Saturday, December 25, 2010

Panggilan Terakhir Tahun 2010 Untuk Menyertai Perniagaan Emas !!!..

Ini adalah TAWARAN TERAKHIR tahun 2010 ini untuk anda menyertai perniagaan emas yang sudah pasti amat menguntungkan dan boleh diwarisi hingga ke anak cucu..Peluang berniaga emas ini merupakan perniagaan yang baru muncul dinegara kita kerana sebelum ini peluang untuk berniaga emas ini hanya berkisar pada golongan tertentu dan sebahagian besarnya adalah perniagaan turun temurun daripada satu generasi ke generasi..

Penyertaan anda dalam perniagaan emas ini memerlukan modal RM20,000.00 dan modal ini diguna sepenuhnya untuk anda membeli emas yang anda pegang sendiri. Emas yang anda dapat itulah dijadikan modal untuk buat perniagaan emas ini.

Jika anda berminat  boleh download borang di sini KLIK >> DOWNLOAD BORANG

Penyertaan anda dalam perniagaan emas ini. bersama saya Asikin Ab Hamid  MASTER DEALER PUBLIC GOLD,Insya Allah akan saya bimbing hingga berjaya. Berniaga emas SUKAR NAK RUGI dan RISIKO SEDERHANA kerana HARGA EMAS SENTIASA NAIK SETIAP TAHUN..

Lihat sahaja HABIB JEWEL, POH KONG dan lain - lain perniagaan emas yang semakin berkembang saban tahun. Kini semakin ramai yang telah menyedari kebaikan menyimpan emas berbanding dengan wang tunai dan ini menjadikan pemasaran emas jongkong atau emas bar daripada Public Gold ini tidak sesukar yang dijangkakan..

Tidakkah anda ingin memiliki sebuah perniagaan ataupun kerjaya yang boleh kita warisi ke anak serta cucu kita pada masa hadapan ?. Jika anda guru, doktor, peguam ataupun lain -lain kerjaya ..boleh kah anda warsi kerjaya ataupun pekerjaan anda pada anak - anak anda ?..Sudah pasti jawapannya TIDAK BOLEH !.

Bagaimana pula perniagaan emas ?. Ya jika anda terlibat dalam perniagaan emas ini..sudah pasti perniagaan serta urusan jual emas dan beli emas ini dapat anda ajarkan kepada anak anda  !. Dan yang lebih menarik sekali dalam perniagaan emas bersama PUBLIC GOLD ini adalah ANDA TIDAK PERLU BERHENTI KERJA ANDA SEKARANG !.

Ya..Jika anda seorang guru, pakar bedah, jurutera , pelajar master, pengurus bank  dan pelbagai kerjaya lagi anda tak perlu berhenti kerja untuk sertai perniagaan emas bersama saya..! Amat menarik bukan !

Konsep Rahsia Jual Emas ini pun amat unik ' JUAL UNTUNG, BELI BALIK UNTUNG....DAN TAK LAKU JUAL PUN...UNTUNGGGGGGGGGG !!!...DI JAMIN INSYA ALLAH...

Perniagaan emas memberikan kepuasan perniagaan tersendiri..

Selamat tahun baru 2011 dan didoakan semuga pembaca dan semua pelanggan saya serta rakan - rakan dalam Team A..beroleh bahagia dan kaya-raya serta mecapai kebebasan kewangan sebenar..

Sekian terima kasih

@ Asikin Ab.Hamid
Master Dealer Public Gold
017- 345 7478
admin@perniagaanemas.com


No comments: