EBUKU PANDUAN PELABURAN EMAS DAN TIP-TIP PELABURAN EMAS PERCUMA, PERCUMA.. !!!
SILA ISIKAN NAMA & EMAIL DAN BUAT PENGESAHAN

Name
Email


PERINGATAN : BILA ANDA DAH KLIK 'SUBMIT' SILA SEMAK eMAIL ANDA UNTUK BUAT PENGESAHAN BAGI MENDAPATKAN eBUKU dan TIPS PELABURAN EMAS..TERIMA KASIH.

Friday, December 31, 2010

Agen Perniagaan Emas Mendapat Sokongan Padu Dari Public Gold


Hari ini saya berasa amat gembira kerana nama dan nombor handphone saya disiarkan oleh syarikat Public Gold dalam akhbar Harian Metro yang menunjukkan syarikat turut membantu dan menyokong segala usaha yang dibuat oleh agen - agen Public Gold dalam aktiviti pemasaran emas ini.Ini merupakan suatu pengiktirafan kepada agen terutama kepada Master Dealer.

Apa best nyer nama masuk paper ini ?. Saya banyak menerima panggilan yang bertali arus dan banyak berminat nak join jadi agent dan juga ada yang terus membuat belian !..

Pada tahun 2010 ini perniagaan emas yang saya buat  bersama rakan dalam Team Asikin ini menujukan suatu perkembangan yang amat positif..hingga ke tarikh ini , 2 orang ahli Team Asikin telah berjaya dilantik sebagai Master Dealer.

Untuk menjadi Master Dealer ..seorang agen biasa perlu membuat jualan sebanyak RM300,000.00 dan dengan teknik - teknik yang saya dan sahabat kongsikan mereka yang berusaha gigih mampu mencapai tahap Master Dealer ini ..sehingga kini dalam tempoh 4 bulan !.

Bagi anda yang berminat boleh menyertai perniagaan emas atau nak beli emas  ini,  call me 017 345 7478..atau emailkan pertanyaan kepada admin@perniagaanemas.com.

Saya juga mengucapkan tahniah kepada 2 Master Dealer saya yang  baru anda boleh lihat dilaman web mereka..
iaitu   >>   EMAS MACHANG   DAN    EMAS PG

Kepada yang belum beli emas..beli emas anda sekarang >> 017 345 7478..

Wednesday, December 29, 2010

GEMPAR..!!!!..Harga Emas Melonjak Naik Dipasaran !!!!


Gempar dan kecoh dihujung tahun kerana harga emas telah naik mendadak dipasaran dunia dan ini menjadikan harga emas dinegara kita turut juga melambong naik. Kegemparan kenaikan harga emas ini menimbulkan kekecohan terutama bagi mereka yang baru mula nak membeli emas atau berjinak - jinak dengan pelaburan emas.

Bagi saya kenaikan harga emas ini sememangnya sudah saya jangkakan, sebab itu bila ada yang bertanya bila masa nak beli emas ?.Jawapan mudah adalah bila anda ada duit yang cukup ..beli aje. Pelaburan emas melalui beli dan simpan emas adalah pelaburan jangkamasa yang panjang.

Bukan hari ini beli dan esok nak untung !.  Beli emas dan simpan kerana lagi lama anda simpan lagi mahal emas ini. Bukan saya bercakap kosong ini berita dan fakta..


Emas sebagaimana dijangkakan akan naik mencecah USD1400.0 per oz   tahun ini dan pada tahun 2011 harga emas akan mencecah USD1600.0.Oleh buatlah pilihan bijak dengan membeli dan menyimpan emas..

Jika tidak ayat - ayat sebegini akan terlintas dalam hati anda ;-

" Adus kenapa aku tak beli emas ni dari dahulu ".....
kerana jika  kita lihat sejarah harga emas dan dinar Public Gold yang saya pasarkan ini....Mari kita lihat..ye...


Harga Emas 29 Disember 2010..


Harga Dinar Emas 29 Disember 2010

Bagaimana harga emas dinar pada masa yang lalu.......


Harga Emas Pada 29 Jun 2010...6 bulan yang lalu...mana dah nak dapat harga ni..
"Adus kenapa dahulu aku tak beli ......"


Harga Dinar Emas Pada 14 Oktober 2009....mana nak dapat lagi harga dinar macam ni ?

"Adus..kenapa aku tak beli dahulu....."

Oleh itu jangan takut nak beli emas..atau nak tunggu ..tunggu lagi..BELI EMAS ANDA SEKARANG....Hubungi saya Asikin 017 345 7478...

Kepada mereka yang dah beli dan menceburi perniagaan emas...Tahniah..dan "betui dak kata akak...he he.."

Team Asikin Inspirasi Pelaburan Emas Anda....017 345 7478...


Saturday, December 25, 2010

Panggilan Terakhir Tahun 2010 Untuk Menyertai Perniagaan Emas !!!..

Ini adalah TAWARAN TERAKHIR tahun 2010 ini untuk anda menyertai perniagaan emas yang sudah pasti amat menguntungkan dan boleh diwarisi hingga ke anak cucu..Peluang berniaga emas ini merupakan perniagaan yang baru muncul dinegara kita kerana sebelum ini peluang untuk berniaga emas ini hanya berkisar pada golongan tertentu dan sebahagian besarnya adalah perniagaan turun temurun daripada satu generasi ke generasi..

Penyertaan anda dalam perniagaan emas ini memerlukan modal RM20,000.00 dan modal ini diguna sepenuhnya untuk anda membeli emas yang anda pegang sendiri. Emas yang anda dapat itulah dijadikan modal untuk buat perniagaan emas ini.

Jika anda berminat  boleh download borang di sini KLIK >> DOWNLOAD BORANG

Penyertaan anda dalam perniagaan emas ini. bersama saya Asikin Ab Hamid  MASTER DEALER PUBLIC GOLD,Insya Allah akan saya bimbing hingga berjaya. Berniaga emas SUKAR NAK RUGI dan RISIKO SEDERHANA kerana HARGA EMAS SENTIASA NAIK SETIAP TAHUN..

Lihat sahaja HABIB JEWEL, POH KONG dan lain - lain perniagaan emas yang semakin berkembang saban tahun. Kini semakin ramai yang telah menyedari kebaikan menyimpan emas berbanding dengan wang tunai dan ini menjadikan pemasaran emas jongkong atau emas bar daripada Public Gold ini tidak sesukar yang dijangkakan..

Tidakkah anda ingin memiliki sebuah perniagaan ataupun kerjaya yang boleh kita warisi ke anak serta cucu kita pada masa hadapan ?. Jika anda guru, doktor, peguam ataupun lain -lain kerjaya ..boleh kah anda warsi kerjaya ataupun pekerjaan anda pada anak - anak anda ?..Sudah pasti jawapannya TIDAK BOLEH !.

Bagaimana pula perniagaan emas ?. Ya jika anda terlibat dalam perniagaan emas ini..sudah pasti perniagaan serta urusan jual emas dan beli emas ini dapat anda ajarkan kepada anak anda  !. Dan yang lebih menarik sekali dalam perniagaan emas bersama PUBLIC GOLD ini adalah ANDA TIDAK PERLU BERHENTI KERJA ANDA SEKARANG !.

Ya..Jika anda seorang guru, pakar bedah, jurutera , pelajar master, pengurus bank  dan pelbagai kerjaya lagi anda tak perlu berhenti kerja untuk sertai perniagaan emas bersama saya..! Amat menarik bukan !

Konsep Rahsia Jual Emas ini pun amat unik ' JUAL UNTUNG, BELI BALIK UNTUNG....DAN TAK LAKU JUAL PUN...UNTUNGGGGGGGGGG !!!...DI JAMIN INSYA ALLAH...

Perniagaan emas memberikan kepuasan perniagaan tersendiri..

Selamat tahun baru 2011 dan didoakan semuga pembaca dan semua pelanggan saya serta rakan - rakan dalam Team A..beroleh bahagia dan kaya-raya serta mecapai kebebasan kewangan sebenar..

Sekian terima kasih

@ Asikin Ab.Hamid
Master Dealer Public Gold
017- 345 7478
admin@perniagaanemas.com


Friday, December 24, 2010

Beli Emas Produk Emas Terbaru Emas Bar Public Gold

Produk emas terkini daripada Public Gold..

Perniagaan emas semakin rancak dinegara kita dan sempena tahun baru 2011 ini Public Gold telah memperkenalkan emas bar yang baru seberat 250 gram . Emas bar ini adalah emas 999.9 dan  sudah pasti ada sijil ketulenan..

Pengenalan produk baru ni boleh menambah koleksi emas anda dan harganya anda boleh lihat disebelah kanan web ini dengan jualan pada masa ini adalah sekitar RM38,755 .0 ++

Jika anda berminat nak miliki emas ini hubungi saya 017 345 7478..


Thursday, December 23, 2010

Ramalan Harga Emas Tahun 2011

 Sistem Latihan Online Lebih Mudah..Latihan Dapat Diberikan dan Diterima Dari Bilik Tidur Aje Depan Lap Top !.

Hanya tinggal beberapa hari lagi kita akan melangkah ketahun baru 2011. Apa perancangan anda ?. Bagi saya dan Team Asikin..saya sedang mencuba untuk membuat video conferance bagi memudahkan latihan dan bimbingan pada ahli. Kini kecanggihan internet perlu kita guna sepenuhnya..
Internet boleh digunakan untuk kemajuan perniagaan emas anda...

Harga emas dijangkakan akan terus melonjak pada tahun 2011 dan di jangkakan  mencecah USD1500.0/oz..dan saya juga menyokong jangkaan yang dibuat oleh comodity online ini.


Oleh itu saranan saya beli dan simpan emas sekarang...Dan ini bukan saya sahaja yang berkata namun telah ramai orang termasuk Tun Dr Mahathir Mohammad.....





Oleh itu buat lah pilihan bijak..bertindak menyimpan kekayaan anda dalam bentuk Emas ................

Jika minat nak beli emas hubungi saya 017 345 7478


Friday, December 17, 2010

Rahsia Kelebihan Jadi Agent Public Gold Tahun Ini !



Terdapat pelbagai rahsia kelebihan jika anda menjadi agent public gold pada tahun ini berbanding tahun hadapan yang akan saya dedahkan kepada anda hari ini. Masa nak jadi agen Public Gold dengan modal RM20,000.00 untuk tahun ini tinggal hanya 7 hari lagi !..( Belum tolak cuti KRIMAS ..sebenarnya anda cuma ada 10 hari saja !.)

BERTINDAK SEGERA KLIK  >  DOWNLOAD BORANG


Jika anda jadi agent tahun ini dengan modal RM20,000. NILAI KOMISYEN jual yang diberi adalah 1.5% manakala jika jadi agen tahun hadapan komisyen jualan anda hanya 1.0 %...!!..

Jika bersama saya banyak lagi rahsia nak buat duit dengan emas ini saya akan kongsikan dalam group TEAM A..jadikan saya ( Asikin Ab.Hamid dan email asikin1@hotmail.com ) sebagai introducer..Insya Allah anda akan bersama saya dan akan di BIMBING HINGGA KITA SAMA -SAMA BERJAYA...Insya Allah..



BERTINDAK SEGERA KLIK  >  DOWNLOAD BORANG


SELAMAT TAHUN BARU 2011 DAN JUMPA ANDA BERSAMA

THE A TEAM

( INSPIRASI KEJAYAAN AURUM ANDA)


AURUM = emas

Sunday, December 5, 2010

Rahsia Laluan Jutawan Emas Tersingkap Lagi !


Tersingkap sudah rahsia laluan jutawan emas yang saya yakin ramai diantara kita tercari - cari jalan atau laluan mencapai kekayaan melalui pelaburan dan perniagaan emas. Hari Sabtu 4 Disember 2010 saya telah menghadiri sehari seminar ' Dinar dan Emas Sebagai Pelindung Kewangan di Kompleks Tabung Haji  Kelana Jaya Selangor.

Pada seminar ini pelbagai kertas telah berkaitan emas dan dinar dikongsikan bersama peserta yang hadir. Dalam seminar ini juga saya sempat bersembang - sembang dengan sifu - sifu (Jutawan ?) Emas  tersohor dan mendapat pelbagai tunjuk ajar dalam menjalankan perniagaan emas.

Ilmu - ilmu emas terkini dikongsi oleh sifu - sifu secara berguru dan diijazah serta didoakan oleh guru sudah pasti mempunyai nilai kehebatan tersendiri kerana ia sertai aura guru..Dan sudah pasti ilmu dan petua guru serta sifu emas ini akan saya kongsikan bersama ahli The A Team.


Oleh itu kepada sesiapa yang berminat nak jalankan perniagaan emas boleh sertai bersama saya hari ini jua..Ingatlah tawaran untuk menceburi perniagaan emas bersama Public Gold ini dengan modal RM20,000.00 akan tamat 26 hari lagi...Dan selepas ini, PELUANG INI AKAN MENGHILANG BUAT SELAMANYA..



Bersama sifu -sifu emas tersohor..Sifu Mohd Hasfarizan Md Hashim (Geng 916) 
dan Sifu Mohd Fazli Ismail (Pokli)

Mari - mari akak, adik dan abang beli emas dengan saya..017 345 7478..

 Bergermerlapan barang kemas Public Gold ini..tanpa upah..


 Public Gold ada juga menjual barang kemas yang boleh kita niagakan.disamping Emas Bar, Dinar Emas serta Bar Perak.







Bersama kakitangan Public Gold yang sentiasa membantu urusan jual emas dan beli emas



Sertai PERNIAGAAN EMAS BERSAMA ASIKIN SEKARANG..sebarang pertanyaan 017 345 7478 atau email; admin@perniagaanemas.com



EBUKU PERCUMA

TERIMA KASIH MELAYARI WEB SAYA..PASTIKAN ANDA DOWNLOAD EBUKU PERCUMA DAN DAPATKAN TIP-TIP PELABURAN EMAS DARI SAYA...INSYA ALLAH..

BELI EMAS, SIMPAN EMAS, JUAL EMAS ...INSYA ALLAH ..ANDA TAK LEMAS DUIT..