EBUKU PANDUAN PELABURAN EMAS DAN TIP-TIP PELABURAN EMAS PERCUMA, PERCUMA.. !!!
SILA ISIKAN NAMA & EMAIL DAN BUAT PENGESAHAN

Name
Email


PERINGATAN : BILA ANDA DAH KLIK 'SUBMIT' SILA SEMAK eMAIL ANDA UNTUK BUAT PENGESAHAN BAGI MENDAPATKAN eBUKU dan TIPS PELABURAN EMAS..TERIMA KASIH.

Monday, November 29, 2010

Terkini Rahsia Kenapa Anda Perlu Berniaga Emas SEKARANG !..


Terbongkar lagi rahsia kenapa anda perlu menceburi perniagaan emas SEKARANG kerana tempoh untuk menjadi agent Public Gold dan anda mula melibatkan diri dalam perniagaan emas, dengan modal RM20,000.00.akan BERAKHIR 30 HARI LAGI ..dan ia akan menghilang buat selama -lamanya !.

Usahkan anda bertangguh lagi dan menunggu - nunggu..kerana masa akan berlalu dengan PANTAS.. dan  PELUANG ini akan menghilang . Jika anda terlepas peluang ini..maka ia akan menjadi semakin sukar buat anda untuk menceburi perniagaan emas yang penuh kebaikan KERANA BERNIAGA EMAS SUKAR NAK RUGI !..

Ingatlah bahawa usia kita semua semakin meningkat dan  lambat laun kita akan menuju alam persaraan ..cukupkah wang anda semasa hari tua nanti ?. Kita lihat beberapa laporan akhbar yang lalu..

Ini laporan akhbar pada suatu masa yang lalu..duit KWSP pun tak cukup untuk kita sara diri masa tua...lalu kita perlu bekerja lagi ..di usia persaraan..


Oleh itu kenapa tidak anda mulakan PERNIGAAN EMAS ANDA SEKARANG..dan membina SEBUAH EMPAYAR PERNIAGAAN EMAS untuk masa depan anak - anak dan hari TUA KITA ?.  Kenapa anda nak tunggu masa tua..pada waktu..tenaga dah tiada....badan dah lemah baru nak berniaga ?.

Manakala mereka yang muda..kenapa tidak menjalankan perniagaan emas bagi mewujudkan sumber pendapatan kedua ANDA..FIKIRKANLAH...DAN BERTINDAK SEGERA...

FAST ACTION FAST RESULT..

Ingatlah modal untuk menjadi agent mungkin dinaikan kepada RM100,000.00 pada tahun hadapan dan itulah bisik -bisik yang sedang bertiup kencang....

Oleh itu MULA  BERNIAGA EMAS SEKARANG, KLIK >> ; DOWNLOAD BORANG

JUMPA ANDA DALAM DUNIA PERNIAGAAN EMAS ..bersama kumpulan saya THE 'A' TEAM...

Insya Allah..mereka yang bersama saya akan saya kongikan pengalaman untuk kita sama - sama berjaya..anda akan dibimbing..peringkat demi peringkat hingga anda BERJAYA  JIKA ANDA BERUSAHA....Insya Allah..

Tuesday, November 23, 2010

Rebut SEGERA 'PELUANG' Berniaga Emas



Peluang untuk menceburi bidang perniagaan emas dengan modal RM20,000.00 bukan mudah untuk kita temui.
Oleh itu rebut peluang ini SEGERA HARI INI !. Peluang untuk menjalankan perniagaan emas dengan modal RM20K ini akan tamat pada 31 Disember 2010 hanya tinggal  37 hari lagi !.


Peluang cari duit dengan berniaga emas merupa suatu perniagaan yang baru bagi orang melayu kerana sebelum ini perniagaan emas hanya diceburi oleh orang - orang tertentu sahaja ataupun ianya merupakan suatu perniagaan yang diwarisi dari suatu generasi ke generasi yang lain.

Kini perniagaan emas hangat diperkatakan dan menjadi suatu gelombang baru dalam bidang perniagaan orang melayu. Dengan hanya bermodalkan RM20,000.00 kita dah boleh berniaga emas. Saya sendiri pun pada awalnya tidak terfikir untuk menyertai perniagaan emas yang sungguh menguntungkan ini.Namun setelah dikaji keuntungan tahunan emas mampu mencapai 20% setahun...saya terus menceburi dengan modal permulaan tanpa tawaran RM40K yang saya pinjam daripada saudara mara sendiri !.

Kekadang kita terlupa akan makna 'PELUANG' ini. Bila dah tiada baru kita tercari - cari. Saya masih ingat lagi masa tahun 90an dimana sebuah BANK R ada menawarkan pembelian saham..saya atas nasihat suami..turut beli sedikit..dan kini ia mampu memberikan pulangan mantap hampir 15 - 16% setahun. Ramai orang kini telah sedar akan untungnya melabur dalam Bank R...namun kini PELUANG UNTUK MELABUR DAH TIADA !. Walaupun duit kita ada ..namun 'PELUANG' itu telah tiada..maka hajat kita tak kesampaian...mengigit jarilah...

Keadaan yang sama juga sedang berlaku sekarang !, Syarikat Public Fine Gold ini sedang memberi kita 'PELUANG' untuk jadi agent pemasar emas keluaran syarikat mereka...Bagaimana pula bila PELUANG ini TIADA ?  

ATAU MODAL YANG DIPERLUKAN DINAIKKAN KEPADA RM100,000.00 ?

Ingatlah emas mampu memberikan pulangan hampir 20% setahun ..namun berniaga emas mampu memberikan anda pulangan melebih 30% - 40% setahun !....

Oleh itu mari menjadi agent berniaga emas ini bersama saya...

Insya ALLAH , ANDA PASTI DIBANTU UNTUK BERJAYA..
ASALKAN ANDA SANGGUP BERUSAHA....

DOWNLOAD BORANG SEGERA HARI INI

Saturday, November 6, 2010

TERBUKTI : Pelaburan Emas Semakin Mendapat Sambutan Hangat !


 Peserta sedang khusyuk mendengar taklimat dan rahsia perniagaan emas
dari sifu emas no 1 Malaysia..En Syukor Hashim pada sessi pertama.

Hari ini saya telah menghadiri seminar pelaburan emas Public Gold dipejabat Public Gold di Sunway Petaling Jaya. TERBUKTI penyertaan dalam perniagaan emas semakin mendapat sambutan yang sungguh LUAR BIASA. 

Pejabat Public Gold diserbu lagi oleh agent - agent baru dan juga mereka yang berminat untuk menyertai perniagaan emas ini.Bilik seminar penuh sesak sessi seminar terpaksa dilaksanakan dalam dua sessi satu sessi bermula jam 10.30 pagi seperti dalam jadual dan sessi tambahan kedua jam 12.15 pm.

Penuh Sesak namun peminat tetap setia menimba ilmu

Sementara menunggu sessi kedua peminat emas serta agent baru turut berkongsi ilmu - ilmu emas dan teknik rahsia buat duit dengan diluar bilik seminar.
 Sambutan Hangat Peminat Emas

Ramai sungguh agent dan peminat emas..bilangan kini hampir mencecah 3,000 orang..agent diseluruh negara..


Agent dan peminat emas sanggup berdiri berbincang dan berkongsi rahsia buat duit lumyan dengan emas kerana diluar bilik seminar pun penuh sesak..

Saya juga sempat memberikan ' Personal Coaching' kepada seorang dealer group saya yang gambarnya dia tak mahu siarkan..(photo: Muhammad bin Noh)

Sifu En Syukor Hashim turut melancarkan jual Buku Pelaburan Emasnya serta berkongsi TEKNIK - TEKNIK RAHSIA BUAT DUIT DENGAN EMAS INI. ! Teknik ini saya pelajari dan telah di IIazahkan dan di tauliahkan kepada saya untuk diajar kepada ahli - ahli kumpulan A Team.


Pengijazahan dan kebenaran serta keredhaan ilmu oleh sifu En.Syukor Hashim

Buku Pelaburan Emas

Rehda dan Doa Guru Emas No 1 Malaysia Sifu Syukor Hashim..

" Kak Asikin Semoga Akak  Kaya dan Berjaya" - amin


Oleh itu bagi sahabat - sahabat yang masih belum menyertai dalam pemilikan atau pun perniagaan emas..sertai sekarang. Penyertaan boleh anda laksanakan samada dengan membeli dan menyimpan emas ataupun menjadi agent pemasar emas dengan modal RM20,000.00.

Harga emas kini sedang meningkat naik dan anda masih belum terlewat kerana emas dijangkakan mencecah USD5,000.00 pada masa akan datang.


Jika anda sebarang pertanyaan boleh email saya di admin@perniagaanemas.com atau 017 345 7478. 


SERTAI PERNIAGAAN EMAS BERSAMA SAYA HARI INI !.
INSYA ALLAH ANDA PASTI DIBIMBING HINGGA BERJAYA


Monday, November 1, 2010

Rahsia Tersembunyi Pelaburan Emas Terbongkar !

Rahsia tersembunyi pelaburan emas fizikal saya bongkarkan untuk tatapan umum bagi memastikan kita semua tahu apa sebenarnya rahsia yang kekadang jarang diperkatakan oleh orang . Ramai diantara kita masih kabur dengan pelaburan emas fizikal atau pun emas jongkong atau pun emas sebenar. Emas fizikal bermaksud emas yang dapat kita pegang sama ada dalam bentuk emas jongkong atau dalam bentuk dinar emas.

Rahsia tersembunyi pelaburan emas fizikal ini adalah amat mudah yakni pelaburan emas fizikal merupakan KUNCI KEKAYAAN SEBENAR !.. Anda beli emas fizikal dan anda simpan bererti anda telah menyimpan kekayaan yang sebenar kerana nilai emas akan sentiasa meningkat dengan peningkatan tahun dan masa.

Penyimpan nilai boleh dimudahkan seperti berikut, Jika anda ada duit RM630.00,  anda  simpan dirumah dalam tabung..dalam masa setahun , adakah ia akan bertambah ?..Sudah pasti TIDAK.

Namun jika duit anda RM630.00..anda beli 1 Dinar Emas..dan anda simpan dirumah anda...pada akhir tahun 2011 ia mungkin naik menjadi RM700.00 !..dan anda boleh jual ..dan dapat RM700.00 ini secara tak langsung duit anda telah bertambah..jika dibandingkan anda simpan TUNAI..Nak jual kat mana ?..Sudah PASTI kepada saya atau Public Gold pada HARGA WE BUY..

Nilai emas itu akan NAIK HARGA kerana PERMINTAAN PENGGUNA TERHADAP EMAS SENTIASA MENINGKAT SEDANGKAN BEKALAN EMAS ADALAH TERHAD !. Dalam dunia ini tiada siapa pun dapat menghasilkan emas !. Emas merupakan logam terunggul  yang hanya dapat diperolehi dari aktiviti perlombongan. dan emas tidak seperti hasilan pertanian.


 Permintaan terhadap emas akan meningkat sepanjang masa.

Hasil pertanian , contoh seperti kelapa sawit, jika permintaan meningkat kita boleh tanam pokok kelapa sawit yakni bila ada permintaan yang tinggi namun bila ramai yang tanam sawit, maka hasil sawit akan melebihi permintaan menyebabkan harga jatuh..namun keadaan ini tidak berlaku pada Emas.


Emas dibeli dan disimpan oleh setiap negara  diseluruh dunia sebagai penyimpan nilai. Oleh itu jika negara - negara ini menyimpan emas..kenapa kita tidak ikut serta menyimpan emas ?

 Negara kuasa besar banyak menyimpan emas

Emas merupakan logam yang unggul dan unik serta sentiasa mempunyai permintaan yang sangat tinggi kerana kegunaan yang sungguh istemewa. Kegunaan emas yang sentiasa meningkat dalam kehidupan harian kita menjadikan permintaan terhadap emas semakin meningkat oleh itu harga emas akan sentiasa naik setiap tahun !

Antara kegunaan emas adalah ;

1. Emas Digunakan Dalam Industri Barang Kemas

Semenjak 6000 tahun yang lalu inilah kegunaan emas yang utama untuk buat barang kemas .Kaum wanita seperti saya sudah pasti amat gemarkan memakai barang kemas.Barang kemas dibeli oleh setiap wanita dan dipakai sebagai perhiasan.Penggunaan barang kemas ini disokong padu oleh budaya sesebuah negara, seperti India yang mana memiliki barang kemas ini termasuk dalam budaya dan kehendak adat menjadikan permintaan terhadap emas amat tinggi. Jika nak lihat harga emas melambung naik..lihat sahaja apa jua perayaan yang ada di India. Pada musim perayaan seperti Devali dan lain - lain.harga emas dunia akan terus melambung naik..Ini memberikan keuntungan yang pasti kepada Pelaburan Emas Fizikal kerana emas ditangan dah naik harga. !.

Setiap tahun orang akan beli barang kemas, oleh itu kilang barang kemas akan beli emas untuk buat lebih banyak barang kemas..secara tidak langsung permintaan emas sentiasa ada..harga akan naik..

2. Emas Dalam Industri Elektronik dan Komputer

Emas merupakan logam yang tidak berkarat serta memberikan kadar pengaliran haba dan elektrik terbaik. Oleh itu ia banyak digunakan dalam industri elektronik seperti Handphone, Komputer  dan macam - macam lagi !. Berapa banyak orang beli komputer seluruh dunia setiap tahun ?.



 Walaupun jumlah emas yang digunakan adalah kecil senilai USD0.50 sen sahaja namun jika 1 billion Handphone dihasilkan diseluruh dunia berapa banyak yang emas diguna setiap tahun ? Dan sebahagian emas yang ada dalam alat elektronik ini kekadang dibuang begitu sahaja bila handphone atau alat elektronik yang lain dibuang begitu sahaja !.

Setiap hari pasti ada yang beli komputer dan talipon diseluruh dunia, kilang talipon dan elektronik kena jua beli emas untuk buat talipon dan komputer ini, jadi permintaan terhadap emas setiasa ada..harga pasti naik sebab bekalan terhad !..
Ada emas dalam ni..
3. Emas Dalam Industri Pergigian

Ini suatu kekadang pelik tapi benar..dari dahulu hingga sekarang emas digunakan dalam industri pergigian. Ya banyak orang guna emas diseluruh dunia untuk buat gigi emas ni kerana emas tidak berkarat ..besi tak boleh..jika dahulu raksa atau plumbum diguna kini dah diketahui bahan ini beracun semakin ramai yang menggunakan emas untuk buat gigi atau untuk tampalan gigi.
4: Emas Dalam Bidang Perubatan Moden

Emas juga digunakan dalam bidang perubatan untuk mengubat penyakit rheumatoid arthritis dan juga penyakit Lagophthalmos ( keadaan dimana seseorang tak boleh nak tutup mata).Dan yang terkini kajian sedang dibuat penggunaan emas dalam merawat kanser buah dada..

Sebenarnya banyak lagi penggunaan emas ini dalam kehidupan harian manusia diseluruh dunia. Oleh itu jelas sudah bahawa emas bukan sahaja dibeli dan disimpan dalam bentuk Pelaburan Emas Fizikal..tapi DIGUNA PAKAI oleh diseluruh dunia.

Natijahnya PERMINTAAN EMAS AKAN MENINGKAT , EMAS DIGUNA ATAU "BEING CONSUME" , BUKAN SEKADAR DIBELI DAN DI SIMPAN OLEH ITU SUDAH PASTI HARGA AKAN NAIK !. Inilah rahsia tersembunyi Pelaburan Emas Fizikal.

Oleh itu beli dan miliki emas ada sekarang sebelum harga meningkat keparas yang kita sendiri tak lagi mampu nak beli. SIMPAN KEKAYAAN ANDA DALAM BENTUK EMAS FIZIKAL !


EBUKU PERCUMA

TERIMA KASIH MELAYARI WEB SAYA..PASTIKAN ANDA DOWNLOAD EBUKU PERCUMA DAN DAPATKAN TIP-TIP PELABURAN EMAS DARI SAYA...INSYA ALLAH..

BELI EMAS, SIMPAN EMAS, JUAL EMAS ...INSYA ALLAH ..ANDA TAK LEMAS DUIT..