Friday, October 1, 2010

Beli Emas Dengan Vendor Bergerak !

Mesin ATM Jual Emas

Perniagaan beli emas semakin hangat diseluruh dunia dan ini menunjukan makin ramai yang dah tak simpan duit tunai dan mula beralih kepada menyimpan emas.

Perkembangan terkini global, beberapa negara telah mula perkenalkan jual emas dengan mesin  atau lebih dikenali Mesin Vending Emas atau gold vending machine.

Kalau dahulu hanya makan, air minuman, rokok, dan alatan jagaan diri seperti pisau cukur dan lain - lain dijual pakai mesin vending ini, kini emas pula di jual dengan mesin. Mesin mula diperkenal di United Arab Emirates yang mana mesin pertama di letakan di Emirates Palace Hotel  di Abu Dhabi.

Pelbagai jenis emas bar dan syiling dijual dengan kemudahan pembayaran melalui kredit kad serta harga emas yang dijual mengikut harga pasaran semasa global yang berubah setiap 10 minit. Kita boleh buat pelbagai pilihan jenis emas yang kita nak beli.


Kita boleh pili jenis emas yang nak dibeli.
Penjualan emas dengan konsep vending machine ini dengan motto Go To GOLD telah mula diperluaskan ke German dimana mesin  sama dipasang dilapangan terbang Frankfrut dan kemudian terkini turut dipasang di Madrid's Westin Palace Hotel dan terkini syarikat Go To Gold mula memasang mesin ini di USA sendiri bermula di Las Vegas dan Florida.

Jenis emas yang dijual 1-gram, 5-gram, 10-gram dan 1-ounce units  dan syiling emas seperti South African Krugerrands, Australian Kangaroos dan juga Canadian Maple Leaf.

Di negara kita jika anda minat nak beli emas syiling atau emas bar, anda boleh dapatkan daripada agent bergerak Public Gold seperti saya ini. Kelebihan beli emas dengan vendor atau agent bergerak, kita boleh beli emas pada bila - bila masa dan juga jika nak jual balik pun boleh anda lakukan pada bila - bila masa juga..Talipon aje..017 345 7478..Jika mesin vendor..tak boleh..dak gitu ?.
Jika anda berminat nak jadi agent pun , anda boleh buat begitu sekarang . Modal pada bulan Oktober ini hanya RM20K sahaja..ini tawaran hebat dari Syarikat Public Gold..rebut peluang ini kerana anda hanya ada 30 hari sahaja untuk berbuat demikian.Pada bulan lain modal nak jadi agent RM40K...lagi banyak modalnyer...

Iktibar daripada kerancakan penjualan emas melalui mesin ini, SUDAH PASTI AKAN MENINGKATKAN PERMINTAAN TERHADAP EMAS. Oleh itu jika permintaan meningkat, harga emas pasti juga akan  meningkat dan dijangkakan harga emas akan memcecah pada paras yang lebih tinggi lagi.

Kerancakan ini turut disertai oleh negara jiran kita Singapura dan juga Thailand yang turut menawarkan kemudahan membeli emas.


Persoalannya..sudahkah anda turut sama terlibat memiliki emas ini ? Sama ada anda beli emas atau jadi agen emas . Miliki segera sekurang - kurang 1 Dinar Emas Public Gold ini..harga nya pun masih anda mampu RM611.0 . Jika minat hubungi saya 017 -345 7478.

Beli emas tidak sesukar mana..dapat emas , anda terus boleh pergi gadai di Ar Rahnu Agrobank..dan anda dapat balik tunai 70%..duit tunai boleh guna buat bayaran tanggungan kita..kemudian duit gaji bulanan boleh dibayar ansuran kepada Ar Rahnu..Teknik ini duit anda ada..Emas anda mampu miliki...

Jumpa lagi..Asikin 017 - 345 7478.

No comments: