Friday, October 22, 2010

Eksklusif : Pendedahan Berani Rahsia Buat Duit Dengan Emas !!


Hari ini saya akan dedahkan secara eksklusif dan berani bagaimana peniaga dan pemilik emas buat duit dengan emas yang mereka miliki terutama pembeli dan peniaga emas Public Gold.. Rahsia ini cukup eksklusif bagi mereka  yang berani  dan faham bagaimana sebenarnya emas mampu memberikan pulangan lumayan. Lagi besar kita melabur dengan membeli dan menyimpan emas ..lagi banyak income yang kite perolehi.

Saya kongsikan disini kisah realiti yang sahih lagi benar untuk membuktikan bahawa emas mampu memberikan pulangan yang lumayan pada penjual dan pembeli emas. Kefahaman ini amat penting kerana ramai yang membeli emas ini terikut - ikut trend macam beli saham ataupun main forex...beli ari ni nak untung besok. Dan kadang - kadang bila tengok  harga emas dah turun ..dah takut dan seriau..takut rugi. Ingatlah beli dan berniaga emas ini untuk jangka masa panjang..sekurang - kurang setahun.

Kita ikuti kisah benar ini...al kisah....Pada 15 Ogos 2009 seorang pembeli telah membeli 100 gram emas Bar Public Gold dengan harga RM11,322.00..dan pada hari ini beliau telah menjual semula emas itu kepada agen public gold pada harga WE BUY...Harga WE BUY  pada hari ini untuk emas Public Gold adalah RM 14088 !.

Oleh itu berapakah keuntungan pembeli A ?. RM14088 - RM11,322.00 = RM2766.0 atau keuntungan 24.4 % setelah menyimpan emas yang dibeli selama 14 bulan. Ini lah kelebihan pembeli dan penyimpan emas...

Apa pula kelebihan peniaga emas ?.

Semasa penjualan dibuat pada 15 Ogos 2009, peniaga emas akan dapat komisyen jualan sebanyak 1.5%, oleh itu berapa dia dapat ?..kite tengok kirala..bang..RM11,322.00 x 1.5% = RM169.83...ini jika dia jual 1 Bar 100 gram ..kalau dia jual 10 bar x 100 gram ?..kire sendiri.... ye...

Bagaimana peniaga menjana untung daripada belian balik ?

Ingat peniaga akan beli balik dengan harga WE BUY..pada masa belian balik dibuat harga WE BUY adalah RM14088.0. Peniaga akan beli balik daripada pelanggan yang nak jualbalik berkenaan. Peniaga akan dapat emas..dan apa peniaga nak buat...untuk buat duit..sudah tentu dia akan jual balik emas yang dibeli tu pada harga...WE SELL !.

Ingat pada masa proses beli balik harga WE BUY dan WE SELL tak sama ..perbezaan ini dipanggil SPREAD..Oleh itu peniaga akan jual pada harga WE SELL ( emas yang dibeli sebentar tadi) kepada PELANGGAN BARU dengan harga WELL SELL pada masa ini adalah..RM14829. Oleh itu keuntungan yang diperolehi adalah RM14829 - RM14088 = RM741.0...(pssstt atas angin untung ma..masyukk).

Ada faham ka ...bagaimana nak buat duit dengan emas ni ?..Semua orang yang jual dan beli dapat untung ma...Sebab itulah saya suka mengajak tuan /puan menjadi agent bisnes emas ini bawah rangkaian saya..sebenarnya ..ada banyak lagi rahsia serta taktik dan startegi perniagaan emas ini....join my group kite kongsi....Modal RM20K sebelum berakhir bulan Oktober 2010.

Ingatlah emas merupakan pelaburan jangka masa panjang ..harga emas turun naik perkara biasa..namun dalam masa SECARA TAHUNAN DIA TETAP NAIK..

Isi borang >>KLIK >  DOWNLOAD BORANG

Ini bukti serta realiti cerita diatas;

Ini dia resit belian pembeli 15 Ogos 2009.

Ini harga yang hari ini...

Ini harga emas PUBLIC GOLD 15 MEI 2009..
Tuan dan Puan tak akan jumpa lagi harga macam ini. Dan harga hari ini tak akan kite jumpa untuk TAHUN HADAPAN..EMAS TETAP NAIK..

ATAS KEYAKINAN INI...ADA DUIT BELI AJE EMAS NI...
Ini stok yang kite beli..beli emas dapat emas...kain pelikat tak jual..ye..
Inilah TIP RAHSIA EMAS: BELI UNTUNG, JUAL UNTUNG, BELI BALIK UNTUNG DAN SIMPAN EMAS PUN UNTUNG...mana rugi ?.

Yang rugi sebenarnya adalah YANG MASIH TAK BUAT APA - APA apabila dah tahu emas mampu memberikan pulangan lumayan !


"""Kita masing-masing sedang memegang kuali kecil didalam sebuah lombong emas. Setiap kali melihat orang lain bersorak gembira, kita mula mencari dimana silapnya kita, sedangkan dalam masa yang sama kita masih berdiri tanpa berbuat apa-apa...."Malaysia Negara Makmur...


Terimakasih kepada sifu POKLI dan sifu En Syukor Hashim atas ilmu yang tuan - tuan kongsi..

Pisang Emas Dibawa Belayar
Masak Sebiji Dalam Peti
Hutang Emas Boleh Dibayar
Hutang Budi dan Ilmu DiBawa Mati...

Semuga Allah s.w.t sentiasa merahmati tuan-tuan, rakan - rakan dan semua pelanggan kita dimana jua anda berada..AMIN.
BELI EMAS, SIMPAN EMAS, BINES EMAS..ANDA PASTI TAK LEMAS...No comments: