Tuesday, November 23, 2010

Rebut SEGERA 'PELUANG' Berniaga EmasPeluang untuk menceburi bidang perniagaan emas dengan modal RM20,000.00 bukan mudah untuk kita temui.
Oleh itu rebut peluang ini SEGERA HARI INI !. Peluang untuk menjalankan perniagaan emas dengan modal RM20K ini akan tamat pada 31 Disember 2010 hanya tinggal  37 hari lagi !.


Peluang cari duit dengan berniaga emas merupa suatu perniagaan yang baru bagi orang melayu kerana sebelum ini perniagaan emas hanya diceburi oleh orang - orang tertentu sahaja ataupun ianya merupakan suatu perniagaan yang diwarisi dari suatu generasi ke generasi yang lain.

Kini perniagaan emas hangat diperkatakan dan menjadi suatu gelombang baru dalam bidang perniagaan orang melayu. Dengan hanya bermodalkan RM20,000.00 kita dah boleh berniaga emas. Saya sendiri pun pada awalnya tidak terfikir untuk menyertai perniagaan emas yang sungguh menguntungkan ini.Namun setelah dikaji keuntungan tahunan emas mampu mencapai 20% setahun...saya terus menceburi dengan modal permulaan tanpa tawaran RM40K yang saya pinjam daripada saudara mara sendiri !.

Kekadang kita terlupa akan makna 'PELUANG' ini. Bila dah tiada baru kita tercari - cari. Saya masih ingat lagi masa tahun 90an dimana sebuah BANK R ada menawarkan pembelian saham..saya atas nasihat suami..turut beli sedikit..dan kini ia mampu memberikan pulangan mantap hampir 15 - 16% setahun. Ramai orang kini telah sedar akan untungnya melabur dalam Bank R...namun kini PELUANG UNTUK MELABUR DAH TIADA !. Walaupun duit kita ada ..namun 'PELUANG' itu telah tiada..maka hajat kita tak kesampaian...mengigit jarilah...

Keadaan yang sama juga sedang berlaku sekarang !, Syarikat Public Fine Gold ini sedang memberi kita 'PELUANG' untuk jadi agent pemasar emas keluaran syarikat mereka...Bagaimana pula bila PELUANG ini TIADA ?  

ATAU MODAL YANG DIPERLUKAN DINAIKKAN KEPADA RM100,000.00 ?

Ingatlah emas mampu memberikan pulangan hampir 20% setahun ..namun berniaga emas mampu memberikan anda pulangan melebih 30% - 40% setahun !....

Oleh itu mari menjadi agent berniaga emas ini bersama saya...

Insya ALLAH , ANDA PASTI DIBANTU UNTUK BERJAYA..
ASALKAN ANDA SANGGUP BERUSAHA....

DOWNLOAD BORANG SEGERA HARI INI

No comments: