Kong akan buka lagi 3 cawangan diseluruh negara dan dengan penambahan bilangan cawangan ini menjadikan cawangan Poh Kong diseluruh negara 100 buah cawangan dengan modal nak buka satu cawangan RM3,000.000.00 !. . 

Public Gold menawarkan untuk menjalankan perniagaan dengan hanya modal RM20,000.0 sahaja !.

Apa makna ini semua ?. Tiada lain bahawa market atau pasaran atau pembeli dan peminat emas sentiasa ada bahkan makin bertambah diseluruh negara..! Jika tidak mana mungkin syarikat Poh Kong nak buka cawangan lagi ?.

Lebih - lebih lagi kalau berniaga emas ni rugi ?.  Nak buka cawangan lagi tu ! ...PASTI UNTUNG ma....!!


" Harga emas ditutup pada paras USD1,421.40 (RM4406.34) satu auns pada hari terakhir 2010
  naik kira - kira 31 peratus berbanding tahun sebelumnya !.."--->Sumber Utusan Online

Oleh itu jika anda berhajat nak menyimpan emas dan beli emas atau nak berniaga EMAS, 

BERTINDAK SEKARANG..

call me Asikin Ab. Hamid  017 345 7478


Bersama kumpulan saya insya Allah ,anda akan dibantu hingga berjaya....

No comments: