EBUKU PANDUAN PELABURAN EMAS DAN TIP-TIP PELABURAN EMAS PERCUMA, PERCUMA.. !!!
SILA ISIKAN NAMA & EMAIL DAN BUAT PENGESAHAN

Name
Email


PERINGATAN : BILA ANDA DAH KLIK 'SUBMIT' SILA SEMAK eMAIL ANDA UNTUK BUAT PENGESAHAN BAGI MENDAPATKAN eBUKU dan TIPS PELABURAN EMAS..TERIMA KASIH.

Wednesday, December 29, 2010

GEMPAR..!!!!..Harga Emas Melonjak Naik Dipasaran !!!!


Gempar dan kecoh dihujung tahun kerana harga emas telah naik mendadak dipasaran dunia dan ini menjadikan harga emas dinegara kita turut juga melambong naik. Kegemparan kenaikan harga emas ini menimbulkan kekecohan terutama bagi mereka yang baru mula nak membeli emas atau berjinak - jinak dengan pelaburan emas.

Bagi saya kenaikan harga emas ini sememangnya sudah saya jangkakan, sebab itu bila ada yang bertanya bila masa nak beli emas ?.Jawapan mudah adalah bila anda ada duit yang cukup ..beli aje. Pelaburan emas melalui beli dan simpan emas adalah pelaburan jangkamasa yang panjang.

Bukan hari ini beli dan esok nak untung !.  Beli emas dan simpan kerana lagi lama anda simpan lagi mahal emas ini. Bukan saya bercakap kosong ini berita dan fakta..


Emas sebagaimana dijangkakan akan naik mencecah USD1400.0 per oz   tahun ini dan pada tahun 2011 harga emas akan mencecah USD1600.0.Oleh buatlah pilihan bijak dengan membeli dan menyimpan emas..

Jika tidak ayat - ayat sebegini akan terlintas dalam hati anda ;-

" Adus kenapa aku tak beli emas ni dari dahulu ".....
kerana jika  kita lihat sejarah harga emas dan dinar Public Gold yang saya pasarkan ini....Mari kita lihat..ye...


Harga Emas 29 Disember 2010..


Harga Dinar Emas 29 Disember 2010

Bagaimana harga emas dinar pada masa yang lalu.......


Harga Emas Pada 29 Jun 2010...6 bulan yang lalu...mana dah nak dapat harga ni..
"Adus kenapa dahulu aku tak beli ......"


Harga Dinar Emas Pada 14 Oktober 2009....mana nak dapat lagi harga dinar macam ni ?

"Adus..kenapa aku tak beli dahulu....."

Oleh itu jangan takut nak beli emas..atau nak tunggu ..tunggu lagi..BELI EMAS ANDA SEKARANG....Hubungi saya Asikin 017 345 7478...

Kepada mereka yang dah beli dan menceburi perniagaan emas...Tahniah..dan "betui dak kata akak...he he.."

Team Asikin Inspirasi Pelaburan Emas Anda....017 345 7478...


No comments:

EBUKU PERCUMA

TERIMA KASIH MELAYARI WEB SAYA..PASTIKAN ANDA DOWNLOAD EBUKU PERCUMA DAN DAPATKAN TIP-TIP PELABURAN EMAS DARI SAYA...INSYA ALLAH..

BELI EMAS, SIMPAN EMAS, JUAL EMAS ...INSYA ALLAH ..ANDA TAK LEMAS DUIT..