EBUKU PANDUAN PELABURAN EMAS DAN TIP-TIP PELABURAN EMAS PERCUMA, PERCUMA.. !!!
SILA ISIKAN NAMA & EMAIL DAN BUAT PENGESAHAN

Name
Email


PERINGATAN : BILA ANDA DAH KLIK 'SUBMIT' SILA SEMAK eMAIL ANDA UNTUK BUAT PENGESAHAN BAGI MENDAPATKAN eBUKU dan TIPS PELABURAN EMAS..TERIMA KASIH.

Thursday, October 21, 2010

Berani Rugi Dan Berani Gagal Serta Berani Mencuba ?

Sepanjang kehidupan kita sudah pasti kita pernah gagal namun jangan kita biarkan kegagalan yang kita alami menghalang untuk kita mencuba atau meneroka bidang baru.

Kegagalan yang lampau juga mampu menghalang kita menuju kejayaan yang sejati,oleh itu sikap berani mencuba, berani gagal serta berani rugi perlu ada jika seseorang ingin berniaga.

Begitu juga dalam perniagaan emas atau pelaburan emas ini, jika anda tidak berani nak mencuba sekurang - kurangnya 1 Dinar..anda tidak akan dapat merasakan kehebatan memiliki emas.

Namun faktor utama yang mendorong kejayaan seseorang adalah kemahuan yang wujud dalam diri. Satu contoh yang mudah terutama kepada mereka yang telah berkahwin. Cuba tanya diri kita semua, siapa yang ajar kita kawin,hidup berumahtangga dan beranak pinak seterusnya hidup berkeluarga ?. Sebelum kita pertama kali kawin kita ada ijazah ka atau pengalaman ?. Saya yakin sudah pasti tak ade..namun atas kemahuan kita kawin juga..

Begitulah dalam perniagaan emas ataupun pemilikan emas ini..saya pun pada awalnya tiada pengalaman bahkan tiada langsung pengetahuan..namun hasil dari kajian dan pembacaan saya ambil langkah berani terus menjadi agent..kerana menjadi agent perniagaan emas ini..amat sukar nak rugi..secara tahunan.

Emas merupakan pelaburan serta perniagaan jangka sederhana dan panjang..Jika anda beli emas hari ini dan esok terus hendak untung..maka ini bukan cara nak buat untung dengan emas fizikal..pun begitu jika nak keuntungan bulanan..dengan emas fizikal adalah dengan berniaga emas..kerana kita jual pun untung, kita beli balik pun untung dan tak laku jual pun untung...

20 SEBAB KENAPA ANDA PERLU JADI AGENT PUBLIC GOLD SEKARAN BERSAMA SAYA.SEKARANG;

  1. Modal yang diperlukan untuk berniaga emas pada bulan Oktober ni RM20K ( Lepas habis Oktober , RM40K).
  2. Peniagaan Emas susah nak rugi.
  3. Emas mudah nak jual.
  4. Syarikat Public Gold syarikat yang kukuh dan diktiraf oleh Malaysia Book Of Record.
  5. Emas Public Gold boleh dibeli 24 JAM SEHARI/365 HARI SETAHUN. ( Nak jual balik boleh jual kat agent2 24 jam jua) .
  6. LATIHAN PERCUMA DI BERIKAN.
  7. Ada Iklan dalam surat khabar.
  8. Perniagaan emas mampu beri pulangan lumayan.
  9. Join dengan saya, anda akan dibantu..Insya Allah.
  10. Harga emas sentiasa naik
  11. Pendapatan Tambahan RM1500 sebulan atau lebih boleh dicapai JANJI USAHA..(Kalau join dok tidor..bulanan tak dapat ..tapi tahunan dapat..kerana harga emas naik setiap tahun)
  12. Jual emas dapat komisyen 1.5%
  13. Modal RM20K adalah untuk beli emas, emas anda simpan sendiri.
  14. Harga emas sentiasa naik...ini bermakna nilai emas yang anda miliki..akan bertambah.
  15. Jual emas kita KENAL banyak kawan - kawan.
  16. Jual emas mendidik kita jadi jujur, ikhlas dan insan bertaqwa..nak berjaya kena ikut FORMULA DUIT (DOA USAHA IKHLAS TAQWA).
  17. BERNIAGA ADALAH SUNNAH NABI S.A.W.
  18.  Emas boleh di gadai di Ar Rahnu Agrobank..jika nak pakai duit tunai..
  19. Beli emas dengan saya..bila - bila masa boleh jual balik dengan harga WE BUY.
  20. BOLEH NIAGA EMAS TANPA PERLU SEWA KEDAI..Jadi tokey emas bergerak.

Inilah rahsia perniagaan emas..nak tahu lanjut kena join group kita...ADA BERANI KA ?

No comments:

EBUKU PERCUMA

TERIMA KASIH MELAYARI WEB SAYA..PASTIKAN ANDA DOWNLOAD EBUKU PERCUMA DAN DAPATKAN TIP-TIP PELABURAN EMAS DARI SAYA...INSYA ALLAH..

BELI EMAS, SIMPAN EMAS, JUAL EMAS ...INSYA ALLAH ..ANDA TAK LEMAS DUIT..