EBUKU PANDUAN PELABURAN EMAS DAN TIP-TIP PELABURAN EMAS PERCUMA, PERCUMA.. !!!
SILA ISIKAN NAMA & EMAIL DAN BUAT PENGESAHAN

Name
Email


PERINGATAN : BILA ANDA DAH KLIK 'SUBMIT' SILA SEMAK eMAIL ANDA UNTUK BUAT PENGESAHAN BAGI MENDAPATKAN eBUKU dan TIPS PELABURAN EMAS..TERIMA KASIH.

Saturday, January 29, 2011

Emas Murah Ni ..Tambah Simpanan Emas Anda Sekarang !!!..

Harga emas pada bulan Januari 2011 ini nampak murah sedikit jika dibandingkan pada bulan Disember 2010. Harga emas pada hari ini..amat murah benar . Ini adalah peluang untuk anda semua menambahkan simpanan emas anda dengan MEMBELI LEBIH BANYAK EMAS lagi...

Saya sendiri pun sebagai peniaga emas banyak menerima  tempahan emas ini..hingga kini pun stok yang ada  tinggal sedikit..ianya AMAT TERHAD..cara mudah..siapa cepat dia dapatlah.. Ramai yang bertanya kepada saya kenapa emas turun..pada pandangan saya..biasalah awal tahun beberpa aktiviti yang hampir sama akan dilakukan oleh semua penduduk dunia ..terutama yang berkeluarga..Contoh mudah adalah ..hampir semua sekolah dibuat pada awal tahun, tidak kira lah negara mana sekali pun...Ini dah tentu kita nak pakai duit...



Cara mudah nak dapat duit adalah jual emas pada kedai..Dinegara kita amat bertuah sebab kita ada Ar Rahnu..sistem pajak gadai Islam..namun dinegara lain ..banyak yang tiada..Oleh itu mereka terpaksa JUAL EMAS untuk dapat duit...dan pembelian emas berkurangan ...maka ini sebab kemungkinan harga emas jadi murah akibat kurang pembeli..

Namun bagi saya , untuk mereka yang ada lebihan duit..ini masa nak BELI EMAS..dengan banyak sebab Emas Murah ini..Oleh jangan segan nak call saya ASIKIN untuk pembeli EMAS PUBLIC GOLD..stok ada..tapi TERHAD...sape cepat dia dapat..


Inilah rupanya emas bar Public Gold berat 20 gram setiap satu...
.UNTUK Di Jual SEGERA..
STOK TERHAD..dapatkan segera...
CALL ME 017 345 7478

Saya jangkakan masuk aje bulan Febuari ini harga EMAS akan melonjak naik lagi. dan bagi pembeli emas sekarang ..waktu tengah murah ni..nilai simpanan emas anda akan cepat bertambah nilainya...Terutama dengan pergolakan sedang berlaku di Mesir pada masa ini...orang ramai akan mula beli emas semula dan HARGA EMAS di JANGKAKAN NAIK DALAM WAKTU TERDEKAT....

Oleh itu miliki emas anda sekarang call me Asikin 017 -345 7478............

Saturday, January 8, 2011

Taktik dan Strategi Bila Harga Emas Bergelora Awal Tahun 2011


Harga emas nampaknya bergelora beberapa hari ini menjadikan pemikiran sebahagian daripada kita turut berpusing seperti ombak membedal pantai..Hakikat sebenarnya jika anda ingin berdampingan dengan emas..samada sebagai peniaga emas ataupun penyimpan emas, maka kita perlu memiliki MINDA EMAS !.

Kita perlu persiapkan minda atau pemikiran yang betul iaitu keuntungan membeli dan menyimpan emas ataupun menjalankan perniagaan emas adalah lebih kepada keuntungan jangkamasa panjang .Jika pembeli..beli emas..simpan..bila harga naik jual balik pada harga 'WE BUY"...


Ini kerana harga emas akan naik sepanjang tahun 2011 ini hingga keparas USD1500.00 per oz..ini bukan saya kata tapi Taiko POH KONG sendiri..bukti lihat keratan akhbar terkini ini  ...




sumber:  Utusan Online

" Harga emas dunia bakal mencecah paras USD1,500 ( RM4,650.00) satu auns pada tahun ini" kata Pengerusi Eksekutif dan Pengarah Urusan Poh Kong Holding Bhd..Datuk Eddie Choon.."

Lebih menarik syarikat Poh Kong akan buka lagi 3 cawangan diseluruh negara dan dengan penambahan bilangan cawangan ini menjadikan cawangan Poh Kong diseluruh negara 100 buah cawangan dengan modal nak buka satu cawangan RM3,000.000.00 !. . 

Public Gold menawarkan untuk menjalankan perniagaan dengan hanya modal RM20,000.0 sahaja !.

Apa makna ini semua ?. Tiada lain bahawa market atau pasaran atau pembeli dan peminat emas sentiasa ada bahkan makin bertambah diseluruh negara..! Jika tidak mana mungkin syarikat Poh Kong nak buka cawangan lagi ?.

Lebih - lebih lagi kalau berniaga emas ni rugi ?.  Nak buka cawangan lagi tu ! ...PASTI UNTUNG ma....!!


" Harga emas ditutup pada paras USD1,421.40 (RM4406.34) satu auns pada hari terakhir 2010
  naik kira - kira 31 peratus berbanding tahun sebelumnya !.."



--->Sumber Utusan Online

Oleh itu jika anda berhajat nak menyimpan emas dan beli emas atau nak berniaga EMAS, 

BERTINDAK SEKARANG..

call me Asikin Ab. Hamid  017 345 7478


Bersama kumpulan saya insya Allah ,anda akan dibantu hingga berjaya....









Monday, January 3, 2011

Rahsia Keuntungan Pelaburan Emas 2010 !


Ramai yang bertanya kepada saya untung ka pelaburan emas atau beli emas dan simpan sebagai pelabuaran ?. Sebelum saya menjawab pertanyaan , suka saya ingatkan bahawa pelaburan emas ini lebih kepada PELABURAN JANGKA MASA PANJANG ...

Pelaburan emas melalui beli dan simpan emas Public Gold ini bagi saya AMAT MENGUNTUNGKAN UNTUK JANGKA MASA PANJANG..INSYA ALLAH  DI JAMIN !.

Saya berkata begitu berdasarkan rekod harga emas Public Gold pada awal tahun 2010 dan di hujung tahun 2010. Berapa nilai keuntungan beli simpan emas Public Gold..anda boleh kira sendiri...lihat...


Harga Emas PUBLIC GOLD Pada 31/Disember 2010


Harga Emas Public Gold Januari 2010

dan jangkaan harga emas 2 tahun lagi !

Emas bakal mencecah RM218/gram ?

Jika berminat untuk membeli emas Public Gold 
call me,Asikin 017 345 7478..

Fikir -fikir dan buat pilihan bijak dan terbaik.....



Saturday, January 1, 2011

Selamat Tahun Baru 2011 .....Azam Emas Anda ?



Selamat tahun baru 2011 saya ucapakan kepada semua pembaca , rakan - rakan seperjuangan serta pelanggan perniagaan emas dot com.

Tahun baru 2011 ini nampaknya menunjukan permulaan yang baik pada pelaburan emas lebih - lebih lagi mereka yang melibatkan diri dalam dunia perniagaan emas, kerana pada permulaan tahun 2011 ini pun harga emas terus melonjak naik...


Ini harga emas Public Gold pada permulaan tahun baru 2011 dan dengan permintaan emas global mencecah USD1417 per oz...harga emas pasti naik lagi sepanjang tahun 2011..ini..dan dijangkakan mencecah USD1500 per oz..


Kesan yang sama turut memberi impak kepada harga Dinar Emas di awal tahun 2011..


Oleh itu usah di ragui lagi kehebatan pelaburan emas samada anda sertai sebagai peniaga emas atau pun anda beli dan simpan emas.

Jika berminat hubungi saya segera 017 - 345 7478..

Sebarang pertanyaan boleh emailkan : admin@perniagaanemas.com atau asikin1@hotmail.com

Saya doakan semuga pembaca,pelanggan serta rakan beroleh bahagia ditahun 2011 ini..amin..



EBUKU PERCUMA

TERIMA KASIH MELAYARI WEB SAYA..PASTIKAN ANDA DOWNLOAD EBUKU PERCUMA DAN DAPATKAN TIP-TIP PELABURAN EMAS DARI SAYA...INSYA ALLAH..

BELI EMAS, SIMPAN EMAS, JUAL EMAS ...INSYA ALLAH ..ANDA TAK LEMAS DUIT..