Sunday, December 5, 2010

Rahsia Laluan Jutawan Emas Tersingkap Lagi !


Tersingkap sudah rahsia laluan jutawan emas yang saya yakin ramai diantara kita tercari - cari jalan atau laluan mencapai kekayaan melalui pelaburan dan perniagaan emas. Hari Sabtu 4 Disember 2010 saya telah menghadiri sehari seminar ' Dinar dan Emas Sebagai Pelindung Kewangan di Kompleks Tabung Haji  Kelana Jaya Selangor.

Pada seminar ini pelbagai kertas telah berkaitan emas dan dinar dikongsikan bersama peserta yang hadir. Dalam seminar ini juga saya sempat bersembang - sembang dengan sifu - sifu (Jutawan ?) Emas  tersohor dan mendapat pelbagai tunjuk ajar dalam menjalankan perniagaan emas.

Ilmu - ilmu emas terkini dikongsi oleh sifu - sifu secara berguru dan diijazah serta didoakan oleh guru sudah pasti mempunyai nilai kehebatan tersendiri kerana ia sertai aura guru..Dan sudah pasti ilmu dan petua guru serta sifu emas ini akan saya kongsikan bersama ahli The A Team.


Oleh itu kepada sesiapa yang berminat nak jalankan perniagaan emas boleh sertai bersama saya hari ini jua..Ingatlah tawaran untuk menceburi perniagaan emas bersama Public Gold ini dengan modal RM20,000.00 akan tamat 26 hari lagi...Dan selepas ini, PELUANG INI AKAN MENGHILANG BUAT SELAMANYA..Bersama sifu -sifu emas tersohor..Sifu Mohd Hasfarizan Md Hashim (Geng 916) 
dan Sifu Mohd Fazli Ismail (Pokli)

Mari - mari akak, adik dan abang beli emas dengan saya..017 345 7478..

 Bergermerlapan barang kemas Public Gold ini..tanpa upah..


 Public Gold ada juga menjual barang kemas yang boleh kita niagakan.disamping Emas Bar, Dinar Emas serta Bar Perak.Bersama kakitangan Public Gold yang sentiasa membantu urusan jual emas dan beli emasSertai PERNIAGAAN EMAS BERSAMA ASIKIN SEKARANG..sebarang pertanyaan 017 345 7478 atau email; admin@perniagaanemas.comNo comments: