EBUKU PANDUAN PELABURAN EMAS DAN TIP-TIP PELABURAN EMAS PERCUMA, PERCUMA.. !!!
SILA ISIKAN NAMA & EMAIL DAN BUAT PENGESAHAN

Name
Email


PERINGATAN : BILA ANDA DAH KLIK 'SUBMIT' SILA SEMAK eMAIL ANDA UNTUK BUAT PENGESAHAN BAGI MENDAPATKAN eBUKU dan TIPS PELABURAN EMAS..TERIMA KASIH.

Tuesday, September 14, 2010

Beli Emas Simpanan Kekayaan Sebenar Semakin Hangat

Beli emas untuk menyimpan kekayaan yang sebenar semakin hangat serta makin popular di kalangan rakyat Malaysia kini. Bualan hangat musim raya semasa saya berhari raya baru - baru ini, tak lari daripada beli emas untuk menyimpan kekayaan sebenar dan jenis emas yang makin diminati adalah emas pelaburan seperti dinar emas dan juga emas bar atau emas keping.

Ramai saudara mara saya di Kelantan yang kecewa tidak dapat membeli serta memiliki Dinar Emas Kelantan yang baru dilancarkan pada bulan puasa baru - baru ini. Kata mereka " usahkan orang luar nak beli, orang kita yang dah booking pun tak dapat nak beli, laris macam goreng pisang panas'. Saya hanya tersenyum mendengarnya dan terus memperkenalkan dinar emas Public Dinar yang saya pasarkan. Ada yang teruja dan terubat..serta terus bercadang akan membeli.

Beginilah kehebatan emas  ini ,semakin ramai yang sudah sedar pentingnya menyimpan kekayaan dalam bentuk emas dan bukan lagi wang tunai. Kita lihat analisa pergerakan harga emas daripada data yang saya ambil daripada kitco.


Klik untuk besarkan .

Jika kita lihat pergerakan harga emas mengikut harga dunia USD per ounce, sepanjang September 2009 hingga September 2010..HARGA EMAS TETAP NAIK..!.Ia pada 14 September 2009 harga emas adalah USD1000.0 /per Oz dan kini harganya telah mencecah USD1250 per Oz..kenaikan sebanyak USD250..besar sungguh kenaikanya.

Jika kita kira peratus kenaikannya adalah  1250-1000/1000 x 100% = 25% !. Atau dalam bahasa yang lebih mudah, jika pada 14 September 2009 kita ada simpan emas 1 OZ pulangan kita pada hari ini adalah 25%..mana nak dapat jika kita menyimpan ditempat lain ?

Hari ini harga emas terus rancak dok naik lagi..bagi mereka yang telah beli dan menyimpan emas bar daripada saya, sudah pasti akan tersenyum lebar...
Jika anda yang masih belum memiliki simpanan emas itu, jangan putus asa ..cuba try beli 1 Dinar Emas daripada saya, kumpulkan duit - duit raya kita atau pun duit - duit raya anak2 dan beli lah dinar...rebut peluang segera.

Harag emas yang dicadangankan oleh persatuan peniaga emas pun berbeza ..sekarang ini..

(Klik Untuk Besarkan or visit : http://www.fgjam.org.my/)

Harga yang mereka cadang untuk emas 999.9  pun adalah RM149.0 untuk 1 gram.

Kita lihat pergerakan harga emas TAHUN 2000  hingga 2010
TETAP NAIK , NAIK..EMAS..NAIK..DAN AKAN TERUS NAIK .oleh itu tunggu apa lagi anda ..beli emas sekarang.......

Oleh fikir dan bertindak hari ini jua..jika nak beli emas Public Gold..sila hubungi saya 017-345 7478..

No comments:

EBUKU PERCUMA

TERIMA KASIH MELAYARI WEB SAYA..PASTIKAN ANDA DOWNLOAD EBUKU PERCUMA DAN DAPATKAN TIP-TIP PELABURAN EMAS DARI SAYA...INSYA ALLAH..

BELI EMAS, SIMPAN EMAS, JUAL EMAS ...INSYA ALLAH ..ANDA TAK LEMAS DUIT..