Friday, December 31, 2010

Agen Perniagaan Emas Mendapat Sokongan Padu Dari Public Gold


Hari ini saya berasa amat gembira kerana nama dan nombor handphone saya disiarkan oleh syarikat Public Gold dalam akhbar Harian Metro yang menunjukkan syarikat turut membantu dan menyokong segala usaha yang dibuat oleh agen - agen Public Gold dalam aktiviti pemasaran emas ini.Ini merupakan suatu pengiktirafan kepada agen terutama kepada Master Dealer.

Apa best nyer nama masuk paper ini ?. Saya banyak menerima panggilan yang bertali arus dan banyak berminat nak join jadi agent dan juga ada yang terus membuat belian !..

Pada tahun 2010 ini perniagaan emas yang saya buat  bersama rakan dalam Team Asikin ini menujukan suatu perkembangan yang amat positif..hingga ke tarikh ini , 2 orang ahli Team Asikin telah berjaya dilantik sebagai Master Dealer.

Untuk menjadi Master Dealer ..seorang agen biasa perlu membuat jualan sebanyak RM300,000.00 dan dengan teknik - teknik yang saya dan sahabat kongsikan mereka yang berusaha gigih mampu mencapai tahap Master Dealer ini ..sehingga kini dalam tempoh 4 bulan !.

Bagi anda yang berminat boleh menyertai perniagaan emas atau nak beli emas  ini,  call me 017 345 7478..atau emailkan pertanyaan kepada admin@perniagaanemas.com.

Saya juga mengucapkan tahniah kepada 2 Master Dealer saya yang  baru anda boleh lihat dilaman web mereka..
iaitu   >>   EMAS MACHANG   DAN    EMAS PG

Kepada yang belum beli emas..beli emas anda sekarang >> 017 345 7478..

No comments: