Saturday, November 6, 2010

TERBUKTI : Pelaburan Emas Semakin Mendapat Sambutan Hangat !


 Peserta sedang khusyuk mendengar taklimat dan rahsia perniagaan emas
dari sifu emas no 1 Malaysia..En Syukor Hashim pada sessi pertama.

Hari ini saya telah menghadiri seminar pelaburan emas Public Gold dipejabat Public Gold di Sunway Petaling Jaya. TERBUKTI penyertaan dalam perniagaan emas semakin mendapat sambutan yang sungguh LUAR BIASA. 

Pejabat Public Gold diserbu lagi oleh agent - agent baru dan juga mereka yang berminat untuk menyertai perniagaan emas ini.Bilik seminar penuh sesak sessi seminar terpaksa dilaksanakan dalam dua sessi satu sessi bermula jam 10.30 pagi seperti dalam jadual dan sessi tambahan kedua jam 12.15 pm.

Penuh Sesak namun peminat tetap setia menimba ilmu

Sementara menunggu sessi kedua peminat emas serta agent baru turut berkongsi ilmu - ilmu emas dan teknik rahsia buat duit dengan diluar bilik seminar.
 Sambutan Hangat Peminat Emas

Ramai sungguh agent dan peminat emas..bilangan kini hampir mencecah 3,000 orang..agent diseluruh negara..


Agent dan peminat emas sanggup berdiri berbincang dan berkongsi rahsia buat duit lumyan dengan emas kerana diluar bilik seminar pun penuh sesak..

Saya juga sempat memberikan ' Personal Coaching' kepada seorang dealer group saya yang gambarnya dia tak mahu siarkan..(photo: Muhammad bin Noh)

Sifu En Syukor Hashim turut melancarkan jual Buku Pelaburan Emasnya serta berkongsi TEKNIK - TEKNIK RAHSIA BUAT DUIT DENGAN EMAS INI. ! Teknik ini saya pelajari dan telah di IIazahkan dan di tauliahkan kepada saya untuk diajar kepada ahli - ahli kumpulan A Team.


Pengijazahan dan kebenaran serta keredhaan ilmu oleh sifu En.Syukor Hashim

Buku Pelaburan Emas

Rehda dan Doa Guru Emas No 1 Malaysia Sifu Syukor Hashim..

" Kak Asikin Semoga Akak  Kaya dan Berjaya" - amin


Oleh itu bagi sahabat - sahabat yang masih belum menyertai dalam pemilikan atau pun perniagaan emas..sertai sekarang. Penyertaan boleh anda laksanakan samada dengan membeli dan menyimpan emas ataupun menjadi agent pemasar emas dengan modal RM20,000.00.

Harga emas kini sedang meningkat naik dan anda masih belum terlewat kerana emas dijangkakan mencecah USD5,000.00 pada masa akan datang.


Jika anda sebarang pertanyaan boleh email saya di admin@perniagaanemas.com atau 017 345 7478. 


SERTAI PERNIAGAAN EMAS BERSAMA SAYA HARI INI !.
INSYA ALLAH ANDA PASTI DIBIMBING HINGGA BERJAYA


2 comments:

Huda Idris said...

salam. kenape website publicgold n publicdinar x leh buka?

Asikin said...

kerana sambutan yang hangat terlalu ramai yang nak oder disamping Public Gold sedang upgrade sistem..Harga boleh lihat kat web saya ni..