Saturday, October 16, 2010

Jual Emas Beli Emas Bersama The A-Team

Jual Emas Beli Emas merupakan satu aktiviti perniagaan yang amat menguntungkan dan risikonya amat sederhana. Namun tanpa bimbingan dari Mentor yang mantap dan komited perniagaan emas yang bakal  kita lakukan mungkin menuju kegagalan !. 

Atas kesedaran ini maka pada hari ini saya mengambil lah berani melancarkan THE ASIKIN TEAM (THE A TEAM) , satu pasukkan serta kumpulan perniaga - peniaga emas yang sah berdaftar dan bernaung di bawah saya. Untuk menyerta THE A TEAM ini amat mudah, semasa jadi ahli..PASTIKAN INTRODUCER ADALAH NAMA SAYA ASIKIN BT AB.HAMID.

Dengan adanya pasukan yang manatap saya yakin adakan kita kongsikan kejayaan kita bersama - sama dan bimbingan berterusan ini kita boleh lakukan melalui kaedah berikut:-
  1. Secara Online  Melalui : email, Facebook,chating dan seumpanya
  2. SMS
  3. Talipon
  4. Perjumpaan FACE TO FACE
  5. Edaran ebuku Panduan Kejayaan Dalam Bidang Perniagaan Emas ( Sedang saya siapkan)
Dengan kaedah diatas dan kemudah teknologi terkini ..ia nya amat mudah dilakasana. Saya kongsikan juga di sini bahawa saya pernah buat jualan secara online dengan pelanggan yang berada di Luar Negara..semua tidak musatahil

Oleh itu dikesempatan hanya tinggal 13 HARI LAGI UNTUK JADI DEALER DENGAN MODAL RM20,000.00 INI,MARILAH MENYERTAI PERNIAGAAN EMAS BERSAMA SAYA...Insya Allah anda akan dibantu hingga berjaya ..Itu komitment saya walau dimana anda berada dalam negara kita..Insya Allah.

Download BORANG disini >> KLIK >> BORANG

Jika dan isi borang talipon saya Asikin 017 345 7478....atau email  asikin1@hotmail.com

Jika terdapat problem download boleh email alamat nanti SAYA POS PERCUMA....

JUMPA ANDA BERSAMA THE A-TEAM..No comments: